Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Weekend Sjov #9

Skrevet af Anders Hansen - 17-05-2009 20:09

Midt i alt eksamensræset fik jeg endelig tid til at smække en Weekend Sjov sammen, men hvorfor? Fordi jeg elsker jer alle sååå højt! <3 – og tag det nu ikke alt for alvorligt.

Tatsunoku VS. Capcom kommer alligevel!?

Der har været lang ventetid, glæde og sorg, blod og tårer, men Tatsunoku VS. Capcom kommer tilsyneladende alligevel uden for Japan! I det amerikanske Nintendo-blad Nintendo Power kan man finde denne overskrift:


And there was much rejoice! Stort billede her


– They say it couldn't happen, but it is! Fighting extravaganza Tatsunoku VS. Capcom is coming to North America.

Spillet vil oven i købet få en del tilføjelser, som ikke var i den japanske version:

• Navnet ændres til Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Star
• Online-spil kan blive tilføjet
• Nye figurer kan blive tilføjet
• Ude før årsskiftet (i USA)

Endelig en god nyhed, lad os så bare håbe at når de bringer det til USA, så kommer det også til Europa. Jeg må desuden lige tilføje lidt til min begejstring over denne gode nyhed:


WOOP WUB WUB WUB WUB WUUP!


Doc Louis's chokoladebar!

Jeg er en kæmpe Punch-Out!!-fan, og er glad for at vi endelig ser en efterfølger her 15 år senere! Og det skal da fejres, med chokolade!



Alle bokseres hemmelige træning består af chokolade!

Til spillets udgivelse i Nintendo World Store i New York var der en masse ekstra der fulgte med. Foruden REMEDY chokoladebaren, så er der en Little Mac t-shirt og en lyserød hættejakke med... I lyserød ja.

Og hvis I ikke tror mig, så skal denne fyr nok vise jer det.



Er det ikke snart fredag, jeg vil også have en chokoladebar og en t-shirt... Og øh *host* den lyserøde hættetrøje *host*

Duke Nukem Fornever

Som I muligvis allerede har hørt, så er 3DRealms gået nedenunder og hjem, og med sig ryger deres mest kendte spilhelt Duke Nukem.

It's time to kick ass and chew bubblegum, and I'm all out of gum

Så i denne mindesstund, skal vi huske Duke fra hans storhedstid i Duke Nukem 3D tilbage på N64 (og PC). Men der var faktisk et af de mest badass våben med i N64-versionen, som ikke var tilgængelig på PC. Nej, ikke plasma kanonen i stedet for isvåbnet, eller granat kasteren istedet for dobbelt bazookaen, nææh jeg tænker på de specielle skud man kunne komme i shotgun'en.

Dum dum kugler til shotgun'en! Udentvivl det ondeste våben nogensinde! Skudene eksplodere på samme måde som et rocket launcher-skud, der er bare 2 væsentlige forskelle – de rammer omgående dit mål, ingen langsomme raketter her, og så tager det kun 1 sekund at lade shotgunen og have næste skud klar...

Ultimate PWNAGE LOL-lazer of DOOM!

Så når det stod på deathmatch, så var det altid en sikker vinder. Måske du kan overleve det første skud hvis du har fuldt liv og skjold, bare synd det ikke holder længere end den tid du kan lade din shotgun! – Damn I'm good!

Duke Nukem, vi vil huske dig – forever!

Nostalgi rus!

Måske er det mig, men når jeg tænker igennem min top 10 liste over bedste spil serier nogensinde, så har der været ret mange nye (og gamle) spil udgivet på den. Først Resident Evil 5 som ganske vist ikke var helt så fantastisk som RE4, men alligevel var det rart at se nogle gamle kendinge og afslutte nogle løse tråde i spillet, for det var bestemt ikke et dårligt spil, men Resident Evil 4 var bare så djævelsk godt at det selvfølgelig ikke kunne matches.
På fredag kommer der (endelig) en efterfølger til Punch-Out!!-serien, noget jeg ikke havde troet hvis du havde spurgt mig for under et år siden. Dette spil glæder jeg mig helt vildt til at få mine pølsefingre i, for det ser ud til at de er lagt lige så meget sjæl og personlighed i dine modstandere som i 16 og 8 bit udgaverne i sidste årtusinde.

Så er der Super Smash Bros. der kommer til VC om ikke alt for lang tid, et spil jeg aldrig selv har haft, men har spillet det en smule, og serien er klart noget af det bedste, uanset konsol i min bog, så det ser jeg frem til!
Og hvem ved, når det bliver E3 tid, så får vi måske et nyt Zelda, Metroid eller et Mario-spil at se!? Eller F-Zero, Kid Icarus eller Wii Music! ... Vent, glem den sidste.

Men det er selvfølgelig 0Pokémon Gold og Silver der har fået mit nostalgi hjul til at rulle, for der er bogstavelig talt blevet brugt dage, nætter, uger og måneder i selskab med de spil, for så gode som Red, Blue og Yellow var, så var der bare endnu mere at hente i Gold og Silver. Det var den perfekte efterfølger/udvidelse man kunne tænke sig, og selvom Game Boy'en ikke var et teknisk vidunder, så var der en mærkbar forskel på GS og RB. Hvor det eksra kom fra er mig en gåde.
Musikken var uforglemmelig; både munter, nostalgisk, episk, triumferende og endda lidt melankolsk og sælsom når klokken passerede 18:00 og man gik ude på storbyens gader, med det varme lys fra bygningernes vinduer, ude på det afkølende fortov.

Nogle gange kunne man endda bare lige stoppe op og tage en slapper, mens man nynnede med på de melodier, man nu kan huske så tydeligt efter bare få noder har forladt Game Boy'ens højtaler. Ja, Pokémon var måske en dille, men spillene var unægteligt bare fandens gode.

Game Freak, please behandl spillene med den respekt de fortjener.

Ugens vise ord

Når I nu køber Punch-Out!! til Wii her på fredag, og pludselig kommer i problemer og ikke ved hvad I skal gøre, så husk Doc Louis's gode råd:



Join the Nintendo Fun Club today!


Det var det for Weekend Sjov for denne gang. Hvis I er i tvivl om Punch-Out!! til Wii er noget for jer, så vil jeg kraftigt anbefale jer at købe Super Punch-Out!! til Super Nintendo på Virtual Console til en 50-60 kr. Ja, det er et bedre spil end det originale, det er bare ikke helt så kendt desværre, men klart et "must have" til din Nintendo samling!

Hav en god uge!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Greven

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 07:07

Det er trist at 3D realm er gået neden om og hjem, men at Duke er død er bestemt ikke sikkert, han er jo et varemærke til den dag i dag. Og sådanne franshises skal faktisk sælges ved konkurs for at mindske tabet ved investorerne i 3D Real, det er bestemt ved lov. Så forhåbentlig samler EA eller en anden stor udvikler Duke op og får ham tilbage til sin storhed.

I mean come on! Lets give this guy some more gum!
0
1ups givet

#2 - Stokbro

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 07:15

Er det kun hvis man har forudbestilt Punch Out at man for alle de ting med.
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

18-05-2009 14:08

Super godt som altid!

Haha, chokoladebar?

Wtf Smiley
0
1ups givet

#4 - Fox McCloud

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 20:22

nnøff snøff Duke, U need earn some money. and survie
0
1ups givet

#5 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

19-05-2009 22:25

overrasket mig ikke med duke nukem, især ikke i denne tid hvor ikke mange vil invister penge i for usikker ting.
Må vi håbe af duke nukem forbandelsen ikke rammer dem der køber det.

nogen gange er det lort af bo i et lille land, men hæ mindre skydegalde folk, alså med mindre man bor på nørrebro
0
1ups givet