Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Gamecube

AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 14-06-2006 14:10 - Redigeret 14-06-2006 22:33

Ja, nu har den første artikel om Gamecuben set dagens lys fra Mr. M-boy (hvis navn jeg ikke kan huske hvordan man staver) så jeg synes da kun det ville være fint og godt med en tråd til at besvare artiklen - eller sagt på en anden måde: Nu er det alle os andres tur til at give et bud på en must have top 10 til GCN.

1. The legend Of Zelda: The Wind Waker - Ah, ja, det er jo allerede blevet helt nostalgisk for mig at sidde og tænkte tilbage på dette fantastiske mesterværk, som efter min mening er det bedste spil til Nintendos Gamecube. Spillet er hyggeligt, smukt og under tiden højtideligt og historien er spændende og overraskende det meste af vejen. Jeg har aldrig selv følt at spillet var forhastet på nogen punkter. Spiller er fængende lige fra første minut og jeg er aldrig kørt træt i det. Wind Waker er bestemt ikke noget Ocarina Of Time, men det er et Wind Waker af højeste kaliber. Aldrig før har et Zelda-spil været så levende - man kan jo næsten mærke vinden i håret første gang man sætter sejl og drager ud på The Great Sea.
Et spil som kan spilles igen og igen og helt klart med i all times zelda-top 3!

2. Resident Evil - det bedste grafik som man kan få til GCN, men det vigtige ved dette spil er dog ikke grafikken men derimod det fantastiske gameplay - der er simpelthen ikke nóget federe end at sparke en messende, hætteklædt Ganado i hovedet. Massere af våben, og events som at springe ud af vinduer er bare med til at sætte prikken over i'et. Spillet er enormt langt og varierende og Leons karakter bliver sgu aldrig kedelig at høre på.

3. Metroid Prime - Super fed musik og fantastiske, stemningsfulde miljøer med karakteristiske fjender og en fantastisk historie. Bedste first person shooting-spil til GCN fordi det er så meget mere end bare at FPS-spil. Samus er den fedeste kvinde i Nintendos univers!

4. Fifa 2006 - dels har spillet et super fedt manager-mode (det som hed career-mode tidligere) og dels så er det blandt de aller fedeste multiplayer-spil fordi det ikke kun er os nintendo-nørder som kan være med - alle kan sgu lære - forholdsvis hurtigt - at styre et fodboldspil og Fifa 2006 er det bedste eksempel jeg endnu har prøvet...

5. Paper Mario: The Thousand Year-Door - fedt og anderledes RPG med vores alle sammens Super Mario - der er alle de klassiske fjender med og det er med til at fremme nostalgien omkring det hele og det er bare super fedt! Historien er god og overraskende og selvom der er helt utrolig meget tekst som skal læses, så er spillet utrolig underholdende og meget varierende - jeg er især glad for den tre dage lange tog-rejse som bliver helt "detektiv-agtig".

6. Super Mario Sunshine - jeg tror at folk som kritiserer dette spil - og dem er der en del af - er skuffede over at dette spil ikke ligner Super Mario 64-klassikkeren noget mere, men hvis man ser ud over det så har vi her at gøre med et Mario-spil i utrolig smuk grafik og med fantastiske miljøer og en historie som for en gang skyld er en lille smule varierende. Jeg spillede det personligt sammen med min fætter "Kazooie" herinde fra og det er netop dér at Super Mario sunshine er så fantastisk: Det er simpelthen et hyggespil i særklasse!

7. Super Smash Bros. Melee - Et multiplayer-spil som, når man har fundet ud af at overskue og finde sig selv i kampene, rummer utrolig meget underholdning i multiplayer-delen. Igen i dette spil er der utrolig mange retro-elementer med, bla. i form af Ice Climber-figurerne, de mange trofæer med en lille smule info til og de fantastiske baner. Gameplayet med den alternative kampform er helt unikt og super fedt. Rigtig, rigtig, rigtig mange timers underhodning med vennerne.

8. Mario Kart: double Dash!! Ja, dette spil er også et af dem som er bleet kritiseret utrolig meget og der er da heller ikke noget Mario Kart 64, men det er unikt på en række andre områder og der er simpelthen ikke noget hyggeligere racing-spil til gamecuben - især elsker jeg all tours cuppen - den er bare super hyggelig at spille lørdag eftermiddag sammen med en ven.

9. Spider-man 2 - Ideen med at have hele Manhatten til sin rådighed er simpelthen genialt. I det første Spider-man spil fik man ikke for alvor mulighed for at udnytte Spider-mans evner og hele spind-sving-elementet gik tabs - i Spider-man 2 derimod har man mulighed for at behæve sig fra gade til hustop og det er lykkedes for producerne at få det høje tempo og hele fornemmelsen af at svinge sig igennem New York med i dette helt fantastisk fede spil. Enhver spider-fan må da eje dette!

10. Star Wars: Rogue Squard Run 3: Rebel strike - Hvis man godt kunne tænkte sig at få fornemmelsen af hvordan det er at flyve rundt i rummet, så er dette her simpelthen spillet! Jeg er egentlig ikke den store Star Wars-fan, men hvis man skal have et fly-spil til Gamecuben så er der altså intet som overgår dette!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 18-06-2006 10:53

det var jo også lige dét som gjorde mig i tvivl...


E
E

14
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 18-06-2006 11:48

1: Resident Evil 4 - Øhh, ja jeg fik det gennemført, og shit hvor var det godt, det var så godt at en af mine venner bestilte en GC på grund af det - meen, det blev stoppet hos hans onkel, han skulle da også lige gennemføre det først!

2: Super Smash Bros Melee - Jeg har brugt tons vis af timer på det, og er altid klar til at bruge det når der er gæster på besøg!

3: Super Mario Sunshine - Elsker at lege vandmand!!


Note: Jeg har ikke Wind Waker endnu, der er derfor jeg ikke har sat den på listenSmiley!


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 18-06-2006 12:27 - Redigeret 29-08-2006 20:13

Jeg har lige slette alle mine filer i Wind Waker og er gået igang med det igen - helt forefra, det er super fedt - hehe!

Nå, men back to topicSmiley


Silmon
Silmon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 18-06-2006 13:06

ditto ^^




AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 29-08-2006 20:13

Bump


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 29-08-2006 20:31 - Redigeret 29-08-2006 20:59

AAAAhhh go bump yourself. Smiley

Nr. 1 Zelda: The Wind Waker
Fedreng er tilbage! Denne gang ligner han noget fra Dragon's Lair møder Cartoon Network. Men heldigvis virker det yderst helt fantastisk. Her er et spil som du ikke vil slippe før det er gennemført. Og så har jeg ikke engang nævnt bonus-disken endnu. Ocarina of Time er gratis inkluderet i hele to versioner. Zelda: the Wind Waker giver brutalt god grafik, fantastisk stort univers og en af de bedste rejser i hele Zelda universet. Gamecubens klart bedste spil.

Nr. 2 Resident Evil 4
Resident Evil 4 er en endeløs række af forbedringer på de ellers så halvdårlige forgængere. Tempoet er skruet betydeligt i vejret, og zombierne er ikke så hjerneløse som tidligere, der er noget over hvordan de jager en i flok. Man kan kun knibe sig selv i armen, er det ikke en drøm at der kan være så meget sjov på de to små skiver, der udgør dette mesterværk.

Nr. 3 Super Smash Brothers Melee
Super Smash Bros. Melee er uden sammenligning det bedste spil jeg så til Live 4, jeg kan huske på stedet at jeg udråbte det som en klassisker. Mængden af forskellige spilmodes og variationsmulighederne i de enkelte modes er enorm. Der er hundreder, hvis ikke tusinder, af underholdende timer gemt på Super Smash Bros. Melee skiven, som enhver Nintendo fan med respekt for sig selv så køb dette spil. For det er bare flydende at se på.

Nr. 4 Metal Gear Solid: Twin Snakes
Jojo det svært at kalde Twin Snakes for "nyt", det er nok det samme som at kalde Linje 3´s sjove. Twin Snakes er i princippet blot en ny og opdateret version af Metal Gear Solid, der udkom i 1998 til Playstation. Dermed ikke sagt, at det ikke er sjovt.

Nr. 5 Soul Calibur 2
Soul Calibur II har bare det der skal til, for at du stadig om to år sidder og spiller det med gutterne. Jeg vil dog vove pelsen og sige at Soul Calibur II er langtidsholdbar underholdning for en meget bred målgruppe. Spillet rykker totalt, med dens utrolig glatte grafik og de sindsyge smukke animationer!

Har ikke lige flere lige nu.


Angående Spiderman2
Jeg prøvede den til pc, men der var der ikke nogen "free-roaming mode". Og det fik det spil til at sutte, for selveste single player gameplayet var bare ikke sjov på en pc. For det er et spil med et vis tempo, det holder bar ikke når ens pc lige skal opdatere ens virus program, og andet. Og det virker bare ikke med en mus og et tastatur.
Er der så den såkaldte "Free-roaming mode" med i Gamecube udgaven?


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 29-08-2006 21:08

Ja, det er der, og det er for svedigt, mand!Smiley


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 29-08-2006 21:11

Cool & Tak
Så skal den da findes til en rimelig pris et sted. For det virkede ihvertfald sjov på ps2'eren.



AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 29-08-2006 21:15

Det er et fantastisk spil - og ellers så kan jeg også anbefale Ultimate Spider-man - lidt samme ide - også med free roaming, men bare med cell shading-grafik og en anden historie + muligheden for at være VenomSmiley


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 29-08-2006 21:19

Jamen de gode nyheder bliver jo ved i dag.
Free-roaming er stadig min yndlings måde at spille på.

Faktisk kan jeg kun finde Ultimate Spiderman til salg; og endda kun til en lille sum af 164 kr.

Så tak igen, så hvis også back-to-topic
Så vi ikke spammer det hele til. Smiley


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 29-08-2006 21:42

min GC top 10:

1.
Super Smash Bros. Melee
Det første spil jeg fik til min GC, og det er blevet spillet lige siden. Jeg vandt henholdsvis 3. og 2. plads til Live og Live 2. Det låg stort set top 10 på salgslister lige siden det blev udgivet. husker stadig at over et år efter, låg det stadig på listerne!
Det er bare MULTIPLAYER-SPILET! Intet der, absolut must-have!

2.
Den her er straks sværere. Men jeg tror The Wind Waker kommer på her.
Det er ikk det perfeckte Zelda spil, men det er bestemt et spil med mere charme, stil og klasse end så mnange andre. Dette var min første storer Zelda udgivelse jeg var med til i min fan-tid. Husker hvordan jeg sad i bussen på vej til Ballerupcentret d. 2. Maj og tænkte: "om en halv time sidder jeg med mit eksemplar af det nye Zelda!... Håber jeg får bonusdisken med...".

3.
Timesplitters 2
Metroid Prime kunne have stået her, Resident Evil kunne oss... Men TS2 var mit 3. spil til GC. Det var det FPS jeg havde ventet på siden gennemførslen af Perfect Dark. Spillet havde sin helt egen stemning og et twist af Goldeneye 007. Jeg elsker Map Editoren som jeg har lavet et hav af baner i. Jeg fik oss et par venner hooked på det, så en masse multiplayer blev det oss til!
Der ud over tror jeg det er det første og eneste spil, hvor jeg virkelig kan sige at jeg har gennemført det 100%Smiley

4.
Metroid Prime
Jeg havde en gamle ven på besøg en weekend. Jeg havde 549kr, og en lyst til at bruge dem på en Nintendo serie jeg ikk havde prøvet endnu. Metroid Prime var en fortryllelse. Jeg sad i 8 stive timer sammen med min ven og spille det. Det er et af de mest stemnings fulde spil jeg nogensinde har spillet...

5.
Resident Evil 4
jeg var syg på udgivelses dagen, så fri for skole... Meeen, man kunne lige hente det spil man havde glædet sig til siden annonceringen. Sad oss i en 6-8 timer og spillede det (det er kun de færeste spil der kan binde én så længe).

6.
Metal gear Solid: the Twin Snakes
jeg overvejer at gå i gang med dette spil igen. Husker at spillet havde en meget moralsk og filosofisk historie, med massere af twist og originale puzzels. Sammen med massere af fede cut-scenes Matrix-styled. Et virkelig gennemført stealth adventurer. Kunne godt finde på, hvis jeg havde penge til det, at skaffe en Playstation får at kunne spille de andre titler i serien.

7.
Eternal Darkness
originalt horror spil med fed stemning. Dog liniært, men med en yderst god historie og et fedt psyke-system. Mere af det TAK!Smiley

8.
Tales Of Symphonia
Et af mine første storer RPG spil. Fedt kampsystem. Massere af spille timer. Fed manga stil. okay historie.

9.
Wario Ware
Fed alternativ humoristisk multiplayer spil. Har haft nogle fede gamer aftner med det spilSmiley

10.
Zelda: Four Swords
Dette sys jeg skal med. Det er et virkelig godt udført zelda-multiplayer spil. Bedste måde at et sådan spil koncept kan udføres. hvis man ser bort fra at det koster en bondegård at få fat i 4 GBAs og kabler, så er dette veldig underholdene.


Jeg har haft F-zero GX og Metroid Prime 2 med i overvejlserne, men sys titlerne jeg har nævnt er bedre rammende hvis man skal bruge dem som et hurtigt "GC med 10 spil"-køb.



Mikkel Larsen
Mikkel Larsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 30-08-2006 14:45

2. Super Mario Sunshine
I starten syns jeg ikke så godt om spillet, men nu syns jeg det er et fantastisk spil. At have Bowser JR. og Bowser med er fantastisk, og så at de prøver at sætte FLOUD ind i spillet, gør de heller ikke spillet dårligere.

2. The Legend Of Zelda The Wind Waker
Lige efter Super Mario Sunshine kommer Zelda, mit første Zeldaspil, og det var fantastisk historien, gameplayet, grafikken, det hele var perfekt. Og så syns jeg at det var fantastisk at sejle, spiller det stadig nogen gange.

3. Metroid Prime 2 Echoes
Det bedste FPS spil jeg nogensiden har prøvet, at bruge en armkanon som våben er fantastisk. Og så er det fantastisk at man skal rejse mellem 2 verdner. Og grafikken og banedesignet er vidst heller ikke noget at klage over. Smiley

4. Metroid Prime
Det minder utrolig meget om Echoes, dog syns jeg ikke at det her spil er lige så godt, jeg kan ikke forklare det, jeg syns bare at Echoes føltes som en bedre oplevelse.

5 Paper Mario 2 The Thousand Year Door
Det fedeste RPG nogensine, humoren er i top, gameplayet er i top, og så er det spil, ikke som andre RPGer, med at man (jeg er) er ved at falde i søvn, for her skal man hele tiden holde øje med noget, bliver der kastet ting efter mig, eller falder baggrunden ned over mig osv.. Og så er papirgrafikken utrolig fed.

7. Mario Smash Football.
Beste Mario spinoff nogensinde. Fik det til jul, og jeg spiller det stadig, og så syns jeg både det er sjovt i singleplayer, og multiplayer, dog er multiplayer selvføgelig sjovest.

8. Ultiamte Spider-Man
Jeg elsker Spider-Man, så jeg skulle naturlig vis have det her spil, dog har jeg det ikke mere, da min GC hele tiden gik i stå, men regner med at jeg snart køber det igen. Men grafikken var fed, gameplayet var i top, og så var det sjovere at svinge sig rundt i dette spil, end i Spider-Man 2.

10. The Legend Of Zelda Four Sword Adventures
Rigtig, rigtig fedt spil, dog var det langfra lige så godt som Wind Waker, men spillet er bestemt godt, og det er Zeldafeel over det.