Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hjælp angående konto og køb a Wii U

ChaosHydrA
ChaosHydrA

19
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 02-08-2015 15:24

Hej jeg er meget tæt på at købe en Nintendo Wii U konsol brugt men har et meget vigtigt spørgsmål før jeg gør det da det holder mig tilbage, kunne virkelig godt bruge noget hurtigt hjælp da mange online topics når jeg googler datererer tilbage til omkring 2013 og lign.. Og Nintendo er kendt for at ændre sikkerhedsting på deres konsoller.

Spørgsmålet:

Hvordan får jeg vedkommendes digitale spil med når jeg køber den ? Skal jeg have et password/login?. Hun har åbenbart Windwaker HD, New Luigi U og Zombi U på harddisken, og jeg vil købe maskine primært for Windwaker. Kan hun bare give mig sin konto med et midlertidigt ændret password ? og hvad hedder denne type konto ?

Hun skriver noget med at hun vil lave en "fresh install" inden jeg henter den men hun ved ikke rigtig om det kræver hendes profil for at få dem med.

    JOEP
    JOEP

    74310
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 02-08-2015 15:34

    Du skal have hendes profil med dig, når du køber maskinen. Spillene er bundet til profilen, som til gengæld er bundet til maskinen. Hvis hun formateret maskinen, mister hun spillene, men du vil kunne hente dem, hvis du får hendes profil.

    Mens profilen skal være på maskinen for at spille spillene på profilen, så kan du godt oprette din egen profil og bare bruge den fremover. Spil er delt på alle profiler på maskinen.

    Nintendos kontosystem hedder Nintendo Network ID eller NNID.


    ChaosHydrA
    ChaosHydrA

    19
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 02-08-2015 15:40 - Redigeret 02-08-2015 15:41

    Hej tak for the hurtige svar.

    Det vil sige jeg skal hurtigt give hende besked på ikke at formatere den ? eller vil hun stadig kunne hente sine spil med sin konto før jeg investerer i den ?

    Så det du anbefaler er at jeg spørger om at få hendes konto og kodeord med mig i købet? Skal hun ændre nogle ting før hun giver mig sin konto udover til et midlertidigt kodeord?

    Så jeg kan lige advare hende først før vi handler.


    JOEP
    JOEP

    74310
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 02-08-2015 15:51

    Ja til begge dele. Hvis hun formaterer den, kan spillene hentes igen, men kun fra hendes profil.

    Du skal bede hende om at ændre password og fjerne evt. gemte kortoplysninger. Hvis du ikke vil have hendes oplysninger om spiltid, så skal den formateres. Ellers er der vist ikke den store grund til det.


    ChaosHydrA
    ChaosHydrA

    19
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 02-08-2015 16:02 - Redigeret 02-08-2015 16:02

    Hvad med hvis hun har almindelige Wii spil eller 3DS spil fra online butikken på WiiU NNID'en/Network ID ?

    Er de delt mellem konsollerne eller er den specifik til Wii U ? Hun vil formentlig ikke være interesseret i at miste sine 3DS Spil hvis hun skulle have sådan en eller en Wii.

    Så når jeg har fået hendes konto, så skal jeg bare lave min egen på maskinen når jeg har købt den og kommer hjem og så slette hendes permanent måske eller bare beholde den med et nyt password ? Der vil ikke være komplikationer derefter ?


    KJ85
    KJ85

    21454
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 02-08-2015 16:38 - Redigeret 02-08-2015 16:39

    Det er indtil videre kun 3DS og Wii U, der benytter sig af NNID, og kun en af hver konsol kan være knyttet til den samme konto. Af denne grund opstår der problemer, hvis hun har tænkt sig at køre videre på sin 3DS, men skille sig af med sin Wii U. Eksempelvis deles evt. valuta på kontoen mellem både 3DS og Wii U.

    Spillene er som JOEP skrev det knyttet til en konto, som igen er knyttet til en konsol. Hvis hendes konto slettes permanent, så betyder det også, at de digitalt købte spil går tabt. Man kan desværre ikke bare fjerne en konto for senere at genetablere den på en ny konsol, så på det punkt halter Nintendos konto-system en del. I hvert fald er det ikke hensigtsmæssigt ved brugthandler...

    En Wii U kan have op til 12 NNID tilknyttet, og digitale spil kan spilles fra dem alle, men de vil stadig rent praktisk være knyttet til det NNID der købte dem, hvorfor de sandsynligvis forsvinder, hvis dette NNID slettes.

    Det korte af det lange er, at Nintendos kontosystem ikke er særlig brugervenligt på det her punkt, og det er vel nærmest dumt at videresælge en maskine med digitale spil, som det er nu, for man vil som sælger ikke kunne få dem igen og er tvunget til at give sin personlige konto videre til en anden..


    ChaosHydrA
    ChaosHydrA

    19
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 02-08-2015 16:49 - Redigeret 02-08-2015 16:50

    Ok det er godt nok kompliceret og mine bange anelser var netop dette strikse system Nintendo pt kører med. Jeg kan godt se hvorfor der er så få WiiU til salg på brugtmarkedet nu.

    Så må jeg lige prøvet at skrive til hende og se om hun er villig til at opgive sine 3DS spil og sin konto, for ellers går spillene jo alligevel tabt da de er bundet til den WiiU eller 3DS som hun har.

    Ellers er der ikke meget at gøre end at vente på en NX tror jeg og håbe den har bagudkompatibilitet med minimum WiiU. Jeg ville rigtig gerne købe den da jeg er langt bagud med Zelda spillene, har stadig ikke gennemført TP eller spillet SKywards Sword/Windwaker.


    chessr
    chessr

    341
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 02-08-2015 21:28 - Redigeret 02-08-2015 21:30

    Det er nu ikke helt rigtig KJ.
    Hvis du har købt nogle spil via dit NNID og du sælger din konsol kan du sagtens få dem igen på en ny Smiley
    Du kan nemlig godt fjerne dit NNID fra din maskine. Når du så køber en ny skriver du bare til bergsala fra den mail hvor fra du oprettede dit NNID og så måske serie nummeret fra den gamle og på den nye. og 1 2 3 så kan du downloade alt igen Smiley

    Men hvis man køber en andens brugte maskiner så kan du IKKE få vedkommens digitale spil med mindre du får deres login. Men det er jo det samme på alle konsoller Smiley