Ugens Downloads: Uge 4 20...

Switch og Pro-controller ...

Lord of the Rings: Gollum...

Trailer for Re:ZERO - Sta...

Næste DLC-pakke til Dead...

Prøv Dead Cells ganske g...

N-cast #78: N-cast foruds...

Reggie deltager i paneldi...

Nye trailere udsendt for ...

Et NASCAR-spil er på vej...

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Hyrule Warriors: Age of C...

New Pokémon Snap

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

K: Wii remote plus

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Apple Watch

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 09-09-2014 23:21

Her til aften er Apple Watch blevet annonceret officielt, samtidig med at der kom flere detaljer omkring iPhone 6. Der er mange detaljer og de kan alle langt nemmere overskues andre steder på nettet end hvis jeg formidler dem her, så jeg vil lade jer selv finde de nødvendige detaljer og holde denne tråd ren i stedet.Jeg vil dog gerne høre om det lyder som noget I kunne finde på at købe. Hvis ikke, kunne de have gjort noget andet for at I ville købe det?

Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

1951
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 10-09-2014 17:02

Jeg vil ikke kalde mig selv en "Apple-hater", men jeg kan simpelthen ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg nogensinde skulle købe hverken en iPhone eller en Mac.

Jeg synes der er noget helt fundamentalt galt i, at man ikke bare lige umiddelbart kan åbne maskineriet (uden at man har værktøj eller at garantien/reklamationsretten forsvinder). Jeg synes der er noget galt i, at man skal have det hele gennem et program som iTunes (eller det hedder måske noget andet nu). Jeg synes der er noget galt i, at de bruger deres helt eget særlige stik, der ikke virker til andet end deres egne produkter. Jeg synes der er noget galt i, at man ikke bare kan stikke en tilfældig USB-flashpind ind i en Mac, føre filer over, og så smide dem over på en PC.

Den smule erfaring jeg har med Apples produkter, snakker alle deres klare sprog for mit vedkommende: man har som forbruger ufattelig lidt indflydelse på, hvordan det hele er sat op. Det har man som udgangspunkt også ved Android-telefoner og Windows-computere, men det er ikke særlig svært at lave om på.

Med det sagt, så synes jeg faktisk uret er cool nok. Men når det ikke er en erstatning for telefonen, men derimod nærmest en forlængelse af den (sådan har jeg i hvert fald forstået det?), så synes jeg lidt den mister formålet. Hvad kan jeg? Sende vibrationer til Gud og hver mand, og snakke til Siri med mit håndled op til munden som en anden hemmelig agent? Health-app'en virker ret cool og nyttig, dog. Men igen - det virker kun med iPhone, så prisen bliver vel minimum 7.000 kr. for begge dele, og det er alligevel mange penge at kaste efter det.


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

1807
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 10-09-2014 18:02

Sjovt at se en "Apple versus the rest"-tråd herinde.

Jeg bider mærke i to ting ved Apple Watch: 1) den virker kun med iPhone og 2) de snakkede ikke om batterilevetid, hvilket har fået folk til at gisne om, at det ikke engang kan holde en enkelt dags tid (mit urs batteri holdte i over seks år).

Derudover er det ironisk, at de introducerer Apple Pay netop nu, hvor iCloud for nyligt blev hacket, og flere nøgenbilleder af kendte mennesker røg på nettet.

I øvrigt var det nok den værste live streaming-oplevelse nogensinde. Først taler en kineser henover lydsporet, så en japaner. Så crasher signalet, og så begynder det forfra og ude af sync med lyden. De burde seriøst overveje at bruge Twitch eller YouTube som alle andre, for eventet i går fungerede simpelt hen ikke for folk hjemme i stuerne.


Fawful
Fawful

1511
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 10-09-2014 18:59

Jeg synes uret virker smart, men indtil videre, kan jeg ikke se hvad jeg skal bruge det, når jeg har en iPhone på mig hele tiden allerede. Sådan har jeg det stadig med iPad/tablet, som kan det samme, blot med større skærm. Det smarte med uret, er at man så altid har dette på sig, hvilket man ikke har med en tablet, men dog er det som nævnt kun en forlængelse til telefonen, og kan altså ikke alt.

Samsung har jo fx allerede udgivet et smartwatch, men ligesom med tablet, tror jeg også folk er skeptiske i starten, så hvis det bliver et hit, går der lige noget tid. For man må sige, at det viste sig, at der er et marked for tablets.

Med hensyn til den evige diskussion med Mac vs Windows, iPhone vs Android, så gider jeg ikke lige diskutere det for meget, da det er en smagssag. Og jeg ved godt der er mange unge, der har Mac, fordi det er "smart" osv. og ikke har forstand på det, og det giver jeg da heller ikke noget for. Men for mit eget vedkommende, kan jeg kun sige, at OSX er en langt hurtigere, behagligere og mere lækker brugeroplevelse, og ville ikke kunne holde ud selv at have en Windows.

Jeg er i øvrigt helt enig i, at den streaming i går, var helt elendig. Jeg oplevede præcis det samme som dig, LinkTheWindWaker.LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

1807
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 10-09-2014 19:15

Det er sjovt at tænke på, hvordan telefoner (og nok især iPhone) mere eller mindre har slået armbåndsur-industrien ihjel, hvorefter Apple nu prøver at genopleve den. Bliver spændende at se, om det blot bliver en kortvarig dille, eller om folk for alvor begynder at gå med ur igen.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 13-09-2014 12:44

Fik endelig kigget på tråden igen, spændende diskussion herinder.

Som JOEP skriver, så synes jeg også det er spændende med uret nu, for selvfølgelig skal det bare kunne ringe, men det at mobiltelefoner ikke kun skulle kunne ringe og skrive er blevet en kæmpe succes, så er spændt på om det samme kan ske med urene. Jeg ser dog ikke umiddelbart en grund til at eje et, og kan ikke se hvad de skulle tilbyde mig at kunne gøre med et ur uden for at få mig til at købe det - især er det lidt problematisk/overflødigt når det kræver en telefon som man alligevel altid har på sig, synes jeg.

Apple's ting er lidt stukket af, men det er da noget der har eksisteret længe at købe ting pga navnet, enten fordi man forbinder det med kvalitet eller med noget andet (street credit?).

Jeg ejer selv en iPhone 4S, er min første smartphone. Jeg synes den driller ret ofte, må jeg indrømme. Ligeledes er jeg mere fan af Windows brugerflade end OS X til Mac, jeg synes aldrig at kunne finde hvad jeg skal bruge, hehe.


Neffets
Neffets

68
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 13-09-2014 13:40

Lukas Skywalker skrev:
Jeg synes der er noget helt fundamentalt galt i, at man ikke bare lige umiddelbart kan åbne maskineriet (uden at man har værktøj eller at garantien/reklamationsretten forsvinder).


Hvis du mener deres telefoner, så kan jeg ikke se hvorfor man har brug for at skrue den åben. iMacs og Macbooks er lige til at åbne, på en måde som er meningen for forbrugeren uden at miste garanti, hvis man skal skifte f.eks. harddisk eller ram.

Lukas Skywalker skrev:
Jeg synes der er noget galt i, at man skal have det hele gennem et program som iTunes (eller det hedder måske noget andet nu).


Hvorfor? Når nu det spiller så godt sammen...

Lukas Skywalker skrev:
Jeg synes der er noget galt i, at de bruger deres helt eget særlige stik, der ikke virker til andet end deres egne produkter.


Rent designmæssigt, som jo har høj prioritet hos Apple, er det den bedste løsning. Det følger med, når man køber produktet, så jeg kan ikke se problemet i særlige stik Smiley

Lukas Skywalker skrev:
Jeg synes der er noget galt i, at man ikke bare kan stikke en tilfældig USB-flashpind ind i en Mac, føre filer over, og så smide dem over på en PC.


Selvfølgelig kan man dét.. Det gør jeg næsten dagligt..

Jeg kan godt lide Apple. Jeg er klar fan af brugervenligheden. Jeg kan dog på ingen måde se, hvad man skal med Apple Watch. Det virker fuldstændig ligegyldigt for mig. Jeg har sjældent kedet mig så meget, som da jeg så præsentationen af det igår. Det er en gimmick, som ikke kan mere end dén iPhone man har, der kræves for overhovedet at bruge uret...


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 13-09-2014 17:10

Angående det med at de bruger deres egne stik synes jeg nu heller ikke det er så slemt som folk gør det til. Hvis det er noget, så er det en modig beslutning at gå imod normen, men den eneste grund til at det lykkes er jo at folk køber det. Så synes jeg sgu ikke man kan have ondt i nummi over det Smiley


KJ85
KJ85

18823
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 13-09-2014 17:13

^Der er bare det ved det, at de bevidst gik imod en fælles EU-beslutning, om at alle telefoner skulle oplades med det samme stik, så man kunne spare på mængden af opladere. Det er rigtig nok, at stikket er hurtigere og bedre, men Apple gør altså lige hvad der passer dem.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 13-09-2014 17:18

Jeg kender ikke til historien, men hvis det har været en lov har de vel ikke gjortd det uden at kunne blive hængt op på det? Og hvis det ikke er en lov synes jeg bare det er en modig beslutning.


Zalman
Zalman

209
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 13-09-2014 17:37 - Redigeret 13-09-2014 17:39

Jeg kan godt lide Apple sådan generelt, og jeg ser altid deres konferencer. Min nuværende telefon er en iPhone 5, som jeg er meget tilfreds med. På den anden side foretrækker jeg klart Windows, så det er ikke sådan, at jeg bare skal have alt Apple.

Smartwatch-konceptet har kørt rundt længe, men selv efter Apples reveal er jeg stadig ikke helt solgt. Jeg kan dog godt lide ideen, og jeg håber det bliver en succes. Da iPad blev annonceret var jeg meget pessimistisk, og jeg kunne ikke se pointen i en "forvokset iPod Touch". Det bliver spændende at se, hvordan det går med det - især fordi det jo er det første nye Apple-produkt længe [siden Steve Jobs' død].


KJ85
KJ85

18823
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 13-09-2014 18:30

@Bo130: Jeg er nok heller ikke den, der er mest inde i det, men det blev besluttet for 5 år siden.

Kan dog forstå, at det ikke er 100% obligatorisk, men EU presser på for, at det bliver det.
LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

1807
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 13-09-2014 18:47

Stødte for nyligt på en interessant artikel ...

A Watch Guy's Thoughts On The Apple Watch After Seeing It In The Metal


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

1951
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 13-09-2014 21:30

Neffets - Okay, så er det noget der er blevet lavet om mht. USB-stik. Jeg kan huske at de tidligere skulle være formateret på en eller anden speciel måde. Jamen det er jo nok meget naturligt at noget skidt spiller sammen med noget andet skidt... Smiley Ej, jeg har aldrig selv haft en Mac, men jeg synes godt nok at iTunes gør det unødvendigt bøvlet at få overført noget så simpelt som musik eller andre filer.

Og mht. at kunne åbne "den", så mente jeg iPhone (og iPad, for den sags skyld). Hvad gør jeg med et dødt batteri? Smider den ud og køber en ny iPhone? Sender den til en autoriseret Apple-reparatør og giver en eller anden latterlig sum for det? Det samme kommer vel til at gøre sig gældende med uret...


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 14-09-2014 12:48

Omkring det med at Mac computere stort set aldrig crasher, så er det egentlig meget logisk. Alle Mac computere er hele vejen igennem designet til, at alt hardware skal spille 100% sammen. Dvs. der er stort set ingen falskehalse i dem og du for derved en større stabilitet end ved PC'ere købt de fleste steder. Der kommer f.eks. harddisken fra et firma, processoren fra et anden, bundkortet fra et tredje osv.

Apple laver selvfølgelig ikke alle dele 100% selv, men alt der kommer ind i en Mac er gennemtestet for at sikre, der ikke opstår hardware konflikter. Oven i det kan du så lægge, at de sætter sindsygt mange krav til de programmer og aps. der kan købes igennem dem selv eller via app. store,

Se det lidt ligesom med Nintendo. Nintendo skal kun fokusere på at lave spil til 2 platforme og da de selv har bestemt hver eneste detalje omkring hardware, så er de i stand til at udnytte den bedre end de fleste andre udviklere, der laver spil til Nintendos konsoller.

PC'ere har klart en fordel ved, at du kan lege meget mere rundt med dem, da de ikke bygger på et lukket system. Det er fedt hvis man gerne vil være kreativ, men det åbner også op for en masse konflikter hvor forskellige hardware dele og en hel masse programmer kan konflikte med hinanden. Så man får åbenheden, men må give afkald på stabiliteten.

Omkring Apple Watch: Jeg har Mac, iPhone, iPad, Apple tv og Time Capsule. Jeg elsker hvordan alle gadgets virker 100% sammen hver eneste gang og ar jeg dårligt har brugt 10minutter samlet de seneste 5-6 år på, at få tingene til at spille sammen.

MEN... jeg går ikke med ur og lige pt. kan jeg ikke rigtig se, hvad der skulle få mig til at ændre ved det. Eneste ting der skulle få mig til det engang ude i fremtiden er for, at tracke mit helbred noget bedre. Jeg er ikke 20 år længere og det ville måske være meget smart at begynde at se på den slags. Kan jeg holde mere øje med mit helbred, ved at købe en device der fungere 100% med alt andet herhjemme, så kunne det måske godt ske.

Men det kommer an på pris og meget andet også. Det er ikke et must-have for mig. Men jeg vil da holde øje med de anmelder uret får og læse mere om folks daglige oplevelser med det.


Neffets
Neffets

68
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 15-09-2014 08:20

Lukas Skywalker skrev:
Neffets - Okay, så er det noget der er blevet lavet om mht. USB-stik. Jeg kan huske at de tidligere skulle være formateret på en eller anden speciel måde. Jamen det er jo nok meget naturligt at noget skidt spiller sammen med noget andet skidt... Smiley Ej, jeg har aldrig selv haft en Mac, men jeg synes godt nok at iTunes gør det unødvendigt bøvlet at få overført noget så simpelt som musik eller andre filer.

Og mht. at kunne åbne "den", så mente jeg iPhone (og iPad, for den sags skyld). Hvad gør jeg med et dødt batteri? Smider den ud og køber en ny iPhone? Sender den til en autoriseret Apple-reparatør og giver en eller anden latterlig sum for det? Det samme kommer vel til at gøre sig gældende med uret...


Det er maaaaange år siden så Smiley Da jeg startede i Fona i 2006 havde jeg nøjagtig de samme forudindtagelser om Apples produkter og kompatibilitet mellem styresystemerne. Jeg husker tydeligt, da den computeransvarlige flyttede et Word-dokument fra en Windows PC til en Mac, uden problemer, for at fastslå en pointe overfor mig. Man skal ikke tro på alt, hvad man hører om hvad en Mac kan og ikke kan. Det samme gælder i øvrigt for alle andre styresystemer.

iTunes er noget af det mest simple, hvis man gider bruge 15 minutter på at sætte sig ind i det...

Hvis der stadig er garanti på telefonen, så får man udskiftet et dødt batteri. Hvis garantien alligevel er udløbet, så kan man selv udskifte batteriet. Det kræver dog en meget lille skruetrækker Smiley Et finmekanikersæt koster ikke det vilde i Harald Nyborg. Jeg har aldrig selv prøvet det, men har snakket med folk som har gjort det, så jeg skal ikke kunne sige om det er en simpel procedure - jeg tvivler dog Smiley