Alle Switch-spil annoncer...

Se en reklamevideo fra Su...

Ny trailer udsendt for Ca...

Vi streamer Deadly Premon...

Shantae and the Seven Sir...

Vi streamer Deadly Premon...

Vind Oxyjet til Nintendo ...

Ny trailer for Clubhouse ...

Ugens Tilbud: Uge 21 2020

N-cast #54: Paper Mario, ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Xenoblade Chronicles: Def...

Animal Crossing: New Hori...

Zelda: Breath of the Wild...

Mortal Kombat 11

Switch Friend Codes

Custom joycon shells

De gode Super Nintendo-sp...

Nintendo Switch

Tilbudstråden

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #49: Mere Animal Crossing, Mario-rygter og Retro

Skrevet af Zone - 04-04-2020 13:58

Ugens N-cast er hermed landet! I denne episode snakker vi om de spil vi har spillet i ugens løb. Det er selvfølgelig stadig Animal Crossing: New Horizons der dominerer, men der er også blevet plads til lidt andet. Yderligere snakker vi om de Mario-rygter der har floreret på det seneste, som både taler om HD-remasters af 64, Sunshine og Galaxy og om nyt Paper Mario. Sidst men ikke mindst har vi et nyt retro-segment klart, der handler om en serie der i den grad gjorde brug af DS'en og Wii'ens unikke hardware.

Hør podcastet via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til det der.Du kan også høre det på iTunes eller Spotify, hvis du er rigtig fancy. Husk at abonnere på N-club Podcasts på din favorit platform, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Har du lyst til at høre tidligere afsnit? Så kan du gå ind i vores Podcast-arkiv eller finde dem på iTunes eller Spotify.

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Giv os gerne feedback i kommentarerne!

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

04-04-2020 14:57

Rigtig god episode.
Stor respekt for, at Pydte samlede "Good Job" på trods af, at han var skeptisk i sidste episode. Efter hans beskrivelse skal jeg i hvert fald IKKE have det. Jeg vidste faktisk ikke, at Doom 64 var et selvstændigt spil. Jeg havde på en eller anden måde fået ind i hovedet, at det var en slags port til Nintendo 64 i sin tid. Til den pris kan det være, jeg samler det op!

Og fedt Animal Crossing segment - især historien om Biffs fødselsdag, haha Smiley . Jeg var lige ved at give op at fange String Fish. Men nær midnat d. 31. marts, så fangede jeg den med den sidste bait, jeg havde, så det var enormt heldigt!

God diskussion om Wii og DS. Man skal dog huske på, at Switch faktisk stort set kan det samme som Wii'en. Den indbyggede gyro har vist i flere spil at fungere lige så godt som Wii-remoten, - fx i World of Goo. Derfor er det nærmere et spørgsmål om, om udviklerne gider at bruge tid på at udnytte det.
2
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

05-04-2020 13:00

Endnu en skøn episode, den dame og de herrer! Smiley

Rygtet om en Super Mario All-stars 3D lyder jo spændende. Dog har ANDen fortsat sine originale Mario-titler til de fire forgangne generationer, som jeg nok hellere vil spille.

Alle de remakes er ved at gå over gevind, hvis I spørger mig - men det kan jo være, at I ser anderledes på det. (Og det kunne måske være en idé til en fremtidig episode-diskussion Smiley )
1
1ups givet

#3 - Jonezy

Level: 17 (Deku Baba)

07-04-2020 15:07

Stringfish-getter melder ind.

Dejlig podcast og dejligt at I har overskud til det i disse tider. Elsker at Animal Crossing bare er universielt elsket af os alle og Pydte's historie og Biff's fødselsdag er jo præcis hvorfor. Fantastisk spil, som kan holde sammen på een i en mærkelig tid.

Mario Galaxy i HD og allerede der er jeg solgt. Resten er ren flødeskum, guldrandet Michelin stjerne flødeskum dog. Tror snart jeg skal på en Mario binge.

Og fedt at I kom omkring Trauma spillene. Dem fik jeg aldrig prøvet og det ærger mig faktisk. Det der Trauma Team til Wii'en kom aldrig til EU gjorde det?

Endnu en gang tak. En reddede min kombinerede posthus/indkøbstur.
1
1ups givet

#4 - Jonezy

Level: 17 (Deku Baba)

07-04-2020 15:15

Og så glemte jeg lige, at Pydte godt må lade være med at give mig forhåbninger om snarlig Mario + Rabbids 2. Vi ved jo godt hvordan det gik med Starfox Grandprix, så ti lige stille Pydte ik'... Smiley
2
1ups givet