N-cast #218: Endelig tale...

Animal Well ude nu - se l...

Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. udgives allerede d. 4. december

Skrevet af KJ85 - 15-10-2015 10:16

I en tid der primært er præget af udskydelser, så er det nu rart, at der engang imellem er spil, der udgives før end forventet, og det er netop, hvad der sker med Mario & Luigi: Paper Jam Bros. til Nintendo 3DS. I en pressemeddelelse udsendt her til morgen overrasker den europæiske afdeling nemlig os alle med meddelelsen om, at det sendes på markedet allerede før jul.



I første omgang var det ellers meldt ud, at det først kom til europa i foråret 2016, men det har altså ændret sig, som I kan læse det i pressemeddelelsen fra Bergsala herunder.

15. oktober 2015 – I svamperiget vil man snart erfare, at to stk. Mario er bedre end én i Mario & Luigi: Paper Jam Bros., der udkommer til Nintendo 3DS-familien den 4. december. Den populære RPG-serie, Mario & Luigi, får selskab af en anden klassiker, nemlig Paper Mario, og sammen udgør de et drømmehold af Mario-brødre, som skal bekæmpe ikke bare en, men to stk. Bowser!

Da Luigi ved et uheld får åbnet en mystisk bog gemt i prinsesse Peachs slot, løber figurer fra Paper Mario-universet ud af siderne og stikker af. Spillerne skal tage kontrol over den fantastiske trio bestående af Mario, Luigi og Paper Mario for at bekæmpe Bowser og Paper Bowser samt bringe Paper Mario-figurerne tilbage til deres egen verden.

Sammen med Paper Mario har Mario og Luigi endnu flere måder at udforske, løse gåder og bekæmpe fjender på. Nu kan spillerne kæmpe med trio-angreb og anvende Paper Marios unikke evne til at kopiere sig selv for at styrke sine angreb. Vores papirhelt har også særlige evner uden for arenaen som at slippe gennem smalle revner, der er utilgængelige for de to tredimensionelle brødre.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. byder også på en nyhed som Paper Craft Battles, hvor spillerne bekæmper Bowsers kumpaner med dans! Craft-kampe går ud på at vores helte udfører rytmebaserede opgaver til at drive en gigantisk papirmodel frem til at nedlægge gigantiske papirmodeller fra Bowsers hær!

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. udkommer i Danmark og resten af Europa den 4. december.


Hvad siger I til denne nyhed? Kunne det være et spil at varme sig med i de kolde vintermåneder?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Hondo

Level: 5 (Cheep)

15-10-2015 10:31

kærkommen nyhed! jeg har lige erhvervet mig en new 3ds og er faktisk lidt blank mht solide nintendo titler til den. det her skal selvfølgelig prøves af Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-10-2015 10:46

Dette er for mit vedkommende formentlig det mest ventede spil til 3DS i øjeblikket, så jeg blev godt nok også glad for at se den pressemeddelelse her til morgen Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

15-10-2015 11:15

Så er der da noget at spille i år.

Øv, du oversatte ikke "Avoid a “tearable” fate as Mario & Luigi: Paper Jam Bros. for Nintendo 3DS family systems launches across Europe on December 4th.". Det er ellers et godt ordspil. Smiley
0
1ups givet

#4 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

18-10-2015 21:52

Egentlig syntes jeg, det var noget hurtigt, at de fremviste et nyt Mario & Luigi, og det lignede egentlig bare Dream Team Bros. Jeg syntes dengang, at der godt måtte gå noget længere tid med et nyt, for jeg er rigtig hyped.

Når det så er sagt, har Mario & Luigi spillene været nogle af mine yndlings på de håndholdte. Så uanset om det bliver et hit med denne titel og blandingen med Paper Mario, så skal jeg stadig have det på et tidspunkt.
0
1ups givet