Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad skete der med det gamle N-Club?

Junder
Junder

33
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2009 00:33 - Redigeret 13-01-2014 11:27

Ja nu sidder jeg så her på et forum hvor man plejede at kunne hygge sig og lave sjov.
Dengang var det ikke en stor seriøs forening som hurtigt spreder sig til hele norden, og har et hav af reklame bannere for at kunne tjene penge til et eller andet de ikke vil nævne.
Dengang hvor man kunne sidde og hygge sig med halv pervese jokes og gamer slang uden at en eller anden skulle fare op og sige "hov hov". Men hvad i helvedes navn sker der, når den fantastiske side pludselig er så skide seriøs og kæmpestor, og holder så mange ting skjult for os brugere.
Ja, jeg ved da at crewet har lavet et eller andet hemmeligt, og hvad helvede sker der for at crewet nu skal være så wannabe pro og have rigtige navne og billeder?
Gode gamle Rotjen, er jo pludselig slet ikke Rotjen længere.
Jeg kan slet ikke finde rundt i hvem der er hvem i crewet og da slet ikke, når de også skal have billeder af sig selv. Synes at siden er blevet som et fængsel der får sine indsatte til at producere mærketøj og derved stige til tops.
For som Bjarne siger, så skal siden jo bare være større og bedre, så kan brugerne og tilfredsheden med siden være fuldkommen ligegyldig.

Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 09-04-2009 01:58 - Redigeret 09-04-2009 01:58

Oh! Nu kan jeg se hvad du mener Shihou.
Jeg må sgu have kommet til at læse din besked forkert, og troede at du mente at brugerne skældte crewet ud (i form af at "sparke" til dem) pga. de nye brugernavne.
Min fejl. ^^'


Shihoudani
Shihoudani

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 09-04-2009 02:09

Henrik Ossipoff skrev:
Henriette 'Shihou' Ludwi, som Bjarne allerede har sagt, så var det dig selv som valgte at forlade crewet. Der kan derfor ikke være meget mere at sige, inden for lige præcis den sag.



Jo, faktisk. Jeg forlod jo crewet fordi man skulle overholde den regel eller smutte. jeg ville ikke overholde den, og smuttede. men andre crew medlemmer overholder den ikke, og de må godt blive der. Underligt i mine øjne.

Men siden i fra crew (pffft) vil have denne bog lukket, så lad os lukke den. er bare stadig super forvirret og skuffet.


Burn
Burn

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 09-04-2009 07:27 - Redigeret 09-04-2009 07:42

Der kan man bare se. Jeg har aldrig været en særlig aktiv bruger herinde, og besøger faktisk kun siden for at læse nyheder. Har personligt ikke brugt forummet i årevis, da det simpelthen er noget at det mest usæriøse jeg er stødt på. Det lyder godt hvis i efterhånden er kommet det til livs, selvom mange af de yngre brugere nok vil falde fra.
- Jeg syntes faktisk at det virker ret usæriøst at fylde siden op med reklamebannere - For da slet ikke at tale om dem der ikke har noget med videospil at gøre overhoved. Har i overvejet at indføre en form for donationsmulighed i stedet?. Evt. kunne dem der giver et bidrag få muligheden for at slå bannerne fra, inde under deres profil?.
- Nu vil jeg ikke blande mig alt for meget i Gilucs profilbillede, og jeg ved ikke om han for formulere sig forkert, men...Det er satme usæriøst at påstå at folk allerede har fået rykkere for ikke at følge reglerne. Gud hjælpe mig om han så ikke selv sidder og poster løs, med et "ikke godkendt" billede i sit avatar. Jeg mener at man bør holde sig væk fra forummet indtil at man får sit profilbillede i orden, eller i det mindste indsætte et blank/hvid avatar indtil.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 09-04-2009 08:16

Crewet har valgt at stilen er lagt for et mere udadvendt, seriøst, personligt og imødekommende crew, som står ved sit ansigt og navn.

Det er en beslutning alle crew-medlemmer har taget i fællesskab. Nogle crew-medlemmer har endnu ikke haft mulighed for at opdatere sin profil. Hvis sagen skulle være at nogle crew-medlemmer ikke ønsker, at bakke op omkring crewets fælles beslutning, så er det fordi de ikke er aktive crew-medlemmer og ikke har involveret sig i den beslutning, som crewet sammen har truffet - en beslutning som alle har haft rig mulighed for at involvere sig i.

Henriette 'Shihou' Ludwi, som vi har snakket om, så skal det være sjovt at være crew-medlem, men det var for svært for dig af dine egne personlige årsager - årsager som jeg absolut ikke vil komme ind på i dette offentlige forum.

Jeg ser det desuden ikke som andre end crewets opgave alene, at sørge for at alle crew-medlemmer lever op til sine egne frivilligt valgte ansvar - hvad end de måtte være.

For at vende tilbage til Junders interessante og vigtige forumemne, så undrer det mig, at det endnu ikke er nogen, der rigtigt har udnyttet muligheden for at komme med forslag til hvad vi i cewet kan gøre anderledes for at alle hygger sig endnu mere og har det endnu mere sjovt.

Kom dog ind i kampen og tag ansvar for jeres egen hygge og sjov! Kom med jeres forslag til hvad vi i crewet kan gøre anderledes for at alle har det endnu sjovere og endnu mere hyggeligt? Smiley


stelzig
stelzig

4800
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 09-04-2009 09:09

shajita skrev:

Det her lyder måske lidt dumt, men et brugernavn føles også mere personligt end for- og efternavn, eller er jeg den eneste der har det sådan?


Smiley
Jeg har da altid brugt mit efternavn som brugernavn. Then again så er mit efternavn lidt specielt så det kunne ligeså godt være noget jeg havde fundet på Smiley

Reklamerne irriterer mig ikke det store, så længe de ligger uden for den egentlige side har jeg ikke noget problem med at abstrahere fra dem.
Jeg har udover det ikke lagt mærke til nogen særlige ændringer udover deres engagement i eSports lige pludseligt som jeg jo så personligt synes er fedt da jeg har gået op i den ene eller den anden form for kompetitiv gaming stort set siden n-club blev oprettet Smiley


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 09-04-2009 09:59

Jeg ved ikke om mine 2 år og 3 måneder som bruger kvalificerer mig som "gammel bruger", men "gammel" er jeg i hvert fald Smiley

Men jeg er dog glad for, at der er blevet ryddet ud i meget af det overflødige spam, som forummet tidligere var præget af.

Og på nyhedsfronten er siden også kommet rigtigt godt efter det, siden Bjarne overtog roret.

Og endelig er det et stort plus, at Henrik er "vendt hjem". Jeg kender jo nok bedre end de fleste til hans kvaliteter som udvikler, og kan kun sige, at Bjarne virkelig har gjort en "god handel" ved at få tilknyttet Henrik til siden.

Selvom ovenstående ikke er nok til at gøre siden til min foretrukne, er det dog rigeligt til, at jeg er begyndt at anvende den dagligt.


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 09-04-2009 10:56 - Redigeret 09-04-2009 10:57

Jeg er også til en vis grad enig. Det føles ikke rigtigt længere som det 'gamle' N-club (men det er nok hovedsageligt fordi brugerne er blevet skiftet lidt ud gennem årene).

Det med crewets navne og avatar - personligt synes jeg det er synd, at en gammel bruger som fx Captain N der altid har været kendt med dét navn pludselig skal hedde noget andet. Ærlig talt tror jeg egentlig brugerne er lidt ligeglade med crewets brugernavne, medmindre det er noget stødende, naturligvis. Jeg så hellere et felt i profilerne hvor det var muligt at skrive sit rigtige navn, og hvor det så ville være påkrævet for crewet.

Bannere er jeg sådan set ligeglade med - men topbanneret synes jeg er overkill. Det ødelægger efter min mening sidens design helt.

Svenske og norske sider? Hm, hvis der stadig bliver fokuseret lige så meget på den danske er jeg da ligeglad.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 09-04-2009 11:53

Kobra, tak for dit gode forslag om en donationsmulighed. Det har vi nu oprettet i venstre menu under [link=
https://n-club.dk/cms.php?id=81]Støt N-club[/link]. Vi gør hvad vi kan for at øge antallet af video-spils-bannere. Indtil det lykkes, må vi nøjes med de bannere der kommer tættest på Smiley

Arne aka Den gamle, tak for rosen. Rosen er dog crewets fortjeneste og alle de brugere, som støtter op omkring mindre spam og kommenterer flere nyheder. Jeg er helt enig med dig i at det er en stor fordel for N-club, at Henrik Ossipoff er en del af N-club. Hvilket i øvrigt kan siges om alle de aktive crew-medlemmer Smiley

Petylol, nogle crew-medlemmer har valgt at bringe sit nick i sin signatur, så alle kan se at det stadig er det samme crew-medlem. Desuden kan et navneskifte ses i 14 dage på crew-medlemmets medlemsprofil. Vi vil tage din idé med brug af både navn og brugernavn med i overvejelserne under udviklingen af N-club.dk Smiley


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 09-04-2009 12:05 - Redigeret 09-04-2009 12:06

Jeg kan også kun synes det er positivt, at der tages en mere seriøs retning - især forummæssigt. Før i tiden var forummet fyldt af intern humor som kun nogle enkelte brugere kunne forstå - og alle andre var ligesom efterladt ude i kulden og kunne ikke forstå hvad det var, der rent faktisk blev snakket om. Så jeg er bestemt glad for at der bliver "ryddet op" i forummet - det var en af mine største irritationsmomenter ved siden før i tiden.

Hvad angår crewets navne og profilbilleder, så ser jeg ikke hvordan det kommer os ved. Jo, jeg synes da det er en dum regel at crewet SKAL benytte deres rigtige navn samt billede (det mener jeg bør være op til den enkelte og ikke obligatorisk), men det må være en kamp de selv må kæmpe, i mine øjne.

Reklamebannerne kan jeg ikke bruge til en dyt, og provokeret placerede reklamer (som den i topbanneret) kan jeg slet ikke tolerere. Heldigvis bruger jeg selv Firefox + Adblock PLus, så det er ikke et problem for mig. Der må dog være nogle bedre muligheder end så mange irrelevante reklamerbanners.


Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 09-04-2009 13:09

Lad for guds skyld være med at glorificere det "gamle N-Club", jeg har fulgt med i scenen I gud ved hvor lang tid og den udvikling N-Club er inde i er utrolig imponerende, ikke bare for N-Club, men for hvilken som helst community side.

Bjarne (og crewet) har gjort et mandfolkearbejde med at skaffe nye sponsorer, og selvom vi som brugere ikke har kendskab til den (well til en hvis grad) er jeg overbevist om at den vision de har udarbejdet under hans ledelse, og nu følger er et kæmpe skridt i den rigtige retning, kig bare på CEC og deres engagement i denne.

For at svare på den konkrete kritik i din oprindelig post:

1. Bannere: Ethvert frivilligt gratis community har brug for en indtjeningskilde for at kunne udvikle siden og ny idéer. Bannere er en løsning der ligger lige til højrebenet, og det er noget man som web-bruger er blevet vant til.

Bottomline: Hvis de generer dig så frygtelig så lig da lige lidt kræfter i en browser med plugs der let kan "fjerne" dem.

2. Perverse jokes og gamer lingo: No, srlsy? Siden udvikler sig i retningen af et mere sobert og forståeligt sprog, og dette er skidt fordi?

3. RL navne og pics på crew: 1. Dan et overblik 2. Tilpas dig situationen 3. Profit - kort sagt, det er kun besværligt fordi du gør det besværligt, hvor lang tid tager det at finde ud af hvilke navne der repræsenterer hvem i crewet, 5min?

4. Større side, ligegyldighed mht. brugere: Clicky; jeg ønskede oprigtig talt at komme med noget emre konstruktiv kritik, men kom til kort.

Siden udvikler sig konstant med et overvæld af sponsorer (omend der er specielt én sponsor jeg ikke bifalder, men nok om det), projekter og ændringern, altsammen til fordel for brugerne, hvis man ikke er i stand til at se dette, vil sider som 4chan måske underholde en mere, i for one - bifalder ændringerne, og ser frem til hvad de har gemt i sækken.


powerfull499
powerfull499

182
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 09-04-2009 13:43 - Redigeret 09-04-2009 13:54

Jeg er også delvist enig. Hvorfor i alverden skal crewet lige pludselig have hele deres rigtige navn Smiley Det er da mega åndsvagt. Gode gamle Giluc hedder Lukas Pedersen. Det lyder som at de er højt hævet over de andre brugere (som de selvfølgelig ikke er), men alligevel 0.0

Bannerne er skam fine nok. De skal jo kunne tjene penge osv. osv, men de er irriterende. Og hvorfor er Cool Shops banner blevet fjernet igen Smiley? Det giver ingen mening.

Og jeg er enig med Ignorancia, siden udvikler sig utroligt meget siden der blev skiftet lederposter. Det er imponerende.

Forummet er også blevet lidt underligt Smiley Der bliver ikke snakket så meget Nintendo. Jeg tror faktisk det er mest OFF TOPIC sektionen den er gang i Smiley

Men det er kun småting. Jeg vil blive ved med at benytte N-Club! Det bliver jo bedre og bedre Smiley


Burn
Burn

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 09-04-2009 17:36 - Redigeret 13-01-2014 11:27

Bjarne skrev:
Kobra, tak for dit gode forslag om en donationsmulighed. Det har vi nu oprettet i venstre menu under [link=
https://n-club.dk/cms.php?id=81]Støt N-club[/link]. Vi gør hvad vi kan for at øge antallet af video-spils-bannere. Indtil det lykkes, må vi nøjes med de bannere der kommer tættest på Smiley


Ingen årsag Smiley


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 09-04-2009 18:21

Bare lige mht. avatar, så kan jeg godt se at det virkede forkert at skrive - men med mit indlæg mente jeg da også at jeg selv havde fået rykker for det, og det var jeg udemærket klar over.

Nu er mit avatar dog skiftet Smiley


Malte Schmidt
Malte Schmidt

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 09-04-2009 18:41

Og det er badass, Giluc.

Nu har jeg langt fra været med fra starten og har vidst aldrig oplevet "det gamle N-club" - men jeg vælger altså lige at give min mening angående nogle af tingene til kende alligevel.

Omkring navnene kan jeg ikke helt se det store problem. Giluc er stadig Giluc - nu står der bare Lukas under hans (badass) avatar. Jeg vil heller ikke sige, at navneskiftene var en nødvendighed, men det er da til at leve med. Og det får faktisk det hele til at se lidt mere professionelt ud imo.

Bannerne derimod nærmer sig vidst en nødvendighed - pengene skal jo komme et eller andet sted fra. Selve reklamerne er dog lidt off, men det arbejdes der på.

Et fængsel? Det må du uddybe for mig.



Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 09-04-2009 21:52

Jeg synes nu siden har fundet et meget godt lejde. Ingen tvivl om vi allesammen fjollede mere herinde en overgang, men jeg synes absolut Bjarne og co har fundet en god balance imellem at udvikle siden til noget større og bedre, uden siden dog har mistet son charme.

Omkring navnene og billederne har jeg fuldt forståelse for den linie der er lagt og det var også sket, hvis jeg fortsat havde ejet N-club. Jeg indførte faktisk at crewet skulle have deres ansigt på Smiley Bjarne har finpudset denne linie og lur mig om det ikke også er fordi, der virker mere seriøst overfor samarbejspartnere Smiley

Selvom jeg skaffede kontakten omkring CeC og vil være til stede under hele arrangementet, så lover jeg at Zøvnig, fortsat kommer til at hedde Zøvnig herinde hehe Smiley


Kom med godt konstruktiv kritik til crewet og jeg er sikker på de lytter til dig. Og giv dem så alt den støtte i kan folkens. Det er sgu hårdt arbejde at drive en side som denne Smiley

Ses vi på forum? Det tror jeg nok vi gør venner Smiley