Nintendo Switch-efterføl...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon GO Plus udkommer den 16. september – spil også på vej til Apple Watch

Skrevet af JOEP - 08-09-2016 08:34

Pokémon GO blev lanceret i Danmark midt i juli, og det var så meningen, at det fysiske tilbehør Pokémon GO Plus, der tillader dig at fange Pokémon og checke ind ved Pokéstops uden at skulle hive dine smartphone frem, skulle udkomme inden måneden var omme. Det skete imidlertid ikke, men nu har Nintendo og The Pokémon Company meldt ud, at de er færdige med at teste det og er klar til at udgive det. Det sker så den 16. september.

Den danske pressemedelelse forklarer lidt mere om, hvordan Pokémon Go Plus virker:

Pokémon GO Plus-tilbehøret, som kan bruges som armbånd eller klipses fast i skjortekraven, lader dig interagere med Pokémon GO uden at have din smartphone fremme. Pokémon GO Plus lander hos forhandlerne i Danmark den 16. september.

Pokémon GO Plus er kompatibel med både iOS og Android via Bluetooth low energy. Enheden giver spilleren besked om Pokémon i nærheden ved at vibrere og lyse grønt. Spilleren kan trykke på knappen på Pokémon GO Plus én gang for at kaste en Pokéball. Et vellykket kast får enheden til at blinke og vibrere.

Pokémon GO Plus vil desuden vibrere og lyse blåt, når der er et PokéStop i nærheden. Her kan spilleren modtage genstande ved simpelthen at trykke på Pokémon GO Plus-knappen. Pokémon GO Plus kan også anvendes med Pokémon GO kørende i baggrunden på smartphones; i så fald vil spillet dog ikke registrere afstande gået af spilleren.



Skulle du have glemt det, ser Pokémon GO Plus således ud:



Det er dog ikke alle smartphones, Pokémon Go Plus virker til. Herunder ser du, hvad du skal have, før du køber:

iOS

Compatible OS versions: iOS 8 – 9

Compatible with: iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus

Android

Compatible OS versions: Android 4.4 – 6.0

Compatible with: Android 4.4 or higher that have Bluetooth® Smart?Bluetooth v4.0 or higher) capability and RAM2GB or more.


Til Apples konference i går blev det desuden afsløret, at der kommer en speciel version af Pokémon GO til Apple Watch. Mens du stadig skal have din telefon frem for at fange en Pokémon, fortæller uret dig, at der er én, og samtidig, og måske vigtigst for mange, kan du klække dine æg udelukkende ved hjælp af denne app, som er mere fitness-fokuseret end den på telefonerne.

Opdateret 16. september
Det lader til, at Nintendo ikke helt har styr på, hvad Pokémon Go Plus egentlig kan. I dag er det blevet verificeret, at det faktisk tæller dine skridt og dermed den distance, du har bevæget dig, hvis bare app'en kører i baggrunden på din telefon. Samtidig er det kommet frem, at Plus vil lyse gult, hvis du møder en Pokémon, som du ikke tidligere har fået i dit Pokédex, og du derfor godt kan fange den ved hjælp af Pokémon Go Plus, modsat hvad der tidligere er meldt ud. Til sidst skal det nævnes, at du ikke fanger en Pokémon i første hug ved at bruge Pokémon Go Plus, men hvordan et fejlet kast indikeres overfor brugeren ved jeg ikke.

Har du tænkt dig at købe GO Plus? Hvad siger du til applikationen på Apple Watch, og spiller du overhovedet stadig Pokémon GO?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-09-2016 13:24

Pokémon Go Plus koster 399 kr. herhjemme.

Personligt synes jeg, prisen er ALT for høj til det, der er formålet. Jeg har ikke kunnet finde ud af, om den tæller skridt, så du kan klække æg med det eller ej, men noget tyder på ej, hvilket ellers kunne være en god årsag til at købe.
0
1ups givet

#2 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

08-09-2016 18:30

Prisen er latterlig høj for den. Og hvad jeg har læst er der usikkerhed om at du behøver have skærmen tændt på din mobil samtid med du bruger den.. Hvis du ikke kan det ser jeg den virkelig som ligegyldig og unødvendigt. Men hvis du kan have skærmen slukket på din mobil er den jo fin nok, fordi så kan du spare noget strøm på din mobil og det.

Men i USA koster den hvis kun 35 dollars ca 230 kr. Men så sker den typisk valutakonvertering og de lige gange dollars med 10 ca og så runder op et stykke..
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

08-09-2016 21:13

De $35 er uden moms og afgifter, og desuden er forbrugerprisindekset højere i Danmark, hvilket naturligt resulterer i en højere pris.
0
1ups givet

#4 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

08-09-2016 21:22

#3

Online køb i USA er uden de ting. Ved godt forskellige fra stat til stat er der noget moms og tillæg. Men online er der ikke. Og så er det stadigvæk kun meget lidt der bliver lagt til.

Og ja selv med det vi har i Danmark er det jo latterlig at det næsten er dobbel pris.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

16-09-2016 10:50

Jeg har opdateret nyheden med nogle informationer, der er kommet frem efter udgivelsen.

- Plus tæller dine skridt, så du kan bruge det til at klække æg.
- Du kan fange nye Pokémon med det.
- Du fanger ikke Pokémon i ét hug med uret, som det tidligere er blevet antydet.

Er der nogen her, der har modtaget det?
0
1ups givet

#6 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

16-09-2016 11:58

Jeg venter og ser om falder i pris. Forskellige butikker som Br og det har sikkert bestilt alt for mange hjem xD Skal ned i 200 kr før jeg vil købe den nok.

Ved også der er folk der allerede arbejder på deres egen Go+. Som nok vil være en del billigere..
0
1ups givet