Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-cast #215: Er Indie Direct-formatet i krise?

N-cast #215: Er Indie Direct-formatet i krise?

Skrevet af Zone - 19-04-2024 10:54

Det er fredag og det betyder selvfølgelig vi er klar med ugens episode af N-cast. Vi starter selvfølgelig ugens episode ud med at snakke om Indie World Showcase, den seneste Direct fra Nintendo, som fokuserer på indie-spil. Men er vi tilfredse eller er indie direct formatet ved at være i krise, ligefrem?

Vi skal også snakke om Nintendo DS-spil, for i vores seneste Deep Dive ser vi på 'Hvilke spil mangler på NSO?', hvis Nintendo DS altså var en del af servicen. Hvis/når den en dag bliver det, så har vi lavet en liste over de spil vi kan forvente at se på en Nintendo DS NSO App.

Vi anmelder desuden også Open Roads og snakker om hvorfor Nintendo mon har valgt at springe Gamescom 2024 over. Vi håber I får en god weekend!

Hør podcasten via afspilleren herunder eller tryk på download-knappen og hent episoden ned på din maskine og lyt til den der.Du kan også høre os på disse platforme: iTunes
Spotify
Google Podcasts

Du kan også høre N-cast på Youtube:Husk at abonnere på N-cast på din favorit platform eller hold øje med vores Podcast-arkiv, så du kan høre de nyeste episoder med det samme de bliver lagt op!

Vi håber I vil give den nye episode en lytter. Vi modtager meget gerne feedback i kommentarerne eller på N-clubs discord-server

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-04-2024 22:25

Turtles-spillet er faktisk et roguelike, hvis det lige skal på plads, så I var inde på rette spor, inden I forlod det i tvivl Smiley

Angående Cat Quest-spillene, så er de egentlig ganske solide og hyggelige - omend ret ensformige. I de første spil bevæger man sig rundt på store kort, besøger byer og udfører quests for diverse NPC-figurer i forskellige dungeons. Hver dungeon er påskrevet en anbefalet level, så man ikke kommer til at gå ind i alt for svære dungeons, før man er klar til det, og end game-indholdet kan være ret udfordrende. Jeg vil ikke sige, at der er noget banebrydende omkring spillene, men de kan alligevel noget, hvis man bare gerne vil slappe af med noget let spiseligt, der ikke kræver for meget af spilleren..
2
1ups givet