Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 20

Skrevet af Mr. Mario - 21-05-2010 15:43

Så er det atter weekend og selvom solen skinner skal vi selvfølgelig have et kig på ugens nye udgivelser til Nintendos downloadservices.

Uge 20 byder på sammenlagt seks titler, to WiiWare-titler og fire DSiWare-titler, mens vi ikke bliver præsenteret for nogen nye Virtual Console-titler i denne uge. Læs om de seks titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 20:


WiiWare:

Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations 1000 Wii Points
Capcom er i denne uge klar med det tredje Phoenix Wright-spil som WiiWare-spil. Det betyder, at det nu er muligt at spille, eller for den sags skyld genspille, spillets fem sager på Wii'en. Som Phoenix Wright skal du selvfølgelig udspørge en masse vidner og bryde et hav af Psyche-Locks for til sidst at finde frem til sandheden. Spillet er for en spiller.

Robin Hood: The Return of Richard 500 Wii Points
Ugens anden WiiWare-titel kommer fra Nordcurrent, der har lavet en shooter-titel inspireret af Robin Hood. Her skal du nemlig som Robin Hood i selvskab med en flok andre bueskyttere bekæmpe en fjendsk hær, der har invaderet England da Kong Richard er fraværende. Spillet indeholder 12 baner, hvor du med pil og bue skal nedslagte horder af fjendtlige soldater. Spillet er for en enkelt spiller.


DSiWare:

Discolight 200 DSi Points
Tyske Kaasa giver dig fra og med i dag muligheden for at sætte gang i en mindre fest. Denne titel er ikke lige frem et spil, men et lille program, der får din Nintendo DSis skærm til at lyse op i forskellige farver. Så har du altid fået at vide, at man ikke må lege med lyset, så hold dig ikke tilbage, for her skal du netop lege med lyset. Titlen er for en spiller.

Ferrari GT: Evolution 800 DSi Points
Gameloft lader dig for sølle 800 DSi Points sætte dig ned i en Ferrari og ræse afsted i syv forskellige byer. Spillet indeholder hele 32 forskellige Ferrari-modeller du kan vælge imellem. Udover at ræse afsted i de forskellige byer, kan du også teste dine køreegenskaber på en testbane. Spillet er for en til to spillere.

Flips: More Bloody Horowitz 200 DSi Points
Electronic Arts leverer i denne uge endnu en bog til DSi'en. Denne gang er det manden bag Alex Rider, Anthony Horowitz, der er forfatteren og genren er horror. Udover en masse tekst er titlen også fyldt med illustrationer og ej at forglemme lydeffekter. Denne titel er for en spiller og højst sandsynlig på engelsk.

Telegraph Crosswords 500 DSi Points
Sanuk Games står bag denne uges puzzle-titel. Er krydsord og engelsk to ting du er meget glad for, bliver du forkælet i denne uge. Krydsordsopgaverne i denne titel er ikke hvilke som helst opgaver, de stammer nemlig fra den engelske avis The Telegraph og der er hele 500 af slagsen. Da de kommer fra en engelsk avis, vil vi understrege, at opgaverne derfor også på engelsk. Spillet er selvfølgelig for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer: