Tre nye Game Boy-titler l...

Nintendo World Championsh...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Sonic Virtual Card Album tilgængelig på eShop

Mario & Sonic Virtual Card Album tilgængelig på eShop

Skrevet af KJ85 - 06-07-2012 20:30

Skulle det være gået henover hovedet på nogen er der her til sommer OL i London, og med en spilserie som Mario & Sonic at the Olympic Games skal dette selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Derfor er der blevet udviklet en gratis app til eShop, hvor alle 3DS-ejere kan samle virtuelle kort med skærmbilleder og artwork fra det seneste spil i serien, som altså sidste år blev udgivet i god tid før sommerens store sportsbegivenhed.

I Mario & Sonic Virtual Card Album kan du samle 73 forskellige kort med forskellige værdier, 1-5 stjerner, afhængig af deres tilgængelighed. Første gang du starter applikationen bliver du tildelt fem kort, som måske/måske ikke er tilfældigt udvalg. Selv fik jeg et 3-stjernet kort med Sonic og fire 1-stjernede kort med skærmbilleder.


De øvrige kort i applikationen kan indsamles på forskellig vis. Fra start kan man eksempelvis købe 28 udvalgte kort for i alt 115 Play Coins, og gøres dette vil man løbende modtage nogle af de mere sjældne når man opnår bestemte antal kort i sit album. Andre kort vil blive udsendt via SpotPass under de olympiske lege, mens man også har muligheden for at modtage kort ved at forbinde til et Nintendo Zone Wi-Fi hotspot (på eksempelvis McDonald’s). Sids men ikke mindst kan man også modtage kort vis StreetPass.

Ligesom med rigtige samlekort er det muligt at få flere kopier af det samme kort og dem har man selvfølgelig mulighed for at bytte med andre 3DS-ejere. Vil man gøre dette sker det gennem 3DS’ens infrarøde port, hvorfor det altså kun er muligt at bytte lokalt.


Mario & Sonic Virtual Card Album kan hentes så længe sommerens olympiske lege står på, hvilket vil sige indtil d. 9. september, hvor de paralympiske lege afsluttes. Hvad jeg forstod under det seneste Nintendo Direct, hvor vi første gang hørte om applikationen, vil det dog ikke være muligt at samle alle kort efterfølgende.

Hvad synes I om applikationen? Er det en god måde at sætte fokus på en sportsbegivenhed og atter rette lidt opmærksomhed mod spillet Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-07-2012 12:22

Nu er der også en trailer for programmet:


Nogen der har prøvet at besøge et Nintendo Zone Wi-Fi Hotspot?
0
1ups givet