Lanceringstrailere udsend...

Lanceringstrailer for Xen...

Lanceringstrailer for Sha...

Harvest Moon: One World a...

Lanceringstrailer for Bug...

Ny trailer udsendt for Ca...

Alle Switch-spil annoncer...

Se en reklamevideo fra Su...

Vi streamer Deadly Premon...

Shantae and the Seven Sir...

Spil på vej til Switch

Sonic

Pokémon GO

Xenoblade Chronicles: Def...

Animal Crossing: New Hori...

Zelda: Breath of the Wild...

Mortal Kombat 11

Switch Friend Codes

Custom joycon shells

De gode Super Nintendo-sp...

Tilbudstråden

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Udstyrstest: PowerA Hybrid Cover til Nintendo Switch

Skrevet af KJ85 - 20-06-2017 22:27

Nu har Switch været på markedet i lidt over tre måneder, og adskillige producenter har produceret tilbehør til Nintendos populære hybridkonsol. Spørgsmålet er så, hvor meget af det, der egentlig er værd at købe, og det ser vi nærmere på i en række artikler om forskelligt udstyr. Denne gang skal det handle om et Hybrid-cover fra PowerA.

Beskyttelse til Nintendo Switch kommer efterhånden i adskillige former fra forskellige producenter. Der er skærmbeskyttere, forskellige former for tasker til beskyttelse under transport og sågar produkter, der kan beskytte dine Joy-Cons mod ridser. Her skal det dog handle om det såkaldte Hybrid-cover, der både beskytter konsollen og tilfører noget fleksibilitet, når man spiller i Tabletop mode. Indpakningen, som du kan se herunder viser meget fint, hvad man kan bruge det til, og med et hul i æsken kan også se lidt af fronten, som vi ser i fuld figur på det næste billede.

På materialesiden minder coverets overflade meget om det vi også ser anvendt på mange covers til tablets og mobiltelefoner. Man kan vel sige, at den er lidt ru i det, og man kan nok godt se på billedet herover, at det skyldes en form for fint mønster i overfladen på belægningen. Forside såvel som bagside er i øvrigt prydet med et Nintendo Switch-logo trykt ovenpå, men det på bagsiden er ikke så stort, som det I ser her. Mere spændende bliver det selvfølgelig, når coveret åbnes, og herunder kan I se, hvad der gemmer sig, når man vipper forsiden op.Ja, foruden cover og en lille brugsanvisning, som beskriver, hvordan din Switch skal monteres i coveret, så gemmer der sig såmænd en skærmbeskytter og en mikrofiberklud til at pudse skærmen, og det ville man måske ikke forvente. Det står godt nok i en tekst på bagsiden af æsken, at det er inkluderet, men man spotter det ikke ved bare at gå forbi produktet i en butik.

Selve skærmbeskyttelsen er så godt som identisk med den fra Gioteck, som jeg tidligere tog et kig på uden den store succes, men her fik jeg altså en chance til for at opnå et ordentligt resultat, og det var sådan set meget fint, da jeg siden hen har spottet enkelte små ridser på skærmen forårsaget af dock’en. For ikke at begå de samme fejl som sidst kiggede jeg derfor denne video igennem, før jeg gik i gang, og jeg opnåede i sidste ende et fornuftigt resultat, som I kan se det herunder.Ja, der er sådan set kun lige et par bobler tilbage, og den mest markante af dem sidder uden for det område af fronten, som skærmen rent faktisk dækker. Vi kan hermed konstatere, at det kan lade sig gøre at sætte en skærmbeskytter som denne på sin Switch, når bare man har fået gode nok instruktioner at følge, og har fået en ordentlig klud til det. Kluden er rigtig fin her (et helt andet materiale end det skidt fra Gioteck), og jeg kunne formentlig have gjort det helt uden bobler, hvis ikke det havde været for en graverende fejl fremhævet på næste billede. Klik på billedet for at se det i stor version.Instruktionerne på papiret er sådan set gode nok, og de fortæller sågar de ting om at bruge tape til at fjerne støv og løfte skærmbeskytteren op, hvis det er nødvendigt, hvilket er en god start. Problemet er, at teksten på de to stykker gennemsigtig plast er forkert. Kigger man ikke nøje på det, så vil man formentlig fjerne den markeret med 1 først og til sidst den med 2, men teksten indikerer, at det er omvendt, og den valgte jeg at stole på. Det skulle jeg så ikke have gjort, for da jeg begyndte at glatte med kluden, så blev skærmbeskytteren fyldt med støv og fibre på overfladen, og jeg fandt hurtigt ud af, at den faktisk slet ikke klæbede til skærmen, så det var den forkerte side, der vendte opad. At jeg overhovedet formåede at redde produktet og få den sat så godt på, det kan altså kaldes et lille mirakel, og jeg kæmpede da også med den i over en time, hvor dobbeltklæbende tape blev brugt igen og igen, før den til sidst var der.

Med skærmbeskytteren sat ordentligt på, så kunne jeg altså komme videre med det essentielle. Velcro-båndet blev åbnet og coveret foldet helt ud, så min Switch kunne placeres som vist på det næste billede.Indvendigt er coveret, som I kan se det, beklædt med filt, så det beskytter konsollen fint, når det er lukket sammen om den, og for at montere konsollen skal man blot lukke velcro-båndet sammen igen, som det var, da den kom ud af æsken. Bemærk, at der er en lille tap på den foldede del af coveret, og den passer naturligvis ind i hakket på bagsiden af konsollen. En anden ting, som man kan hæfte sig ved er de mange huller i coveret, og de er der, som man kan se på de næste billeder for, at man ikke dækker hverken luftveje eller porte til.

Man kan således både lade konsollen op, skifte spilkassette, tilslutte høretelefoner og betjene knapperne til lyd og power med coveret sat på. Mest vigtigt er det dog, at man nu kan placere sin konsol på et bord i tre forskellige vinkler, hvilket de tre forhøjninger i coveret sørger for.Med coveret på plads, så kan man altså roligt klappe det sammen omkring den, eventuelt stoppe konsollen ned i en passende taske og tage sine spil med sig ud i det fri eller over til nogle venner. Da produktet ikke rigtig tilbyder beskyttelse omkring Joy-Cons, så har jeg valt at bruge det i kombination med mit sleeve fra Gioteck, når jeg tager det med på farten, og det kan snildt lade sig gøre, som I ser det herunder.

Med en pris omkring 240-270 kr., så kan det ved første øjekast måske se lidt dyrt ud, hvis man sammenligner med tabletmarkedet, hvor covers med lignende funktion kan fås til ikke meget mere end 100 kr., men det synes jeg egentligt slet ikke, at det er i sidste ende. Man skal huske på, at man ved køb af dette produkt også får en skærmbeskytter med, og da det produkt alene snildt koster 70-100 kr., så vi er nede på 140-200 kr. for coveret, hvilket er ganske okay.

Ser vi bort fra den uheldige fejl med teksten på skærmbeskytteren, så vil jeg sige, at jeg er godt tilfreds med produktet fra PowerA. Der følger en ordentlig pudseklud med, som altid er rar at have ved hånden, og coveret gør op for et af de svage punkter, som Switch har i form af dens støttefod. Konsollen står ligesom meget bedre, når den støtter sig mod en af forhøjningerne i hybrid-coveret, og det at man kan vinkle den på flere måder for at tilpasse sig omgivelserne er rart, hvis man bruger sin konsol ude. Coveret er samtidig let at sætte på og tage af, og man har sørget for at designe det ordentligt, så man kan udnytte alle funktioner på sin konsol uden at fjerne det igen, hvilket er ganske lækkert. Det kan tilmed lade sig gøre at spille på konsollen i håndholdt tilstand med coveret på, men det føles måske ikke så rart, da flappen fra produktet kommer lidt i vejen, når den hænger og dingler. Alt i alt er det dog et ganske godt produkt til dem, der spiller meget på sin Switch i tabletop mode.

Anvender du ofte din Switch i tabletop mode, når du er på farten, og kunne du i såfald finde på at købe dette hybrid-cover fra PowerA?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JensenS

Level: 2 (Keese)

05-07-2017 10:14

Har lige købt og påsat denne lækre sag på min switch - men efter at have puttet den på kommer jeg til at tænke på udluftningen i bunden af den når den står tt mode.. kommer den af med nok varme i toppen?, for når den står op er der jo dækket en del til på de nederste huller. Ellers sidder den rigtig lækkert på maskinen, og den står fantastisk i sit cover!

edit:
Efter at have kigget bedre efter så er hullerne helt fri i bunden! Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-07-2017 10:24

Hehe, det er med at kigge ordentligt efter, ja. Det skulle i hvert fald gerne være det de to aflange huller på bagsiden sørger for Smiley

Må man spørge, om din skærmbeskytter havde den samme mystiske fejl som min? Jeg synes det var så underligt, at tal og tekst modsagde hinanden..
0
1ups givet

#3 - JensenS

Level: 2 (Keese)

07-07-2017 20:21

De er sat korrekt på den jeg fik med 1 before - 2 after Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-07-2017 20:31

Okay, så må min jo stamme fra en farisær-sending Smiley
0
1ups givet