Nintendo World Championsh...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Smash Bros. videoer

Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

Skrevet 11-03-2011 18:19 - Redigeret 03-03-2013 21:09

Tænkte at jeg ville lave lidt skamløs reklame og dele nogle af vores videoer med jer herinde! De fleste videoer er ret lange, men sådan er det!

King Funk vs. Navn

^ Kamp mellem Danmarks 2.- og 3. bedste brawl-spillere.

Danmarksmesterskabet i Mario Party 3

^ Ikke rigtigt, men vi havde det godt nok sjovt. Beklager den dårlige lyd.

Generation 4. Pokémon fra NM6

^ Kompetitiv Pokémon med informativt og (slet ikke) underholdende kommentarspor.

Stelzig vs. Navn

^ Melee på højt niveau ift. danske standarder, igen med kommentarspor!

Håber i nyder de videoer i gider se!

edit: neeeeej grammatik-fail i titlen.

Shazammitylam!
Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 20-03-2011 21:56

Maxio skrev:
Men hun er en del langsommere i melee, det kan man se på -> B angrabent. Smash'ene ser ens ud, men har helt forskellige resultater af længde, retning og skade (i tvivl med sidstnævnte).
I Brawl har jeg prøvet at hive en bom-omb (med ned B ) op i stedet for en radisse, det ved jeg ikke om man kan i melee, men meget efektivt når det lykedes.
Hun kan også bruge sværet meget bedre i brawl fordi det bliver meget langt når hun bruger det.



QFT


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 20-03-2011 22:43 - Redigeret 20-03-2011 23:14

Thomas Dyregaard skrev:
Er kommentatorsporet optaget samtidig med at i spillede kampen(e)?
I så fald vil jeg forslå jer at optage kampen også gense spillet når i optager kommentatorsporet - nogle gange opdager man detaljer man ikke havde i tankerne da man spillede.

Desuden ser jeg, at der i Melee videoen, er flere end én kamp. Der vil jeg forslå jer at bryde videoen op i flere videoer også navn give dem som "Kamp 1/3", "Kamp 2/3", osv.
på den måde har vi allerede som seer en bedre idé om hvad det er vi ser... og vi slipper for at skulle gætte hvor vi skal spole til i videoen for at se noget specifikt.

Selv ser jeg en del Starcraft 2 replays (Husky ftw!). Nu er kampene/spillet en del anderledes, ikke destomindre kan der hentes en masse inspiration til "replay"-videoer hvor der snakkes om teknik og evner.

Kunne være super fedt at se noget lignende fra Smash-communitiet Smiley



Vores kampe bliver optaget samtidigt med at vi spiller - fordi vi er lige så interesseret i at få den umiddelbare stemning med. Det er hvad der bliver gjort ved de fleste store smash-turneringer, og de er altid mega spændende at høre på. Ingen tvivl om at et kommentarspor på en allerede optaget kamp kunne være spændende, men det er en anden slags oplevelse.

Med hensyn til opdelingen, så delte vi som regel sættene op i indviduelle kampe på youtube før i tiden, men nu er vi gået over til at uploade hele sættet og skrive hvornår de enkelte kampe (med link) begynder i videoen - det er ikke blevet gjort ved mange NM-videoer og det er (delvist) min skyld, så det beklager jeg. Det vil i hvert fald være at finde i videobeskrivelsen fremover, så man bare kan bladre til den kamp man vil.

Men ja, tak for kritikken, vi vil mægtigt gerne prøve at gøre det interessant ikke bare for os selv, men også for alle andre, og kritik er altid påskønnet.

EDIT: For at give et eksempel på den slags kommentarspor jeg beskrev, så se f.eks. sidste kamp i finalen til en af de største nylige amerikanske turneringer (som i øvrigt er mellem en amerikaner og en svensker):

http://www.youtube.com/watch?v=TQSMTKhdsDY#30m10s


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 20-03-2011 23:25

Thomas, Izaw fra Sverige har faktisk lavet noget af det du forespørger.

clickie

Et noget mere informativt commentary, i noget højere kvalitet end det vi laver. Og så er det med King Funk, som er en del af det danske community ^^


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 20-03-2011 23:43

Oni Nick skrev:

Maxio skrev:
Men hun er en del langsommere i melee, det kan man se på -> B angrabent. Smash'ene ser ens ud, men har helt forskellige resultater af længde, retning og skade (i tvivl med sidstnævnte).
I Brawl har jeg prøvet at hive en bom-omb (med ned B ) op i stedet for en radisse, det ved jeg ikke om man kan i melee, men meget efektivt når det lykedes.
Hun kan også bruge sværet meget bedre i brawl fordi det bliver meget langt når hun bruger det.



QFT


... QFT? Quantom Field Theory..? Giver ikke mening... googlede det, det kan betyde jeg har brugt copy paste? nej... Hvad mener du..?

Lige tilbage til det med peach, jeg kunne i melee bare slå hende ud i adventure mode sådan bare lige, hvor jeg i brawl faktisk skal bøvle en smule. i brawl skal jeg kæmpe hårdt for at slå hende ud i bot lv.9 hvor jeg i melee kan besejre hende med hvem som helst med kun en smule anstrengelse.... I sidste ende er det vel bare en holdningsag, de har ændret lidt, og det er egentlig ikke virkelig betydeligt.


stelzig
stelzig

4805
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 20-03-2011 23:50 - Redigeret 20-03-2011 23:56

Det er ikke meningen at kommentarsporet skal være match-casting hvor vi gennemgår spil i dybde som husky gør af hvad jeg har hørt. Det er melee også lidt for hurtigt til medmindre man bliver ved med at pause og spole frem og tilbage. Det her er ment som et live kommentarspor (stemning) som også findes til blandt andet starcraft kompetitivt Smiley
Evaluering og gennemgang af kampe efter de er spillet har også sine stærke sider, men jeg foretrækker personligt det andet.

Maxio: Peach har en unik egenskab der gør at hun ikke får lag når hun laver et angreb i luften og lander inden animationen er slut i melee. Det kan hun ikke i brawl. Ret sikker på at det eneste angreb der er blevet hurtigere i brawl er hendes forward aerial. Prøv at søge på youtube efter armada og peach hvis du gerne vil se en spiller der er ret god med hende i melee (han er pt. top3 i verden) ;P

Edit: Dog skal det siges at der er en rigtig stor interesse i smashcommunitiet (ikke det danske, men generelt) for at lave match-casting for tiden så det du efterspørger vil unægteligt begynde at dukke op snart - og jeg regner da også med selv at se lidt hvis en god spiller gør det. Om det sker fra danskere ved jeg ikke, men lidt mere informativ kommentare blev da som sagt lavet denne weekend (til tider måske lidt overdrevet fordi vi ikke kunne lade være med at gøre lidt grin med det Smiley)

CPUer er også en del smartere/bedre i brawl end i melee forresten. Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 20-03-2011 23:50 - Redigeret 20-03-2011 23:57

QFT = Quoted for truth. Smiley

Og jeg var lidt ironisk tho. Peach er en langsom figur både i Brawl og Melee, forstået på den måde at hendes hop er utroligt laggy, hendes dashes er også langsomme og hun løber langsomt. Men hendes angreb, især aerials, er virkelig, virkelig hurtige. Kombineret med float cancel, der er en teknik i Melee som gør, at man kan forkorte den lag der kommer, når man rammer jorden efter et aerial fra et float, endnu mere end med et l-cancel, gør hende ret hurtig, på trods af hendes svagheder.

Relativt set er hun bedre i Melee end hun er i Brawl. Og sværdet og bomberne er lige gode spillene imellem skulle jeg mene.

nå hov stelzig var hurtigere

@stelzig: Top3? nok nærmere top2. Det er dumt at tælle Mango med når han ikke spiller for at vinde.


stelzig
stelzig

4805
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 21-03-2011 00:02 - Redigeret 21-03-2011 00:04

Nå ja man kan få bombe, sværd, mr. saturn og to specielle turnips som er stærkere end de andre i både melee og brawl også Smiley

Et andet problem peach har i brawl er at hun er blevet meget svagere og ikke kan KO. Men tierlister (som viser hvilke karakterer der er bedst) afspejler selvfølgelig ikke hvem den indivudelle person egentlig er bedst med, det er da fuldt ud muligt at din peach i brawl er (relativt) bedre end din peach i melee. Det er min egen faktisk muligvis også, men jeg kan stadigvæk godt se at melee peach er langt bedre Smiley

Nick: Ok... Jeg synes det er dumt ikke at tælle mango med når de to du mener er top2 begge siger at mango er #1... Jeg synes dog også at armada er #2 efter mango så vi kan da godt sige top2 Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 21-03-2011 00:07 - Redigeret 21-03-2011 00:33

Det er som sagt i sidste ende en holdningssag om man foretrækker at styre en person i brawl eller melee. Det er så lidt de har ændret at kun hvis man har gået op i det virkelig liger mærke til det. Peach er blevet lettere og mere tilgængelig at styre som det har været med de fleste i Brawl, om det er en god ting kan så diskuteres. Jeg er mest til brug af items. Så sværet tæller en del mere end et lag i luften. Aller personer har fået det lag... Jeg syntes det fungerer fint.

Sværdet er bedre i brawl med peah hvis man laver en simel a tap så vil hun lave et cirkel formet angreb med værdet som dækker et stort arial rundt om hende, hvor det i melee var knap så effektivt. man kan også slå modstanderen og hurtigt kaste sværet (kan gøres med alle items, men mest effektivt med sværet i brawl) på modstanderen for et udmærket smash.

Nu skrev stelsig det jo også før mig, det er forskeligt hvilken figur der passer bedst til en selv.


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 21-03-2011 00:08

Tjah, jeg siger også Eagle er langt bedre end Navn, men det afspejler vores liste ikke. Smiley Men ja, synes Armada er 2. Hvis han vinder genesis er han nok den bedste i verden. Efter mango, men ham gider jeg ikke tælle med personligt. Der er altid potentielle spillere til at blive bedre alligevel.


stelzig
stelzig

4805
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 21-03-2011 07:08

Vil egentlig mene peach principielt er nemmere at bruge med peach i melee bare på grund af downsmash igen maxio. Hvis du en dag skulle spille melee igen så prøv at bruge det Smiley

Omkring sværdet er længere i brawl så skulle jeg da mene at det er en generel ting og ikke bare for peach? Det er vel værd at huske på Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 21-03-2011 10:24 - Redigeret 21-03-2011 10:25

Jo, men for peach, er det ekstra langt, det er forskeligt fra person til person (står på sværet når man har smah trophien) og der har peach en fordel.
Keg må så indrømme at jeg bedre kunne bruge det nye down smash i brawl, men det gamle var vere effetktivt.


stelzig
stelzig

4805
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 21-03-2011 12:17

Har ikke spillet med items i brawl så meget så det kan godt være du har ret der Smiley (<3 beamsword i alle 3 smash spil btwSmiley)
Lyder lidt underligt at du har nemmere ved at ramme i dsmash i brawl, men lad os komme back on-topic nu der er vidst ikke så meget at diskutere alligevel Smiley


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 21-03-2011 14:47

Maxio: Det unne være fedt at spille mod dig en dag! Jeg er ikke selv særlig god til Brawl, så det kunne sikkert blive nogle gode kampe! Smiley

Items er egentlig også sjove nok til tider, det kommer lidt an på humøret for mit vedkommende, men det er jeg da også med på Smiley

Min bror og jeg holder med jævne mellemrum nogle arrangementer på Falster, der efterhånden er en blanding af smash, LAN og en række andre spil (Mario Party, Wario Ware etc.). Det ville være nice, hvis du dukkede op der engang!


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 21-03-2011 14:56

Abild skrev:
Maxio: Det unne være fedt at spille mod dig en dag! Jeg er ikke selv særlig god til Brawl, så det kunne sikkert blive nogle gode kampe! Smiley

Items er egentlig også sjove nok til tider, det kommer lidt an på humøret for mit vedkommende, men det er jeg da også med på Smiley

Min bror og jeg holder med jævne mellemrum nogle arrangementer på Falster, der efterhånden er en blanding af smash, LAN og en række andre spil (Mario Party, Wario Ware etc.). Det ville være nice, hvis du dukkede op der engang!



lyder virkeligt fedt Smiley Men jeg bor i Jylland så det skal nok blive besvæligt Smiley


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 21-03-2011 17:10

Der er andre jyder, du kan rejse med, hvis det er. Men ellers holder Jonas - tror jeg også han bare kalder sig herinde? - også nogle arrangementer i Thisted fra tid til anden. Det er nok billigere i hvert fald, og der dukker jeg også op fra tid til anden - selvom det kommer an på økonomien haha Smiley

I hvert fald holder vi nok et eller andet længerevarende gaming-arrangement til sommer, så det kan du da holde dig for øje Smiley