Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club 4 udviklingsblog V2

aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

Skrevet 02-12-2011 09:15

Jeg beklager ventetiden og at jeg ikke har meldt mere ud før nu Smiley

Henrik har i lang tid ikke været aktiv på N-club. Hans interesse for Nintendo er faldet drastisk over det sidste halve år. Samtidigt er han begyndt den del af sin uddannelse hvor han udvikler spil. Henrik har derfor, i overensstemmelse med hvad jeg opfatter er bedst for N-club, besluttet at trække sig ud af alt som har med N-club at gøre - mere eller mindre med effekt øjeblikkeligt Smiley

Da Henrik var aktiv gjorde han en stor indsats i N-club og han sætter stor pris på tiden med klubbens medlemmer. Ligesom Henrik håber at se noget til os i fremtiden, så håber jeg også vi ser noget til Henrik i fremtiden Smiley

Henrik gjorde også en stor indsats i udviklingen af N-club 4. Det arbejde fører vi nu videre med et yderst kompetent team, som indtil nu har designet og klippet HTML til N-club 4. Det team udvides til også at overtage udviklingen og vedligeholdelsen af N-club 4 Smiley

I redaktionen sørger vi for at prioritere N-club 4's funktioner, så de vigtigste lanceres i første version. De vigtigste er de funktioner, som leverer størst værdi til klubben, dvs. fx funktioner der støtter det sociale samvær og den fælles interesse for spil. Gennem hele udviklingensprocessen vil vi inddrage nogle af jer til at teste funktionernes brugervenlighed og brugeroplevelse, da N-club defineres af og er alle medlemmers community - hvilket det altid vil være Smiley

Som Alexander lige har påpeget i Fedt!, så er det er super motiverende, at se at fællesskabet og aktiviteten i klubben trives mere og mere Smiley

Fremover vil jeg med denne 'V2-blog' (som tager over efter Henriks 'V1-blog' for udviklingen), forsøge at give alle et indblik i og overblik over udviklingen. Indenfor de nærmeste dage kommer jeg med et opdateret tidspunkt for lancering Smiley

NNID: aidbit
aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 30-12-2011 03:51

Nogle ting er nostalgiske, Togbis - den der, det er en keeper Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 30-12-2011 04:16



Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 30-12-2011 11:19 - Redigeret 30-12-2011 11:22

Bjarne Brunsgaard skrev:
Drenge og piger, gamers og socializers, brugere og lurerer... hvis du kunne vælge én ting, én smag, én cliché, én lyd, ét forumemne, én medlemsprofil eller én måde, der skulle fixes i N-club og komme til virke i det nye N-club.dk, hvad skulle det så være?



Jeg er ikke fuldt klar over hvordan det nye N-club bliver mht. personlige bruger-blogs, så mit forslag er måske ikke så relevant, men noget jeg har tænkt på er at gøre det muligt for skaberen af en tråd at lave svar i tråden, der bliver særligt fremhævede i forhold til andre brugeres svar. Det er noget jeg tænker kunne være relevant, når brugere laver emner som vil blive opdateret løbende gennem trådstifterens kommende svar - f.eks. en liste over de 20 bedste Gamecube-spil eller f.eks. i en af min egne tråde, hvor jeg løbende har opdateret med nye kapitler af en fortælling. I sådanne tråde vil de "officielle" indlæg fra trådstifteren(det nye nummer på listen eller det nye kapitel til fortællingen) nærmest kunne drukne i kommentarer og svar fra andre bruger og fra trådstifteren selv(måske ikke lige min fortællingstråd, hehe).
Det jeg altså foreslår er at give mulighed for skaberen af en tråd til at lave en slags fremhævede "officielle" svar til tråden.

Jeg vil dog tilføje at hvis der er et velfungerende blogsystem, er det næsten bedre. Her vil jeg foreslå at nye blogindlæg vises i stil med hvordan nye forumsvar bliver det nu, til højre(eller et andet sted) på siden, så vi let kan indvolveres i hinandens blogge.

Det var mine 2 cents Smiley


KJ85
KJ85

21505
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 30-12-2011 21:14

Ville være rart, hvis man i enmeoversigten i forum kunne se om der er ulæste tråde/topics i de forskellige kategorier og tilføjelse af en "mark topics read" under, hver af dem vil være velkommen.

Den funktion benytter jeg ofte på andre fora, hvis jeg ikke er interesseret i nogle af tråde, hvori der er kommet nye svar..


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7491
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 30-12-2011 21:36 - Redigeret 30-12-2011 21:38

Nu har Togbis så allerede postet et fint vink med en vognstang ovenfor. Stadig, så er mit største ønske til den nye N-club side ganske enkelt en løsning på, hvordan forummet håndterer "for brede elementer" i enkelte tabeller/indlæg. Naturligvis med henblik på at undgå den (noget irriterende!) udstrækning, der kommer. Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 30-12-2011 22:38

Et mario og et andre nintedo figurer forum del.

Det ville også være dejligt hvis der kom nogle flrere underkategorier, og at n-club live forum maperne blev samlet, eller placeres nederst. De er i irriterende som de er nu.

Anmeldelserne som liger øverst kan fjernes når de ikke bruges, og de kommende bruger anmeldelser kan få en ligende opdateringsbox som forsiden har til forumet/en del af den.

Lidt ligsom på pslife kan man evt. have en indeling af boxen så man nemere kan have oversigt over salg og køb, og forum indlæg.

Mulighed for at kunne vælge at modtage notifikationer (lidt ligsom udråbstegnet når der bliver skrevet på ens "væg" ) når en handels tråd kommeteres.

Mulighed for at slette andres beskeder i "ikke debat" emner. Så uønskede bud eller sådan noget kan fjernes. Jeg har ikke oplevet problemer, men det syntes at der har været problemmer før i tiden, og det kan forbyge nye problemmer.

At hiscore sytemet i Team n-club bliver nemmere tilgængeligt, eller opdateret, mere tydeligt. Jeg kan ikke mindes at man har kunne se opdateringerne. Wario ware til wii linker forkert...

Billeder ved "Dagens fødselarer". De fylder aldrig meget aligevel.

Det var lige mine forslag overordnet.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 31-12-2011 00:31

^

Ved ikke lige hvad du mener med highscore-systemet, men Team N-club faldt lidt til jorden. Der er ikke så stor interesse for kompetitiv nintendogaming i DK Smiley Vi tager stadig til Sverige og spiller smash, men der er ikke den store nytte i at gøre det under "Team N-club"-navnet.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 31-12-2011 00:49

Jeg tænkte på "N-clubs Wall of Champions". Den burde opdateres. Jeg syntes det kunne være meget sejt, med nyere spil og sådan noget. Og lidt mere info og langt mere tilgængeligt.


stelzig
stelzig

4800
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 31-12-2011 00:57

Tror high-score tråde til populære spil er bedre til det formål efterhånden. Jeg spiller en del time trial i mk7 så hvis nogen laver en tråd til det så vil jeg da klart skrive mine tider herinde også Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 31-12-2011 01:04

Jeg syntes bare det er smartere at have et dicideret system til det frem for bruger baserede tråde, især når det er eksisterende.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 15-01-2012 22:56

For the LOVE of GOD!!

Det nye site, som I laver, skal slet ikke være i nærheden eller have nogen former for relation til PlayCeptions layout (nye NGamez). Det er nok det mest brugerfjendtlige hjemmeside EVER.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 16-01-2012 00:09

Galactico skrev:
For the LOVE of GOD!!

Det nye site, som I laver, skal slet ikke være i nærheden eller have nogen former for relation til PlayCeptions layout (nye NGamez). Det er nok det mest brugerfjendtlige hjemmeside EVER.


Helt enig. N-clubs layout er perfekt, så håber det forbliver nogenlunde som det er nu.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 02-02-2012 13:48

Togbis, Andreas Tarding og flere, vi er lige nu i gang med at integrere resize af billede og video posts i det nye N-clubs forumemner.

Hassus, fremhævede 'emnestarter-svar' og visning af nye blogindlæg på forsiden er noteret til evt. videreudvikling.

KJ85, "mark topics red" er noteret til evt. videreudvikling, men kan man ikke allerede se ulæste forumemner?

Dead Cheese, et forum for Mario og andre Nintendo-figurer, flere underkategorier, og samling af N-club Live forummer, er noteret til strukturering af forummet. Dine forslag til at fjerne anmeldelser øverst og inddrage anmeldelser i en opdateringsbox på forsiden tager vi med i det nye N-club.dk. Inddeling af køb/salg i opdateringbox på forsiden eller ens profilside er noteret til evt. videreudvikling. De eksisterende notifikationer bevarer vi i det nye N-club.dk og vi har noteret evt. videreudvikling af dem. Mulighed for at slette andres beskeder i ikke-debat-emner, og billeder ved fødselarer, er også noteret til evt. videreudvikling.

Navn, N-club vil også gerne fremover støtte danske talenter, så hiv gerne fat i mig for at vi kan finde ud af hvordan N-club kan gøre mest nytte for jer.

Stelzig, high-score-emner i forummet lyder som et rigtig godt alternativ til Wall of Champions - opret endelig allerede nu.

Galactico og L3G3ND, det kommende layout bevarer de gode ting fra det eksisterende og tilfører nye tiltag i layoutet, som skal gøre det nemmere og hurtigere at bruge siden.

Hvor aktivt er et aktivt N-club-medlem?
Vi kommer til at give aktive N-club-medlemmer ekstra fordele i det nye N-club.dk (vent og se). Hvordan vil du definere hvad et aktivt N-club-medlem er? Smiley


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 02-02-2012 13:51

VIl lige nævne, at forummet IKKE må have mange kategorier. Det nuværende er alt for stort. Mere end 5 kategorier er IMO altid overkill og unødvendigt. Jeg gider slet ikke kigge derinde, fordi det tager for lang tid.

Jeg ved, at GameReactors øgede aktiviteten på deres forum, da de nedlagde en masse af de specificerede af slagsen, til fordel for nogle få store.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 02-02-2012 13:56

Abild, jeg er enig i at det gør det nemmere at bruge forummet hvis det er overskueligt, kort og præcist. Det er noteret til strukturering af forummet.