Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Luigi's Mansion 3 udkomme...

Vær med i den sidste Spl...

Ny hardware-udgave af Swi...

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Super Mario Maker 2

Gamle dage på N-club

Releasedatoer

SMM2 feedback for feedbac...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Fire Emblem: Three Houses

Harry Potter: Wizards Uni...

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Førstehånds indtryk af 3DS


Zøvnig

25
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 14-03-2011 18:27 - Redigeret 14-03-2011 19:49

Så er jeg på vej hjem i toget, efter en tur på Hard Rock Cafe og mit første møde med Nintendo 3DS. Jeg vil prøve at give jer en lille ide om, hvad jeg umiddelbart synes om maskinen og de spil jeg prøvede.

Nintendo 3DS konsollen
Du har sikkert læst det før, men hold da kæft det er lækkert med den 3D skærm. Det ser overlegen og blæret ud og Nintendo skal have al mulig ros her. skærmene og grafikken lever op til alt jeg turde håbe på og lidt til. Analog stikket fungere smooth og de fleste andre knapper sidder som vi kender dem fra DS. Jeg har selv læst en del kritik at krydsets placering, som skulle give ondt i hånden. Well jeg mærkede intet til de i de 1 1/1 time jeg var der, men jeg har så også små hænder. mid den i hænderne på en 2m høj dude med en rimelig størrelse hænder og han vil nok få pænt meget krampe af at bruge den Smiley

De positive oplevelser:


Techdemoerne:
Små sjove spil, som vil have samme effekt på dine venner og familie som Wii sorts havde. Jeg tror omvendt maks der er to timers spil i hvert af demoerne, men så har su også trukket alt ud af dem. Specielt der hvor man tager et billede af sig selv eller en ven og ansigtet så bruges som små monstre, man kan skyde ned, er sjovt.

Dead or Alive:
Et af de bedste spil der blev vist frem. Jet var sgu hooked med det samme. Det er mit fighter spil til 3DS, ingen tvivl om det. top grafik, lækker 3D effekt, passer godt til at, man skal holde maskinen rimelig rolig. Hvis du kender serien så ved du hvad du får. Dem der stod for demoen kunne samtidig fortælle, at de har pakket alle tidligere kampagne fra Dead or Alive serien med oven i pakken- Nu er serien ikke kendt for sin fede kampagne del, men trods alt et meget smuk træk. Uuh oh endnu mere lækkert. Bliver du træt af 3D effekterne og slå den del fra, så ruller spillet afsted med 60 frames pr. second og det ser smooooth ud Smiley

Zelda:
Well verdens bedste spil i 3D? Der er ingen vej uden om. Styringen lækker, grafikken er helt som den skal være og jeg kan slet, slet ikke vente med, at spille denne klassiker igen. Alt fungerede bare som det skulle.

Nintendogs & cats:
Kunne du lide det første, så vil du elske denne udgave Smiley h
Damn de er nussede i grafikken og slet ikke til at stå for. Alt ser bedre ud. Well alt ser MEGET bedre ud, men selve spillet så der ikke ud til at være meget nyt i. Et hit til ungerne derhjemme og nok ogÅ dem der elskede første udgave. For os andre er det super sødt. At se på, men sagde det første dig ingenting, så kan du roligt lade være med at købe den ny udgave.

Resident Evil The Mercenaries 3D
Mit favorit spil af dem jeg prøvede Smiley Styringen sad lige i øjet, grafikken var pænt bedre end jeg havde forventet og dybden i billedet gjorde det lækkert at se på. Fandens også det ikke kommer på udgivelsesdagen. Om de små baner bliver kedelige i længden ved jeg ikke, men det var klart det spil derinde, jegh blev mest positivt overrasket over. Jeg skal ha' det og det samme bør alle Resident Evil fans sige til sig selv. Så har vi også lidt at lege med, indtil det "rigtige" RE spil udgives.


De negative oplevelser:

Kid Icarus:
I drømmer ikke om, hvor meget jeg gerne ville elske dette spil! Jeg blev da også positiv overasket over grafikken og stemningen så ud til at være rigtig "Nintendo-lækker". Men, men, men... styringen... Well man styre på analogen og skyder med venstre skulder knap, samtidig med, at du sigter med en stylus med højrehånd. Det er set før, men sjældent så dårligt. Jeg er ked af at skulle skrive dette. Men Kid Icarus, var det eneste af de spil jeg prøvede, hvor jeg simpelthen fandt styringen dårlig og klumpet. 5-6 minutters spil-demo og jeg havde ondt i hænderne. Super meget øv Smiley Kan de gøre noget ved styringen er der en del at se frem til, men forbedres den ikke, så.. øv. ja så smider jeg under ingen omstændigheder penge efter dette spil.

Combat of Giants Dinosaurs 3D
Skidt, skidt og atter skidt. Grafikken var vel okay, men animationerne var ikke noget at skrive hjem om. Styringen var mildest talt dårlig og om det skyldes det kun var en demo skal jeg ikke kunne sige noget om, men det indtryk jeg stod tilbage med var: HOLD DIG FRA DETTE SPIL!! Ham demo fyren prøvede at sælge det som værende "lidt Tekken agtigt" In my ass min ven. Jow da to dinoer står over for hinanden og du får lov at lave en primitiv form for buttenbash, men det er klunky, dårligt og stinker langt væk af et spil der udgives sammen med maskinen i håb om, at folk har købt det før de har læst anmeldelserne. yaiiks. Dagens dårligste oplevelse.

Super Street Fighter IV 3D Edition:
Jeg ved ikke om det er retfærdigt at sætte det på den negative liste. Jeg havde regnet med at skulle have det her spil sammen med min nye 3DS, men efter at have spillet Dead or Alive derinde i dag, så vil jeg langt hellere vente på det spil. Der er vel ikke så meget i vejen med Street Fighter spillet, men der er ikke meget nyt i det, styringen er okay uden at være helt i top, grafikken og animationerne er som de skal være, mens 3D effekten er lidt ligegyldig.

Dem der er svært at beskrive:

Steel Diver:
Sænkesslagskibe i en ny indpakning. I den ene spiltype stod jeg og skulle dreje rundt om mig selv, for på den måde at få øje på de andre skibe og fyre torpedoer efter dem. Ret banalt på alle leder og kanter, men jeg synes det fungerede fint. Jeg tror sagtens jeg kunne tage en 5-10 spil og stadig synes det var sjovt derefter. Du ser her banen inde fra din egen ubåd og du kan så sænke dig undervandet for at undgå de andres torpedoer og andre småting. Ikke prægende men faktisk et rigtig flot spil.
Well denne del.. Der er en anden del hvor du skal igennem en bane og hvor du ser en lille cartoon ubåd fra siden og gojser hvor var det kedeligt. Selv hende der lavede demoen undskyldte lidt over den spilmode og kaldte den mormor agtigt. Da jeg kom med en respons ala " okay det får ikke just adrenalin op og køre det her" så kom hendes promte svar: "ja jeg bliver heller ikke just våd i trussen over den del af spillet".... Well ikke så meget mere at sige her. Sikkert sjovt at låne af en anden og spille lidt, men jeg har svært ved at se, at de kan forsvare at tage 399 eller mere for et flot udført sænkeslagsskibe med lidt halvdårlige ekstra modes.

James Noirs Hollywood Crimes:
Svært at bedømme synes jeg. Jeg kunne faktisk rigtig godt lide den grafiske stil, men som demo gik alting viiiiirkelig langsomt. Der kan gå hen og blive en udemærket stemning i dette detektiv spil, men jeg frygter lidt, at det blot er en flot kulisse, som man pakker lidt forskellige puzzles ind i. Jeg skulle have haft meget mere tid sammen med spillet her for, at kunne give en bedre bedømmelse.

PES:
Der er var kun tale om en begrænset demo, men det hele virkede lækkert og her kun e jeg mærke, at dybde forskellen gjorde en forskel. Det er ikke et must buy, men jeg er ikke i tvivl om, at 3DS kan høre fodbold spil bedre end vi er vant til. God styring, lækre animationer og god 3D effekt. Men om det lige bliver denne udgave af PES eller konkurrenten FIFA der nailer den i sidst ende, må tiden vise.

SAMURAI WARRIORS: Chronicles:
Det er slet ikke min genre whatsoever, men det virkede umidelbart godt. Grafikkenog animationerne var lækre, men efter min smag bliver det selv på 5-10 minutter ensformigt og kedeligt. Det kommer dig på positiv listen, da jeg ikke har en finger at sætte på styringen osv, men det er som sagt slet ikke noget der falder i min smag.

PS: Har lige rykket rundt på et par af spillene Smiley

Følg mig her: twitch eller twitter

Moysen

49
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 14-03-2011 18:59

Intet negativt? Smiley Must have. Bare ærgeligt at jeg ikke har pengene lige nu. SmileyZøvnig

25
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 14-03-2011 19:07

joow de er der nu hehe. Opdatere lige løbende mit første indlæg over de næste 10-20 minutter SmileyContainer

259
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 14-03-2011 19:09

Jeg syntes at den var lige så god som jeg forventede, hvilket var mere end jeg havde forventet.

Hardware: Det føles på ingen måde som en ny konsol. Det var bare en DS med bedre grafik og 3D... men det føltes ikke nyt.

Jeg spillede ikke nogen spil jeg ikke i forvejen gerne ville spille. Ingen Steel Diver osv.

Kid Icarus: var virkelig lækkert, men styringen var ekstrem dårlig når man var på jorden. Det skal laves om. Eller var grafikken, 3D'en og gameplay virkelig lækkert!... Buy

Zelda: smilede stort hele vejen igennem demoen. Skal Ejes! BUY!

Dead Or Alive: Meh.. no Buy

Street Fighter: Vis du har en anden version af spillet så er der ikke noget nyt gameplaymessigt... no buy

AR kort: var en meget sjov gimmik og jeg glæder mig til at se hva de finder på.

Jeg køber ikke min til Release, men når Zelda kommer så ska der shoppes. Det eneste spil jeg ser frem til er Paper Mario 3DZøvnig

25
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 14-03-2011 19:54

Som en lille opfølgning til det jeg skrev længere oppe, så mangler der en titel som er en stensikkert førstevalg, når konsollen udkommer. Der er klart spil som jeg "ikke kan leve uden", men de udkommer ikke den 25'end,e af det jeg har kunnet læse mig frem til.

Hardwaren fejler så absolut ingenting, hvad enten man kan lide 3D effekten eller ej. Uden 3D effekten har du bare en forbandet god opdatering af den gamle DS og det bør de fleste kunne leve med Smiley

Men jeg er blevet mere i tvivl om hvilket spil jeg skal have med hjem den 25'ende hvilket er ærgerligt. Det kunne og skulle Nintendo have gjort bedre, efter min mening.kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 14-03-2011 19:58

Jeg er også lige kommet hjem fra det indre København. Jeg kommer med min vurdering på et senere tidspunkt. SmileyDrRoland

133
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 14-03-2011 20:35

lol, det er så længe jeg har postet herinde at jeg har glemt min kode og min kode til den mailadresse hvor jeg kunne få sendt en mail til med min kode...(!)

Nå, ny bruger
Jeg var også forbi Hard Rock Cafe og synes at:
Kid Icarus, Ridge Racer, PES, Pilotwings og Zelda samt videoerne af Star Fox og Mario Kart var de mest positive overraskelser. 3D effekten var meget blandet for mig fra spil til spil, men når man "klikkede ind" i 3D mode med den rigtige vinkel på skærmen osv var det fandme imponerende. Der er ingen af launchspillene jeg er sådan megahyped over, men der er ingen tvivl om at 3DS er en sikker fremtidsinvestering. Tænk på hvor mildt sagt elendig launch lineup DS havde tilbage i 2004 - Det her er bedre.

Spillede også: Steel Diver, SF4, Dead or Alive, Resident Evil, Nintendogs og AR games. Ikke noget dødimponerende, men heller ikke noget bras. Overvejende positivt indtryk. Min studiekammerat jeg havde med gik derfra stensikker på at han skal have en 3DS.Bota

40
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 15-03-2011 15:40 - Redigeret 15-03-2011 15:42

Var også derinde i går. Må sige, jeg ikke forstår jeres kritik af styringen af Kid Icarus; synes den fungerede noget nær perfekt - især i luften. Savnede lidt en demo af Monkey Ball og Rayman 3DS (UDEN kaniner)... men spil som Resident Evil Mercenaries, PES 2011 og Dead or Alive overraskede mig positivt. Hvis jeg skulle vælge et fighting spil (Street Fighter kontra Dead or Alive), var jeg gået med sidstnævnte.

3D-effekten virker udmærket, man får dog intet ud af det, hvis man blot kigger på som tilskuer fra siden - ikke andet end ondt i øjnene. Med 2D kører det hele meget mere flydende, end hvis man har 3D slået til.

Skal helt sikkert have den på et tidspunkt, det bliver dog ikke på launch.