Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 48

Skrevet af Mr. Mario - 27-11-2009 14:42

Så er vi nået den sidste weekend i november og det er atter tid til at tage et kig på ugens nye downloads til Wii og DSi.

Denne uge byder på hele syv nye titler, fire WiiWare-titler, en enkel Virtual Console-titel og to DSiWare-titler. Vi har vanen tro samlet lidt info om de nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 48:


WiiWare:

Copter Crisis 500 Wii Points
Sidder du med en helikopterpilot gemt i maven, kan du takket være Digital Leisure i dag hente denne actiontitel, der sætter dig i rollen som helikopterpilot. Og det er ikke hvilken som helst helikopterpilot, der er nemlig tale om en redningshelikopter. Naviger rundt med din Wii Remote og red mennesker, lever pakker og så videre, men pas på dårligt vejr, stenskred og sågar antiluftskytsangreb. Spillet er for en spiller og er kompatibel med Wii Balance Board.

Dragon Master Spell Caster 500 Wii Points
Stickmen Studios er klar med denne actionfyldte fantasy-titel, hvor du på ryggen af en drage skal flyve rundt i den magiske verden Nakiha og nedkæmpe andre drager. Spillet indeholder også en two-player mode, hvor du kan tage kampen op mod en ven. Så kan du ikke få nok af magi og drager, er weekendens underholdning redet.

Rabbids Lab 500 Wii Points
Ubisoft trækker endnu flere kaniner op af hatten i denne uge med denne finurlige titel. Der er dog blot tale om den lille del af Rabbids Go Home, hvor du kan få lov at lege og modellere med en af de skøre kaniner. Når du er færdig med at modellere kaninen, kan du tage et billede af den og sende den til dine venner via Wii'en. Spillet er for en enkelt spiller.

Solitaire 500 Wii Points
GameOn er klar med denne samling af kortspil. Så banker dit hjerte for kabaler heriblandt 7-kabale og Edderkop, kan du nu hente hele 18 af slagsen ned på din Wii. Spillet giver dig mulighed for at ændre reglerne, så de passer til netop dig og hvis du ikke kender alle 18 kabaler, introducere spillet dig til reglerne. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

Shanghai II Dragon's Eye 800 Wii Points
Sega har i denne uge fundet denne puzzle-titel (ja, endnu en af slagsen) frem fra deres Mega Drive. Spillet udkom første gang i 1994 og byder på en ordenlig omgang af det klassiske kinesiske spil MahJong. Spillet kan spilles af en til to spillere.


DSiWare:

Mighty Flip Champs! 800 DSi Points
WayForward er klar med endnu en puzzle-titel. Som Alta skal du klare dig igennem baner, men det er ikke altid let, da du ikke bare kan klare dig igennem en enkelt bane uden problemer. Du navigerer Alta rundt i en bane på den øverste skærm, og på den nederste skærm har du så en anden bane, du kan skifte ud med, når du ikke kan komme længere i den øverste bane og sådan skal du veksle mellem to baner, indtil du når dit mål. Spillet er for en spiller.

Reflect Missile 500 DSi Points
Nintendo er klar med denne strategiske puzzle-title, der ligner en blanding af de klassiske spil Arkanoid og Space Invaders. Du skal fra den nederste skærm destruere blokke og fjender på den øverste skærm ved hjælp af forskellige missiler. Spillet indeholder hundredvis af baner, så der er nok at tage fat i. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer: