Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

The Smurfs: Mission Vilea...

Alternative nyheder

Switch Online

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nærmere kig på LEGO Super Mario-udvidelse: Byg dit eget eventyr – skabersættet

Skrevet af Nemy - 14-01-2021 13:14

Sidste år udkom LEGO Super Mario-serien, som gør det muligt at bygge dit eget Super Mario eventyr i LEGO. I den forbindelse kiggede vores crewmedlem, ThePatrickBay, nærmere på startersættet og gik det fundamentale i denne. Dette kan du se her:Undertegnet brugte selv en del tid sammen med min søn og Mario i hans nye LEGO-krop da serien blev udgivet sidste år. Idéen og udførelsen er utrolig sjov og det var en fornøjelse at kunne dele min entusiasme for LEGO og Nintendo med min søn og se ham være (næsten) lige så begejstret, som jeg.

Nu har vi fået mulighed for at kigge nærmere på en af de seneste udvidelser, der er kommet til serien; Byg dit eget eventyr – skabersættet. Det var en mulighed, som vi selvfølgelig greb med det samme. Først skulle vi dog genbygge de tidligere sæt da min søn (4 år) er bedst til at ødelægge det, som jeg har bygget. På den måde kan man sige, at rollefordelingen er på sin plads.Det nye sæt giver dig i alt 366 nye dele, som gør det muligt at udbygge dit eventyr og skabe nye oplevelser i dit LEGO Super Mario-univers. Delene udgør primært ekstra elementer, som du kan benytte til at udvide og forbinde dine eksisterende kreationer, men der findes dog også et par sjove ekstra elementer og 4 figurer fra Mario-universet. Blandt de ekstra dele er et specialrør, Spurt 30, som giver dig 30 sekunder til at klare banen for at optjene ekstra mønter. Dertil er der en tilpasningsmaskine, som gør det muligt at skifte de belønninger som Mario får med tidsblokken og elementblokken.

Sættet gjorde, at vi bedre kunne forbinde vores eksisterende sæt med hinanden på en måde, der gav mening. Vi havde spillet/leget med det oprindelige sæt da det udkom og havde brugt en god rum timer på at sætte forskellige kreationer op. Det er dog tydeligt nu, at vi har manglet et sæt som dette, der ikke nødvendigvis har fokus på et bestemt tema, men som derimod lader fantasien råde i højere grad og lader dig selv bestemme, hvordan elementerne skal bruges. Derfor vil jeg klart anbefale sættet, hvis du er sulten på mere LEGO Super Mario sjov.Alt i alt tilbyder sættet ikke den store revolution til universet, men en solid udvidelse af et fedt koncept. Sættet er et udvidelsessæt og kræver således, at du har startersættet for at kunne benytte det i dine kreationer. Jeg vil anbefale, at du har et par af de tidligere udvidelsessæt inden du køber dette. Primært fordi, at din Super Mario-verden godt kan blive en smule tom, hvis du kun har startersættet og dette sæt. De tematiserede sæt gør det lidt lettere at udvide med specifikke områder til verdenen, hvor dette mere gør sig som et (godt) supplement til allerede eksisterende kreationer.Hvis du har mod på mere LEGO og Nintendo kan jeg også anbefale, at du ser vores crewdmedlem KristianH bygge LEGO NES-sættet. Dette kan du se her:
0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - DragonTail

Level: 5 (Cheep)

14-01-2021 13:40

Fedt at Kristian har bygget LEGO Snes, det er fløjet over hovedet på mig Smiley Det skal helt sikkert ses Smiley
0
1ups givet

#2 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

14-01-2021 14:40

Der er selvfølgelig tale om LEGO NES og ikke SNES - har lige rettet det Smiley Men se gerne videoerne alligevel!
0
1ups givet