N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Smash Bros. videoer

Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

Skrevet 11-03-2011 18:19 - Redigeret 03-03-2013 21:09

Tænkte at jeg ville lave lidt skamløs reklame og dele nogle af vores videoer med jer herinde! De fleste videoer er ret lange, men sådan er det!

King Funk vs. Navn

^ Kamp mellem Danmarks 2.- og 3. bedste brawl-spillere.

Danmarksmesterskabet i Mario Party 3

^ Ikke rigtigt, men vi havde det godt nok sjovt. Beklager den dårlige lyd.

Generation 4. Pokémon fra NM6

^ Kompetitiv Pokémon med informativt og (slet ikke) underholdende kommentarspor.

Stelzig vs. Navn

^ Melee på højt niveau ift. danske standarder, igen med kommentarspor!

Håber i nyder de videoer i gider se!

edit: neeeeej grammatik-fail i titlen.

Shazammitylam!
Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 22-03-2011 18:37

Jeg er ikke som sådan interesseret i at mange finder vores videoer interessante, eller, det betyder ikke rigtig noget for mig. Men har stadigvæk svært ved at se, hvad det skulle hjælpe, at uploade 3 videoer på 5 minutter, eller 1 video på 15 minutter, med mulighed for at springe fra kamp til kamp.


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 22-03-2011 18:40

Det betyder tydeligvis noget for andre i Smash communitiet, så jeg synes det er en god idé at lytte til folks forslag.


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 22-03-2011 19:21

Jeg spørger bare, hvad er forskellen? Kan da godt klippe det døde væk, men hvorfor skal man rendere 3 forskellige videoer, og bruge uploadpladser på det, når man bare kan klikke rundt i videoen via description??


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2012
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 22-03-2011 19:34 - Redigeret 22-03-2011 19:49

^Fordi mange ikke bruger det. Jeg gør sjældent. Det er sjældent man regner med at det er der, så man bruger det ikke, det har også noget med at gøre at mange gerne vil se en kamp da 15 min + følles som langt længere end man gider at se. Jeg springer af et eller andet sted i dem må jeg indrømme. Så hvis man kan få det i små doser er det fint, se det som et bogmærke, så det er nemmere at huske hvor langt man nåede. Mange bruger part 1, 2, 3 osv. og det fungerer da nogenlunde.

Jonas; Mange ved det ikke, jeg har ikke kendt nogle regler før du sagde at der var nogen. Så for mig vil det hjælpe hvis i nævnte at i spiller efter jeres regler. Bare nævner at det er de regler i spiller med. Nu tænker jeg mest på smash bros.
De nyere videoer kan jeg bedre lide der kan tydeligt høre hvad der bliver sagt Smiley Men i bruger forskellige navne for mange gange... Jeres n-club navn i titlen, jeres "initialer" til charterne og jeres rigtige naven når der bliver snakket... Jeg er en død pølse når jeg skal finde rundt i det... Det tager lang tid før man finder ud af det.


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 22-03-2011 19:45

Men nu ved I de er der - så brug dem. Jeg har ingen intentioner om at bruge tid på at uploade enkelte kampe. Jeg gjorde det før i tiden, men det er ret meget nemmere og mere overskueligt at uploade hele sets.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 22-03-2011 21:12

En vigtig ting når man laver video produktioner normalt, er at vide hvem man laver det til. Samt hvilket medie man benytter sig til visning.

Nu lyder det mere som en hobby ting. Måske uploader i mere for jeres egen skyld (gratis storage af ens videoer - de fylder trods alt en del på ens personlige HDD).

Hvis i ønsker at sprede videoerne mere og få flere til at se dem, ville jeg dog anbefale at putte mere arbejde i dem =)

De seneste videoer i uploadede var allerede væsentlig bedre - hvis jeg ikke fik det nævnt =)



stelzig
stelzig

4805
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 22-03-2011 21:29 - Redigeret 22-03-2011 21:34

Nick: Måske man kunne lave annationlinks i starten og slutningen af hver kamp stedet for links i beskrivelsen? Det ville sikkert virke bedre mht. at få folk til at lægge mærke til det. Ved AJP gør sådan.

Edit: Og ja at bruge folks rigtige navne er selvfølgelig et stort problem når man laver kommentarspor hvis andre end folk der kender dem der spiller skal kunne forstå hvad der foregår. Det er bare svært at lade være med at bruge folks rigtige navne når man efterhånden lærer hinanden at kende Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 22-03-2011 21:38 - Redigeret 22-03-2011 21:47

Ja, det med navnene sad jeg også og tænkte på, da jeg så videoerne. Det må vi få Abild/andre kommentatorer til at huske næste gang Smiley

Stelzig skrev:
Nick: Måske man kunne lave annationlinks i starten og slutningen af hver kamp stedet for links i beskrivelsen? Det ville sikkert virke bedre mht. at få folk til at lægge mærke til det. Ved AJP gør sådan.


Det er det her Stelzig taler om Smiley
Synes også det er en rigtig lækker og overskuelig måde at gøre det på.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 22-03-2011 21:55 - Redigeret 22-03-2011 21:56

Dyregaard, vi har også haft seriøse diskussioner om hvilken retning vi gerne vil tage vores community i. Om vi skal "lukke af" og bare lave alting for vores egen skyld, eller om vi skal til at reformere den måde vi gør tingene på for at være et mere åbent community.

Den generelle konsensus er at mens vi pt. er et ret stærkt community, vil vi gerne have flere personer at spille og have det sjovt med. Angående videoerne ved jeg at specielt kommentatorerne (mig selv og Abild) gerne vil at kommentarsporet appellerer til et bredere publikum end bare smashere, hvilket også var én af grundende til at jeg lavede denne tråd.

For os bliver opgaven at lave seriøse og informative kommentarspor, uden at det bliver på bekostning af at vi har det sjovt med at lave det. En stil jeg personligt stræber efter er noget i stil med dette, hvor det lykkes dem at finde en god balancegang mellem information og sjov.

Man skal heller ikke glemme kulturen bag smash, samt hvilken type spil det er. Det er svært at kommentere på samme måde som eksempelvis Husky gør i Starcraft, fordi Smash er et langt hurtigere spil, og det derfor er svært at kommentere alle de små detaljer der gør spillet interessant. Derfor bliver kommentarsporet ofte hovedsageligt "stemningsbaseret", fordi spillet er så vanvittigt spændende at se på.

Jeg kan sagtens følge din tankegang mht. redigering af videoer. Jeg tror egentlig mest det er grundet dovenskab at vi ikke har gjort det, fordi vi uploader så mange videoer (SmashDenmark har pt. omkring 400 videoer, hvis jeg husker korrekt). Jeg vil dog forsøge at skaffe mig noget ordentlig videoredigeringssoftware så jeg kan oppe kvaliteten på de videoer jeg uploader. Det er selvfølgelig op til de andre uploadere hvorvidt de gider at gøre det.

Tak for kritikken, det er langt bedre end når folk bare ignorerer os! Jeg må indrømme at jeg havde svært ved at forstå hvorfor folk virkede så ligeglade, når smash er så populært et spil.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 22-03-2011 22:39

Mit bud:

Første barriere:
Smash er på overfladen et meget overfladisk spil hvor man skal skubbe hinanden udover kanten... Med sjove Nintendo figurer.

Anden Barriere:
Der er en utrolig høj adgangsbarriere til det niveau i spiller smash på. Det kan virke demotiverende på nogen at se hvor hardcore spillet er på højtplan. De teknikker i bruger, er typisk udnyttelser af "huller" i programmeringen - Noget som kræver forfærdelig meget tid/viden at lære at kende og benytte.

Tredje barriere:
Aktualitet. Spillet får ikke nogen særlig promovering - specielt ikke Melee, derfor har folk fokus på andre spil og lære dem at kende.
Se på Counter Strike 1.6 - det sælges stadig over steam og kommer i ny og næ i nye tilbudspakker osv.
Desuden støtter Valve, så vidt jeg ved, op om turneringerne og LAN parties.

Første barriere er nem at overkomme. Spil spillet med dem der er skeptiske. Husker stadig Janus, fra den gamle Gaming School i KBH, reaktion på N-club'ernes engegement i Smash.
Anden barriere: Tja - Kan selvfølgelig også være en fordel at det er så dybt! Hænger nok mest sammen med aktualiteten og den er straks sværere...
... Men må indrømme at jeg er imponeret over jeres engegement hver gang. I er jo Smash addicted Smiley


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 05-06-2011 18:49 - Redigeret 05-06-2011 18:49

En spiller i verdensklasse mod Danmarks 6.- bedste meleespiller. En massakre uden lige.

Smash!


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 05-06-2011 19:16

Det er en ret god film, der er blevet modtaget med rosende kritik fra landets førende filmeksperter:

- Årets komediefilm! (Jesper Skibby)
- En særdeles underholdende tegnefilm, om hvordan en pige ene og alene udsletter roden til fugleinfluenza og så kommer der en ondskab. (www.snyd.dk)
- Et smukt og veludført drama om kvinders rettigheder til også at spise kylling, men også om opgøret med kommunismen. (imdb)
- Not that rally good, pretty disappointing performance from the one half of the cast (armada)


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 06-06-2011 00:57

Hoho. Pillet fra hinanden og spist. King Funk havde bare ingen chance i de kampe xD

Also, grineren skrevet Nick Smiley


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 11-09-2011 14:52

Tænkte at jeg lige ville dele en video herinde.

Team Jazz Hands mod 2 girls 1 up

En kommenteret melee teams kamp, med nogle ret mærkværdige teams Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 11-09-2011 15:06

Øv hvor kedeligt.