Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club ideer

Nemy
Nemy

7332
Online
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

Skrevet 07-10-2015 23:18

Hey guys,

Nu har klubben, rent featurewise, ligget stille et stykke tid. Vi vil rigtig gerne høre, hvis I har ideer til, hvad der kan gøre siden bedre. Jo flere input jo bedre! =)

Kalak Nuan
Kalak Nuan

82
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 25-07-2016 17:13

Du kontra-skriver dig selv igen nu Smiley og stadig uden at erkende det eller give mig svar Smiley du bygger bare videre med irrelevante informationer til det der omdiskuteres.

Hvilken del af det jeg skriver er det du ikke forstår?
jeg tror slet ikke at du læser beskederne ordenligt men højst skimter dem igennem Smiley

Nej lad os bare droppe det Smiley du forsætter op af samme boldgade og jeg må konstatere at du må være hæmmet på den ene eller anden måde...

Må freden også finde dig KJ85 \[T]//


KJ85
KJ85

20447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 25-07-2016 17:46

^Jeg læser skam alt du skriver, og jeg synes da ikke det er særlig pæne ting du slynger ud om mig. Jeg har på intet tidspunkt kommet med den slags beskeder som svar til dig , og jeg synes nu, at jeg har holdt mig til emnet hele tiden.

Du efterspurgte en søgefunktion, og jeg skrev, hvordan du kunne søge effektivt. (Bruger selv den metode, når jeg har brug for det).

Du skrev så, at du ville have søgt efter nyheder om en række spil, fordi du eventuelt ville have bidraget med nyheder om spillene, og jeg svarede, at de fleste umiddelbart ikke var store nok til, at vi ville skrive nyheder om dem.

Derfra kører du den af sporet, fordi du tilsyneladende har lagt mere i mine svar end jeg har tænkt det som, og jeg forsøger at forholde mig til dine beskeder for at redde trådene ud.


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 25-07-2016 21:03

Synes også det kunne være fint at få ryddet ud i gamle tråde som ikke længere er så relevante/gamle forældede salgstråde mm. Smiley på den måde kunne det nok også blive lidt nemmere at bevæge sig rundt herinde, omend mere overskueligt for de mange nye brugere som ikke altid får tjekket datoen på de salgstråde de falder over SmileyThePatrickBay
ThePatrickBay

4998
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 25-07-2016 21:50

^ Nogle forslag til hvordan man kan vurdere, om en salgstråd er forældet? Hvor går grænsen? Smiley


Kanin
Kanin

494
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 25-07-2016 22:35

Som gammelt pensioneret crew medlem, ville jeg ønsker der var en funktion der autocorrected alle indtastninger af "N-Club" til det korrekte "N-club".... Men jeg er også bare blevet et gammelt surt brokkehoved... Smiley


Kalak Nuan
Kalak Nuan

82
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 25-07-2016 23:29

Du forsætter jo Smiley

KJ85 skrev:
^og jeg synes da ikke det er særlig pæne ting du slynger ud om migHva mener du? at du er hæmmet? det er da på ingen måder noget grimt at sige.
(medmindre at du antager at jeg mente udviklings hæmmet, men her tager du munden fuld igen hvis det tilfældet)

Og alle de andre ting jeg har sagt om dig, er ting jeg ser som du gør Smiley ikke noget jeg syntes om dig som person Smiley jeg ligger ikke mere i dine svar end det du skriver.

KJ85 skrev:

Du efterspurgte en søgefunktion, og jeg skrev, hvordan du kunne søge effektivt. (Bruger selv den metode, når jeg har brug for det).Præcis ! og jeg sagde da også TAK for din respons Smiley men fordi jeg påpegede at det ikke var godt nok den almindelige brugere herinde(tænker ikke på mig selv da jeg er uddannet datamatiker), fik du travlt med at forsvare med dette svar:

KJ85 skrev:
@Kalak Nuan: De fleste spil du nævner ville vi jo aldrig skrive nyheder om herinde. Der kommer for mange Indie-spil til, at vi har kræfterne til at skrive om dem alle, så der nøjes vi som regel med at skrive om de mest profilerede af slagsen. Runbow Pocket har været nævnt i en nyhed herinde i hver fald, men måske ikke med fokus kun på det spil.

Din liste ligner nu også mest en opremsning af spil, der kommer i denne uge, og til at dele info om spil som dem bruger vi som regel "3DSWare" og "Wii U Download Software"-emnerne i forummet Smileyher kan jeg kun henvise til #15 igen (du ændrer jo også herefter nogle af dine svar)

KJ85 skrev:
Du skrev så, at du ville have søgt efter nyheder om en række spil, fordi du eventuelt ville have bidraget med nyheder om spillene, og jeg svarede, at de fleste umiddelbart ikke var store nok til, at vi ville skrive nyheder om dem.Det passer ikke, læs #9 igen Smiley

Kalak Nuan skrev:
Jeg nægter at tro på at jeg er den eneste der har undladt at bringe nyheder herinde på N-Club pga det er for uoverskueligt at tjekke om det har været oppe før Smiley

Det sker temmelig tit for mig at jeg falder over informationer som der er relevante for N-Club og dens brugere Smileyherefter nævner jeg 4 spil som eksempler da det var dem der var gældende for i dag Smiley hvor jeg intet information kunne finde Smiley herfra begynder du så at skrive:

KJ85 skrev:
@Kalak Nuan: De fleste spil du nævner ville vi jo aldrig skrive nyheder om herinde.og straks antager du at jeg ville skrive store nyhedsopslag om dem Smiley
Så hvem køre den af sporet og ligger mere i den text der er skrevet?

Vi kan sagtens forsøge at redde trådene ud men så kræver det at du stopper med at ændre på diskussionen. Lidt ligesom hvor du understreger dette:

KJ85 skrev:
Slutteligt vil jeg bare sige, at jeg ikke har mere ret til at skrive nyheder end andre brugere på siden. Der gik lang tid, hvor jeg bidrog til siden uden at være en del af crewet, og alt er som bekendt frivilligt arbejde herinde.jeg har aldrig hentydet til noget i den boldgade så hvorfor bringe det op?
jeg efterspurgte én måde der for os andre brugere var nemmere at bruge, så det ikke kun var eliten der havde én klar oversigt på N-club's opslag.

Jeg ser det som ét forsøg på at få ret i én diskussion med irrelevante informationer.

I skal da selvfølgelig have ros for alt det frivillige arbejde som der stort set altid er udført perfekt, det har jeg aldrig nedspillet på nogen måder... (jeg er uden tvivl med på top 3 listen over bruger der har givet flest 1-up's herinde) at antage andet vil være decideret flabet.


KJ85
KJ85

20447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 26-07-2016 00:28

^Kan hæmmet på nogle måder forstås positivt, og er der noget belæg for at skrive, at jeg kaster med sten, og kommer med klamme forsøg, når jeg blot ville oplyse om, hvad vi normalt gør her på siden?

Kalak Nuan skrev:
Jeg nægter at tro på at jeg er den eneste der har undladt at bringe nyheder herinde på N-Club pga det er for uoverskueligt at tjekke om det har været oppe før Smiley

Det sker temmelig tit for mig at jeg falder over informationer som der er relevante for N-Club og dens brugere Smiley såsom:

RunBow Pocket til (N)3DS
3Souls til Wii U
Dragon Skills til Wii U
Letter Quest Remastered til Wii U


Når du skriver, som du gør herover, vil du så mene, at det er fuldstændig ude i hampen, at drage den konklusion, at du gerne ville have skrevet nyheder om de pågældende spil? Det kunne selvfølgelig også betyde, at du ledte efter anmeldelser af dem, men der ville du jo nok hurtigt opdage, at de ikke var der, fordi de jo ikke skaffes særlig lang tid før deres udgivelse, og derfor mente jeg ikke, at det var en realistisk tolkning.

Det svar jeg gav på den baggrund var dermed blot for at oplyse om, hvor vi sædvanligvis ville dele oplysninger om de nævnte spil - ikke mere end det. Når du så begynder at fare op efterfølgende i stedet for at skrive pænt, at jeg har misforstået dig, så vil jeg da selvfølgelig forsvare mine svar, og kommentaren om nyheder fra andre sider var i mine øjne relevant, da du begynder snakken om alderen af indlæg og skrive, at jeg beskylder dig for noget, som jeg absolut ikke har. I bedste fald gør det da os lige gode til at bringe ting op, som ikke er relevant...


Kalak Nuan
Kalak Nuan

82
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 26-07-2016 01:26 - Redigeret 26-07-2016 02:12

KJ85 skrev:
^Kan hæmmet på nogle måder forstås positivt, og er der noget belæg for at skrive, at jeg kaster med sten, og kommer med klamme forsøg, når jeg blot ville oplyse om, hvad vi normalt gør her på siden?Jeg har aldrig sagt at det skulle forstås positivt, jeg understregede blot at det ikke var grimt / én form for tilsviner af dig som person. Jo det er skam negativ ment på den måde at jeg måtte konstatere at du er ude af din komfort-zone og ikke er i stand til at forholde dig til topic samt undviger at svare på flere ting.

KJ85 skrev:
Din liste ligner nu også mest en opremsning af spil, der kommer i denne uge, og til at dele info om spil som dem bruger vi som regel "3DSWare" og "Wii U Download Software"-emnerne i forummet SmileyHvordan er det at blot ville oplyse om, hvad vi normalt gør her på siden?
jeg syntes mere det ligner at du her føler dig trådt over tæerne og reagere ved at kaste med sten (som jeg kalder det, igen ikke noget grimt om dig som person)

jeg nævner kun alderen på vores opslag pga. din udtalelse

KJ85 skrev:
Din liste ligner nu også mest en opremsning af spil, der kommer i denne uge

som der passende er skrevet af dig efter min post Smiley så jo derfor så jeg det som ét klamt forsøg på at kaste med sten Smiley igen omtalte jeg forsøget som klam, ikke dig som person Smiley

Ja jeg mener at det er helt der ude hvor kragerne vender om, når du drager den konklusion forhastet i stedet for at spørge indtil formålet. For som du vel selv kan læse omtaler jeg problemet i flere tal og kun bruger de 4 spil som eksempel ved at tilføje: såsom pga. de var gældende for i dag hvor jeg efterspurgte én løsning.

KJ85 skrev:
Når du så begynder at fare op efterfølgende i stedet for at skrive pænt


Jeg har da kun skrevet pænt ?!? At jeg har én anden tone i sproget og svare mere konkret tilbage, er sgu da stadig pænt når jeg ikke tilsviner dig >:]

At jeg fare én smugle op erkender jeg da også uden nogen dikkedarer Smiley men det var kun én respons på din opfaren da du følte dig trådt over tæerne Smiley det er jo ikke første gang at du forsøger at "rette" mig og mine meninger Smiley desværre med udtalelser der ikke er relevante Smiley

Ligesom med mini NES diskussionen, hvor du tilsidst forsøgte at undskylde med at du havde rodet rundt i begreberne, det godtog jeg dengang selvom vi begge 2 ved at det ikke passer for du stilte konkrete spørgsmål Smiley

jeg antog bare at det var nogle forsøg på at få mig ud på områder jeg ikke havde forstand på og ville komme til tale over mig Smiley derfor grinte jeg kun af det og godtog din såkaldte undskyldning Smiley

(redi. opdate)
jeg skulle lige tilføje "jeg" 2 steder i texten, kan godt mærke at det er over min sengetid Smiley


KJ85
KJ85

20447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 26-07-2016 02:23 - Redigeret 26-07-2016 02:38

Hvordan du tolker mit svar om 3DSWare og Wii U Download Software som, at jeg skulle føle mig trådt over tæerne er mig en gåde, og det er tilmed efterfulgt af en glad smiley, fordi det var et venligt svar. Det er da om noget mindst lige så mærkværdig en konklusion, og jeg vil vædde med, at andre har forstået dit svar præcis som jeg..

Mht. NES Mini-snakken, så synes jeg hverken, at jeg på noget tidspunkt skrev noget forkert, eller ville ændre din mening. Jeg argumenterede for, hvorfor jeg synes det er i orden at udgive konsollen uden en strømforsyning og oplyste indholdet af æsken, og da jeg synes vi blot endte med at snakke forbi hinanden eller køre i ring, så beklagede jeg, hvis jeg skulle have misforstået nogle begreber. Du lød jo til at have mere styr på fagtermer på området end jeg, og hvis det var ukorrekte termer fra min side, som var skyld i misforståelser, så var det bare i orden. I virkeligheden synes jeg, at du mistolkede en del af mine svar også der, og jeg gad ikke rode mere rundt i det.

Nå, men jeg begraver den her og skal forsøge at lade være med at kommentere på flere af dine indlæg fremover.


Galactico
Galactico

17
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 26-07-2016 08:53
Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 26-07-2016 13:01

ThePatrickBay skrev:
^ Nogle forslag til hvordan man kan vurdere, om en salgstråd er forældet? Hvor går grænsen? SmileyF.eks hvor det er over et år siden brugeren sidst har været online Smiley
Der er også mange tråde som (jeg føler) blot er blevet startet for at få coins, eksempelvis random spørgsmål som ikke tjener noget formål for andre udover brugeren selv.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

4998
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 26-07-2016 17:04

God idé med aktivitetstiden. Kan være det kan blive implementeret Smiley


Nemy
Nemy

7332
Online
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 04-08-2016 12:39

Det er skrevet på listen i hvert fald. Det samme er spilarkiv og indførsel af en shop, hvor man kan bruge mønterne man tjener Smiley


Danish
Danish

330
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 08-08-2016 00:04

Synes det kunne være sjovt med nogle flere community nights. Mario kart eller Splatoon events. Det var meget sjovt sidste gang, da Zone streamede Mario Kart Smiley og første gang jeg var i ræs, med så mange danskere. Jeg spiller en del Mario Kart online Smiley


ThePatrickBay
ThePatrickBay

4998
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 08-08-2016 11:49

Det er bestemt også noget, vi har planer om at lave mere af! Smiley