Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 32

Skrevet af Mr. Mario - 12-08-2010 16:24

Så er det i morgen, at de fleste kan prikke hul på weekenden, men fredag er også den dag, hvor der udkommer nye nye downloads til Nintendo DSi og Wii. Find ud af hvilke titler der er tale om, og hvor meget de koster her!

Uge 32 byder på to nye WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel samt to nye DSiWare-titler. Og vi er selvfølgelig klar med lidt information omkring de fem nye downloads til Nintendo DSi og Wii.


Downloads i uge 32:


WiiWare:

Family Card Games 500 Wii Points
Blot to uger efter sidste gensyn med Daddy, Mummy, Sarah, og Billy er Arc System Works klar med endnu en titel i deres Family-serie. Denne titel byder på tre forskellige kortspil: Daifugo (det der på dansk går under navnet Røvhul), Speed, og så Memory. Fælles for de tre kortspil er, at de kan spilles online. Spillets online-funktion indeholder også et ranking-system, så du kan se hvor godt du klare dig imod andre spillere. Spillet kan også spilles af op til to spillere offline.

HoopWorld: BasketBrawl 1000 Wii Points
Virtual Toys er i denne uge klar med en omgang underholdende basketball. HoopWorld: BasketBrawl er et arkadeagtigt spil, hvor der spilles tre-mod-tre basket, og selvfølgelig er spillet fyldt med forskellige power-ups, der gør spillet mere festligt. Vælg dit yndlingshold og spil mod andre spillere online i din kamp om at nå til tops på verdensranglisten. Bliver konkurrencen for hård online, kan du udfordre en ven offline.


Virtual Console:

Wild Guns 800 Wii Points
Natsume byder i denne uge på en hæsblæsende omgang tredjepersons shooter. Spillet udkom til de europæiske Super Nintendo-maskiner i 1996. I spillet har banden ved navn 'The Kid Gang' og deres hær af robotter overtaget byen, og de eneste der kan sætte en stopper for den ondsindede band, er dusørjægeren Clint og den smukke men dødsensfarlige Annie. Spillet kan spilles af to spillere på en gang.


DSiWare:

Disney Fireworks 800 DSi Points
Disney Interactive er leverandør af denne uges puzzle-titel. Her skal der affyres raketter op mod himlen. Du har tre forskelligfarvede raketter til din rådighed, og dit mål er at ramme de rigtige stede med de tre forskellige raketter. Hvis du timer dine raketter perfekt, låser du op for overraskelser samt nye raketter. Omgivelserne i spillet bygger selvfølgelig på forskellige Disney-tegnefilm. Spillet er for en enkelt spiller.

Drift Street International 800 DSi Points
Tantalus er folkene bag ugens sidste DSiWare-titel, der leverer en ordenlig omgang gaderæs. I spillet er du selvfølgelig udstyret med tuned bil, og med denne skal der køres gaderæs i høj fart. Gaderæsene foregår ved midnatstid i byer fra Amerika, England og Japan. Test dine køreegenskaber af mod spillets udfordrende AI-kørerer eller tag kampen op mod tre af dine venner.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

14-08-2010 15:19

Oo æM Gee...!?
The big N skal virkelig snart til at stramme op Smiley
Skid nu hul i alle de crappy Wii- og DSiWare titler og gi' os for hulan da nogle fler' VC titler, da ikke fordi de ikke har et par eller tre på lager...
Snup nu lige Ja-hatten på, tænker aben . . .
0
1ups givet