LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Lidt galde ang. Henrik's Blog

Ignorancia
Ignorancia

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 24-05-2009 18:28

Disclaimer:Følgende er skrevet med et ønske på at skabe en produktiv debat-

Lad mig starte med at sige at jeg syntes dette er et fantastisk tiltag, selve idéen er original og et dejligt frisk pust i retningen af at give os brugere noget alternativ dækning. Der hvor kæden dog hopper af for mig er da det går op for mig at for at følge med i bloggen skal jeg benytte mig af et eksternt link; noget jeg i første gang overså i nyheden der mest af alt lignede en reklamesøjle for PS og dets aktiviteter.

Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har oplevet noget lignende i de, efterhånden mange, år jeg har befærdet mig rundt i diverse communities.

Mit problem ligger som sagt i at jeg, som bruger, skal bevæge mig væk for N-Club, for at læse content der er beregnet brugerne. Jeg skal altså pludselig forholde mig til to forskellige siders reglesæt, reklamer og hvad der ellers følger med.

Jeg har desuden ingen interesse i at besøge PS eller nogle af dets undersider da jeg er dybt uening i den måde forretningen er bygget op på, og Henrik´s blog vil derfor ikke være noget jeg kan holde mig opdateret på.

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor N-Club har valgt denne løsning, uden at have den store tekniske baggrundsviden, vil jeg vove at påstå at det ville kræve meget lidt programmering at tilføje en Blog funktion til den enkelte brugers profil her på N-Club.dk; noget der i det lange løb vil gavne brugerne betydeligt mere end den valgte løsning.

Jeg er godt klar over at der ligger noget sponsormæssigt bag valget, men for mig at se så sælger N-Club sig for let, og med det også sidens troværdighed.



Friends are like toasters, if you drop them down the stairs, they won't make you toast anymore
Excel
Excel

26
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 24-05-2009 19:18 - Redigeret 24-05-2009 19:20

Der er sådanset ikke noget ulovligt i det de gør, så hvis du ikke vil gå på PointBlog så er det bare ærgeligt for dig. Smiley
De skriver jo selv det er et projekt imellem de 2 sider.
Edit: En anden spændende ting er at det hedder N-club og ikke N-Club.


'Noes
'Noes

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 24-05-2009 19:20 - Redigeret 24-05-2009 19:20

ikke at jeg har forstand på det men jeg tror det er noget sponser halløj,


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 24-05-2009 22:45

Først vil jeg starte med at sige tusind tak for de fine ord, Ignorancia. Det er dejligt at høre, at vores nye tiltag bliver værdsat.

For at starte lidt bagfra kan jeg sige, at idéen om en blog-mulighed her på N-club har været oppe at vende flere gange internt. Om idéen bliver videreført er jeg ikke klar over på nuværende tidspunkt, men det er meget sandsynligt at det vil ske i fremtiden. Vi har valgt at min tid ved N-club skal placeres lidt anderledes her og nu -- noget som vi forhåbentligt kan løfte sløret for i nær fremtid.

Dernæst valget om PointBlog som blog-side. Det valg, er ene og alene taget af mig -- ingen andre. Faktisk var der internt snak om, hvorvidt vi skulle vælge en anden blog da jeg foreslog PointBlog, men valget blev i sidste ende hos PointBlog.
Eksponering er nøgleordet her -- ikke sponsorater. Det drejer sig om, at jeg mener at jeg ved valg af PointBlog som blogside kan ramme en større målgruppe udover N-club. Tilfældet med bloggen er nemlig, at den er lavet af mig selv rent personligt og ikke som sådan for N-club, snarere end i samarbejde med N-club. Når vi på N-club opretter en nyhed om, at dette er blevet iværksat, er det snarere en reklame (af mangel på mere præcist ord) for et projekt sat i gang af et crewmedlem, end det er et projekt sat i gang af N-club.

Jeg håber, at det hjælper til at opklare dine spørgsmål og undren. Det er i øvrigt en super debat som bringer mange gode emner på banen, herunder regelsæt ved linking til andre sider. I den forbindelse kan jeg jo så opfordre til, at personer som har det sådan besøger siden uden at oprette en bruger. På den måde binder man sig ikke til yderligere regler, og ønsker man at kommentere på noget, kan det jo ske via nyheden her på siden Smiley

Igen, mange tak for feedback'en.


'Noes
'Noes

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 24-05-2009 23:08

kunne det forestilles at man som bruger af n-club kunne lave sin egen blok engang, så hver bruger kunne lave noget lignende eller bare skrive hvad man har opnået i sit spil den dag?? for det kunne være fedt Smiley


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 24-05-2009 23:09

Henrik Ossipoff skrev:
For at starte lidt bagfra kan jeg sige, at idéen om en blog-mulighed her på N-club har været oppe at vende flere gange internt. Om idéen bliver videreført er jeg ikke klar over på nuværende tidspunkt, men det er meget sandsynligt at det vil ske i fremtiden. Vi har valgt at min tid ved N-club skal placeres lidt anderledes her og nu -- noget som vi forhåbentligt kan løfte sløret for i nær fremtid.




'Noes
'Noes

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 24-05-2009 23:12

i know forstod det bare som om det kun var sådan special ting som Henriks "stunt" her, altså noget crew medlemmer kun fik muligheden for at bruge i sådanne tilfælde


Michael
Michael

5441
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 24-05-2009 23:44

Så lad mig sætte fut i det vi mangler; tinfoil-debatten. Hvordan kan det være, at man benytter sig af noget så uhm.. ukendt som PointShops blogfunktion? Den ser for mig virkelig kluntet ud og andet end den business Bjarne tager del i (PointShop), så har jeg svært ved at se hvorfor man netop vælger PointBlog, når man lige så godt kunne vælge noget mere udbredt som Blogger (Google).

Langt størstedelen af N-clubs brugere (jeg vælger her ikke at tælle dem under 11 med), har vel en Google Account (Gmail, Google Maps, etc. etc.) og dermed har de automatisk også en Blogger bruger.

Kan vi for en gangs skyld ikke se et fornuftigt tiltag (props til Henrik for idéen med en blog omkring hans oplevelser med spillet), der ikke centrerer omkring det faktum at N-club desperat mangler penge og hvorvidt PointShop altid har et smart tilbud klar til siden.

Vi har set det - PointShop er en gratis side, hvor du kan tjene virtuelle points for at købe sære produkter. BRUG DET BRUG DET BRUG DET, DE ER LIGMED N-CLUBS OVERLEVELSE - er det ved at blive gammelt? Ja, kom med noget nyt.


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 25-05-2009 00:10 - Redigeret 25-05-2009 00:13

En Blogger-blog havde i mine øjne ikke skabt den synlighed for non-N-club-brugere, som jeg mener PointBlog gør. Et andet valg havde været blog.tv2.dk, men jeg bryder mig ikke om deres system -- der havde ellers været god eksponering.

Lad os slå fast:

1) Bloggen er en personlig blog lavet af mig -- ikke N-club
2) N-club vælger at slå det op, fordi det har en vis relevans for N-clubs brugere
3) N-club vælger, naturligvis, at gøre opmærksom på en vigtig samarbejdspartner under opslaget

Valget af PointBlog er altså 100% et valg jeg har taget, fordi det var det jeg lige havde ved hånden, hvor jeg følte der var en nogenlunde eksponering af mig selv.

At vi vælger på N-club at gøre opmærksom på en samarbejdspartner, kan næppe komme bag på nogen -- vi snakker om en samarbejdspartner som blandt andet gjorde CEC2009 mulig for N-club at deltage i.

Mht. N-clubs økonomi er det ikke et punkt jeg hverken kan, må eller vil udtale mig om. Det vil jeg overlade til Bjarne.

EDIT: Jeg vil dog vælge at lytte til kritikken. Fremtidige indlæg vil blive postet i et forumindlæg på N-club, udover også at komme op på PointBlog Smiley Så kan alle på N-club få del i sagerne, inklusive dem som ikke ønsker at skabe et direkte, eller indirekte, bånd til PointBlog Smiley


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 25-05-2009 08:20

Henrik Ossipoff skrev:
..., og ønsker man at kommentere på noget, kan det jo ske via nyheden her på siden Smiley


Man behøver skam ikke at have en bruger på PointBlog.dk for at kunne kommentere på blogindlæg. Jeg har da selv skrevet flere kommentarer til Henriks blog - uden at have en bruger Smiley


Excel
Excel

26
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 25-05-2009 14:15

Netop, men det hele handler jo netop også om IKKE at bruge PointBlog. Smiley


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 25-05-2009 14:41

ja, ja, jeg tog åbenbart for lidt med i mit citat. Jeg burde nok have haft dette med:

I den forbindelse kan jeg jo så opfordre til, at personer som har det sådan besøger siden uden at oprette en bruger. På den måde binder man sig ikke til yderligere regler, og ønsker man at kommentere på noget, kan det jo ske via nyheden her på siden




Excel
Excel

26
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 25-05-2009 15:43

Ja og man har alligevel den gældende ansvar som hører til den side man kommentere på, på den anden side.


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 25-05-2009 16:10

Der tabte du mig lige i svinget Smiley

Hvad er det for et ansvar man har hvor?


Excel
Excel

26
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 25-05-2009 20:05

Ved at bruge PointBlog forpligter du dig på at du overholdet deres regler og normer.
Bare fordi du ikke er bruger derinde betyder det ikke det er lovligt at spamme en blog f.eks.
Den slags regler kan Ignorancia tilsyneladende ikke forholde sig til. No offence, men det er jo lidt det du skriver.


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 25-05-2009 20:17

Hvis man skriver en saglig kommentar, kan jeg ikke se hvorfor man i øvrigt skal indordne sig under noget som helst.

Og at skrive saglige kommentarer kan næppe føles som en begrænsning. Det gør enhver nogenlunde fornuftig person da helt naturligt, uden at behøve opfordring dertil, right?