Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

afstemning om next gen Konsoller

beer
beer

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

Skrevet 03-09-2012 13:27

Inde på newz er der en afstemning om next gen konsoller: http://railgun.newz.dk/forum/afstemninger/hvad-ville-du-koebe-foerst-hvis-alle-var-tilgaengelig-120005
Status er:
59 % til PS4
34 % til Xbox 720
8 % til Wii U

Jeg ved ikke med jer men jeg skal have en Wii U. Jeg har altid haft en Nintendo Konsol i hver enkelt generation. I den nuværende generation fik jeg også købt en xbox kinect. Men jeg blev skuffet

0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 05-09-2012 17:53

Hmm, jeg tolker det bare anderledes Smiley


KJ85
KJ85

21454
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 05-09-2012 18:16

Det tror jeg mange gør, og nok også med god grund. Vi kommer jo ikke til at se en konsol, der rent hardwaremæssigt er markant bedre end konkurrenternes eksisterende konsoller. Rent udviklingsmæssigt tror jeg derfor heller ikke Wii U kommer til at betyde det store hos spiludviklerne. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke starter en ny generation.

Spørgsmålet er vel så, om generationen bestemmes af konsollens hardware eller tidspunktet den udgives.


odensen
odensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 05-09-2012 22:50

17# Jeg tolker dig som bare at være på tværs...Smiley Klart at wii u er en 8. gen konsol.. I alle henseender..

- Ligesom wii solgte i 7. gen.. vil wii u sælge i 8. gen. (kæmper om 8. generation markedet)
- Den klart stærkere end nuværende konsoller.. (1080p bliver standard, for 3. part nu)
- Det der nok mest vil definerer 8. gen. (som i både ps4 og nextbox også for som standard) er "asymetrisk gameplay" (dvs Upad og lign.)
- lagermediet bliver over dobbelt så meget som xbox 360 (som af mange anses som en true 7. gen konsol)
- Wiki lyver aldrig..

Nintendo har været med i alle snart 8 generationer.. De er går next gen.. = next gen starter..

Men det er også bare spas.. totalt ligegyldigt.. som sagt.. nintendo står så kanon godt denne..... gang.. Smiley


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 06-09-2012 00:27 - Redigeret 06-09-2012 00:33

Men jeg lufter bare min mening om at det ikke er en rigtig next gen, så jeg da ikke sige jeg er på tværs SmileyHvis jeg brugte samme udgangspunkt som dig, så er du på tværs da du gang på gang peger på Wii U som frelseren Smiley

Lige til sidst hvor du nævner at Nintendo står "kanon godt denne gang", bliver jeg altså også nødt til at svare på:

Det er meget muligt at Nintendo har hardwaren iorden denne gang. Men det betyder intet for en stor del af markedet. Jeg har rigtig mange venner med en PS3, og de bruger den stort set kun på to ting idag: Nemlig det at se Blu-ray eller spille Fifa. Wii U vil kun klare halvdelen af det for mine venner - Fifa-spillene - og tror du selv at de står i kø for sælge en konsol, som alligevel er Wii U overlegen på mange punkter, for at spille Fifa med en tablet fremfor en controller-type de har brugt siden de fik deres første PS? Vi snakker om mænd på 25-30 år nu. De vil ej heller købe Nintendo for Marios skyld. Eller Pikmin. Eller Nintendoland.

Men vi får at se. Husk at det er stadig software, som skal sælge hardware! Og hvis softwaren udkommer til en konsol folk har i forvejen i næsten 1:1 udgave, så køber de sgu ikke en ny konsol.

Jeg tvivler ikke på at Wii U nok skal sælge godt. Måske endda rigtig godt. Men jeg lover dig at det ikke bliver ligesom i Wii-tiden hvor de blev revet væk fra hylder, og måtte melde udsolgt i perioder engang. Japan er nok der hvor det vil ske, og måske til dels i USA. Men Europa? Glem det. Den får samme behandling som 3DS herhjemme. Den bliver sniget ind ad bagdøren, og så står hr. og fru Danmark i GameStop og kigger dumt på ekspedienten, mens de spørger hvorfor Wii Fit U ikke vil fungere på deres Wii. Akkurat samme type spørgsmål de stillede omkring 3DS-spillene de havde købt og ville returnere, fordi de ikke kørte på deres DS. Næ, der er sgu ingen Wii U-hype her i DK. Alt Nintendo er også blevet henvist til et lille hjørne i vores GameStop. Blockbuster har totalt stoppet salget af Nintendo.


odensen
odensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 06-09-2012 01:35

20# Det er helt ok.. Og jeg bliver også lige nødt til at svare...Smiley

1. Ps3 er ikke wii u overlegen på nogen måde.. overhovedet.. hvad skulle være..?
2. Netflix agtige services springer i luften denne gen.. (bluray.. er ikke det salgs argument det var for 2 år siden)
3. Forstå nu at upad kun bliver brugt når det giver mening.. i 2 player fifa eks. ville det ikke give mening, og med både wii-mote/nunchuk og den nye (wavebird) pro controller.. har udviklerne ligesom frit valg
4. Mænd i 25 års aldren (som du siger) kan købe en konsol til hele familien... som har nintendo spil til børnene.. angry birds til konen.. spil hvor man spiller sammen på en helt ny måde.. og zelda og 3. part spil i bedre grafik.. til ham (og med mulighed for at tage spillet med på lokum) Ikke nogen specielt dårlig deal...Smiley
5. Blokbuster har måske stoppet salget af wii.. men det ændre ikke på at nintendo og wii u vil være repræsenteret i mange flere butikker end tilfældet var med wii

Der er også en andre ting du måske ikke tænker på.. Det at online oplevelsen nu bliver meget bedre.. upad kan ligge klar til at surfe nettet.. altid.. Og vi ved også at den vil få apps... kan jeg ikke lige gennemskue.. men en "styr medie center" app ville være lækker nok.. Smiley og mon ikke også den connector nemt med telefoner.. smid billeder og video over på tv'et agtig..

Ved godt at jeg ser det positive.. (men det er sku svært andet)

Og om der er udsolgt eller ej.. er vel ligegyldigt (hvis nintendo er bedre forberedt end de var med wii bliver det vel ikke dårligere af den grund.?)
Og et salg som wii (hurtigst sælgene konsol i mange år) vil være ret godt.. ja...Smiley

Og vi er enig i at wii u nok vil sælge bedst i japan og us til at starte med.. (Men sådan er det jo altid)




0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 06-09-2012 01:47

1. Blu-ray og 3D = PS3 er Wii U overlegen.
2. Netflix er fint, men det giver ikke en lækker HD-oplevelse. Der findes samme services til PS3-brugere. Derfor er PS3 igen Wii U overlegen.
3. Jeg ved godt at man ikke er bundet til at spille med GamePad i Fifa. Jeg ved godt at man kan bruge både Wiimote+Nunchuck og Classic Controller Pro. Men det er stadig ligemeget, da ingen vil skifte deres elskede PS3 controller/Xbox 360 controller ud med en gimmick-controller.
4. De fleste mænd i 25-års alderen er drengerøve. Tror du at de fleste tænker på at købe en konsol til familien, eller dem selv?
5. Hvordan er Nintendo og Wii U repræsenteret i flere butikker end tilfældet var med Wii? Hvis du mener via download fra selve Nintendo Network, så held og lykke. Wii U har vist kun 8 GB hukommelse.

Du siger at GamePad er klar til at surfe på nettet altid. Dårligt argument. Idag har vi alle bærbare, smartphones og tablets liggende 2 meter fra os.

Sorry for rant, men det er sgu svært for mig at være positiv omkring Wii U :/


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 06-09-2012 02:33

Jeg fortsætter lige mit rant Smiley

Nintendo aner heller intet om marketing.

DS- og Wii-brandene er en milliard forretning for Nintendo. Alligevel har de ikke formået at bruge brandet på den rigtige måde med 3DS og Wii U.

Havde 3DS heddet DS2 ville den være mere populær. Jeg oplever flere og flere forældre købe nye Mario-spil, blot for at returnere dem igen, da de ikke virker på DS. Jeg vil ikke mene at der er tale om en dårligt oplyst forælder, men en forælder som ikke tænker videre over det. Havde den heddet DS2, og dermed fulgt PS med deres PS2/PS3 stil, så havde den nok været meget mere succesfuld. Samtidig skulle man nedjustere DS showcasen i butikkerne, men DS fylder stadig meget mere end 3DS gør, og det gør det ikke nemt for kunderne.

Samme stil burde Wii U også udføre. Den burde nemlig hedde Wii 2. Det vil lette en del af forvirringen, men samtidig burde de også bruge selve Wii U konsollen noget oftere i deres showcases, både på messer, tv optrædener, internet ads, osv. Det eneste vi ser er controlleren, og her tænker jeg at folk kunne blot tro at controlleren er en ny add-on til Wii, i stil med Motion+, så den er nok ikke nødvendig. Prøv eksempelvis at google 'wii' på Google billedsøgning. Her finder du en rækker billeder af Wii med Wiimote ved siden af. Så prøver du at google 'wii u' og får rigtig, rigtig mange billeder af controlleren, nogle billeder af controlleren i stor fokus med konsollen bag sig, og så til sidst er der rigtig få billeder af konsollen kun.

Det er stort fail at man satser på gimmicken (GamePad)når jeg samtidig har læst mig til at den faktisk ikke er nødvendig i rigtig mange af spillene, der kommer til Wii U. Eksempelvis å¨deres første, store AAA-titel, Mario U, så er GamePad vistnok kun beregnet til co-op, hvor en kan "styre" banen på displayet, mens den rigtige spiller sidder med Wiimote.
Da Wii udkom i tidernes morgen, var der lagt op til at Motion Control var det helt nye som alle skulle have, og det var det også op til omkring 2 år efter release. Så blev Motion Control nedgraderet i den forstand at der kom AAA-titler i sidescroller, hvor man bare skulle vende Wiimote vandret, og så spille på en mere klassisk måde. Det resulterede i gimmickens død, indtil Skyward Sword dukkede op, men som burde være kommet 4 år før den egentlig kom.
Min pointe med dette er at man skal passe på med at satse for meget på GamePads gimmick, da det vil dræbe maskinen alt for tidligt, når gimmicken ikke er sjov mere.

Nintendo skal også passe på med 3. parts udviklere, da de simpelthen dræbte Wii. For hver AAA-titel udgav, kom der 40 trashware titler. Heriblandt Wii "indsæt tilfældigt ord her" Party - det gav os disse perler: Wii Dance Party, Wii Game Party, Wii Gameboard Party, Wii Fuck Party, Wii Like To Party. Andre trashware perler inkludere også Wii Pee, hvor man skal stå med Wiimote i hånden og lade som om man pisser, og skal ramme toilettet rigtigt! No joke, det spil findes!

En andet ting jeg studser over er om Nintendoland er med i købet eller ej. For mig at se, så gør det ingen forskel. Det pop-fænomen Wii Sports blev, vil Nintendoland aldrig blive, så om de inkluderer det eller ej, er lidt ligegyldig. Kan dog heller ikke finde ud af om Mario U er et launch-spil. De gør klogt i at have det klar ved launch, da det rykker MANGE konsoller, og lærte forhåbentligt af deres fejl ved 3DS launch som var en remake- og port-fest af dimensioner!

Jeg ved godt at det var lidt forskelligt, og beklager mit rant. I skal endelig ikke tro at jeg ikke er Nintendo-fan. Det håber jeg mine 3 Wii's og 4 3DS'er slår fast at jeg er SmileyMen jeg er ikke en Nintendo-fanboy, som er blind overfor det åbenlyse.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 06-09-2012 09:09

Tjae jeg er 27 og Nintendo laver stadig de sjoveste spil for mig. Min PS3 bliver godt nok brugt pt mere end min Wii men den er der hovedsageligt fordi den har blueray. Når Wii U kommer ser jeg ingen grund til hvorfor jeg skulle bruge flere penge på PS3 spil når jeg kan få de fleste på Wii U og endda med en innovativ controller istedet for same old shit med forfærdelige analog stiks. Og hvis jeg vil have et Fifa spil (det flotteste af de 3 i det nye er) til Wii U så kan jeg det. Men jeg ville brække mig hvis jeg kun spillede Fifa Smiley

Men sådan er vi så forkelige.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 06-09-2012 10:18 - Redigeret 06-09-2012 10:21

Men hvorfor skal de være innovative med deres hardware igen-igen? De lærte vel af deres fejl ved Wii, hvor Motion Control ganske rigtigt var innovativ, men trods alt kun en gimmick, og efter få år var gimmicken død, hvor Nintendo begyndte at udgive spil, hvor man skulle holde controlleren vandret, og det eneste Motion Control i spillene var at ryste controlleren her og der.

Innovativ kan Nintendo godt være, men så synes jeg det skal være i deres software afdeling. Jeg giver mit bedste eksempel her:


Super Mario Bros. (1985) NES


Super Mario Bros. 2 (1988) NES


Super Mario Bros. 3 (1990) NES

Altså 5 år på samme konsol gav os tre forskellige Mario-spil, både i power-ups, udseende, fjender, osv.


New Super Mario Bros. (DS) 2006


New Super Mario Bros. Wii (2009) Wii


New Super Mario Bros. 2 (2012) 3DS


New Super Mario Bros. U (2012/2013) Wii U

Ca. 7 år på FIRE FORSKELLIGE platforme. Resultatet for hvert spil er den samme banedesign, samme fjender, samme dræbende kedelige normal verden, undergrund, vand bane, is verden, sand verden, skov verden og til sidst slottene. Ja, der kommer få nye power-ups i spillene, men det er mere eller mindre remakes af eksisterende power-ups.

Kunne Nintendo ikke være bare en smule innovative i deres 2D Mario spil? Det er ellers dem, som holder Nintendos døre åbne ligenu - IKKE 3D Mario.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 06-09-2012 10:41

Jeg er enig i at de bør holde sig til at udvikle innovativt software. Man kan så argumentere for at ved at udsende hardware med nye ting, så tvinger de lidt software-udviklerne til netop at udgive nyskabende spiltitler, men det bliver mest af alt bare et gimmick igen. Jeg har haft mange flere timers underholdning, hvor jeg virkelig nød det, på N64 og GameCube end jeg har haft på Wii. Ser man på de håndholdte har jeg spillet mere Nintendo DS end Game Boy Advance, men jeg synes begge indeholder virkelig mange kvalitetstitler - og dem på DS ville være omtrent lige så gode, hvis de ikke have lavet andet end en Game Boy Next.

Med det sagt, så synes jeg ikke helt om dit eksempel herover. Jeg synes Super Mario Bros. var nyt og spændende, 2'eren prøvede en ny drejning og 3'eren gik tilbage til den originale struktur og byggede videre på den.

New Super Mario Bros.-serien minder givetvis meget om hinanden, men personligt gør det mig ikke noget jeg synes kun det er grafisk de gør det rigtigt. Det første var retur til 2D og selv om spillet i sig selv ikke var særlig godt, synes jeg, så var det tiltrængt. Wii-udgaven indførte rigtig multiplayer i et Mario-spil, hvilket nærmest er den bedste udvikling jeg har set længe i serien. Coin-mode i NSMB2 er jeg ikke vildt stor fan af, men det er om ikke andet stadig noget nyt. Med NSMB U får vi Miiverse integreret og nok også en del andre ting - det vil jeg vente med at vurdere til det bliver udgivet. Jeg synes i hvert fald ikke at serien står så stille som du fremlægger det.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 06-09-2012 10:51

^ Like!

Jeg har også spillet meget mere DS (og til dels 3DS), end jeg nogensinde har spillet på mine Gameboys, og jeg opdager mig selv mere og mere med min 3DS i hånden, fremfor Wiimote eller Dualshock i hånden. Jeg tror at mit gaming i fremtiden også er på det håndholdte i 9,5/10 tilfælde. Det tæller nemlig også smartphone og tablet. Men under alle omstændigheder skal jeg stadig have mig en ny PS når den kommer.




0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 06-09-2012 10:53 - Redigeret 06-09-2012 11:00

Iøvrigt, det med multiplayer i Wii-udgaven. Det var måske sjovt første gang jeg prøvede det. Senere syntes jeg at det var mere til besvær end gavn, da det resulterede for ofte i at man ufrivilligt slog hinanden ud af banen, for så at komme ind igen i boblen. Og andre ligeså dumme ting.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 06-09-2012 10:56

#28 Hah, så er det der forskellen ligger, for det er noget af det jeg synes er sjovest i spillet - elsker også at kaste og forstyrre hinanden i Rayman Origins og Gunstar Heroes Smiley. Bare det at spillet kan spilles som nærmest co-op og counter-op, og man skal blive enige om det hvis det ikke skal gå galt gør det hele meget sjovere for mig Smiley




chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 06-09-2012 14:50

Synes bestemt de har fornyet sig i NEW mario spillene. Der er kommet nye ting til i hvert nyt spil. Om det er power ups eller andre funktioner. Kan ikke se hvorfor det er et problem Smiley

Ved ikke hvilken verden du lever i hvis 3D Mario ikke kan sælge eller hvad nu nu mener med det sidste Smiley Spil skal ikke sælge 25 millioner for at det er en succes. 1-2 millioner kan endda tit være rigeligt og 3D mario sælger 5+ millioner. Så de kan betragtes som store succeser.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 06-09-2012 17:19

Chessr, vi lever skam i samme verden. Du misforstod blot det jeg sagde big time!

Mit citat var "Det er ellers dem, som holder Nintendos døre åbne ligenu - IKKE 3D Mario."

Jeg nævner ikke noget om at Maro 3D ikke er nogen succes (men det er de ikke, rent økonomisk), de kan sagtens sælge, men Nintendo er her ikke idag pga. Super Mario Sunshine eller Super Mario Galaxy 1 og 2. Salgstallene for dem er ret dårlige i forhold til New Super Mario Bros.-spillene. 2D Mario-spillene koster kun en brøkdel af hvad 3D Mario-spillene gør, og det gælder både tid og penge. Resultatet er fænomenalt. Det tager mindre tid, koster færre penge, og alligevel sælger langt over 3D-spillene.