KuvertLanceringstrailer for Bo:...

KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSplatoon 3

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

CES

'Noes
'Noes

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 04-01-2010 15:12 - Redigeret 21-01-2014 20:15

&featureyoo N-club

Nu er der snart CES messe i Las Vegas, det starter den 7 Jan.
Ville lige høre hvad i regner med/håber på der kommer på den kæmpe elektronik messe, kommer der 3D tv? Tablet? måske noget mere om Projekt Natal? Kommer Samsung med en konsol eller noget helt nyt! kun fantasien sætter grænser?
____________________________________________________________________________________________
EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT-EDIT


Asus' nye super-tastatur/Computer med indbygget
16 GB SSD Harddisk som kan opgraderes til 32 GB
1,6 GHz Atom processor
1 GB RAM
5" touch skærm som i ser ude til højre
Den kan også sættes til en ekstern skærm i tilfælde af man bliver træt af den 5" der er bygget ind.
Det skulle efter sigende komme på markedet i næste måned til den "lille" pris af 2500-3000 kr.
___________________________________________________________________________________________


Den nye Asus' NX90, som du ser er det et utroligt lækkert B&O design, hvilket også forklarer prisen, 2500$ rundt regnet 13.000 danske kr. den har:
Core i7 processor
GeForce 334 grafikkort
USB 3.0
ICE-forstærker som står for lyden til de højtalere i siden
Tak til Esmun for at komme med nyheden
____________________________________________________________________________________________
Så vidt jeg har forstået har Lego en stand på CES hvor man kan prøve beta'en på deres nye spil LEGO Universe som er et MMORPG til PC, i kan se traileren til spillet her
Tak til Bjarne for at komme med nyheden
____________________________________________________________________________________________


Kig lige på hendes venstre øje Smiley
ohh well, LG har afsløret at de har udviklet verdens tyndeste fladskærm, den er kun 2,6 mm tynd
det er 42" og vejer mindre end 4 kg
TV'et har 120Hz og Full HD
det er en LCD skærm med kant LED-baggrundsbelysning
TV'et har ikke højtalere, så dem bliver man nød til at købe separat
LG har også placeret det meste af TV-elektronikken og TV-tunerne i en separat medieboks.

____________________________________________________________________________________________


Her er en Wiimote med indbygget Motion Plus, den er lavet af Nyko og heder Wand+ den kommer efter sigende til marts og kommer til at koste 40$ svarende rundt regnet til 210 kr. dog vil den nok komme til at koste lidt ekstra hvis den kommer til Danmark. Den fås i sort og hvid, og så den skulle også have en form for grib på knapperne og bagsiden så knapperne bliver mere behagelige at trykke på, og den bliver mere behagelig at holde i hånden i længere tid af gangen.
____________________________________________________________________________________________ HP kommer med en HP slate den skulle have Windows 7 og fungerer som en lille computer, den har multitouch og kan spille spil, det viste de ved at spille frogger på den.
Her kan i se en lille video af den. som i kan se virker den meget efter Apples Ipod og Iphone. Jeg vil selvfølgelig dække mere op på sagen når jeg finder ud af noget mere,
____________________________________________________________________________________________ På en Microsofts pressekonferencer har de nu udtalt at Project Natal til Xbox 360 kommer omkring december, til de af jer der ikke ved hvad Project Natal er så kan jeg fortælle det fungerer lidt ligesom Playstation eye, det er dog langt mere avanceret, med bl.a. 3D kamera, stemmekontrol osv..
Hvis du vil se mere om Project Natal kan du se deres pressekonference fra sidste års E3 Her!
Der går også rygter om prisen dog har microsoft ikke selv meldt noget ud men hvis man skal tro på rygterne kommer den til at koste under 500 kr. i kan også se deres pressekonference her! og til de af jer der ikke gider sidde og se en film på 1 time og 17 min. kan i bare spole frem til ca. 1 time og 9 minutter inde i videoen hvor Natal bliver beskrevet.
____________________________________________________________________________________________


Samsung er nu kommet med en prototype på deres bærbare computer med 14" gennemsigtig OLED skærm. Når der ikke er nogen programmer på skærmen er den 40% gennemsigtig, det gælder fra begge sider fra skærmen, så der er ikke meget privatliv her.
____________________________________________________________________________________________

Det her er Lenovos nye 2-i-1 laptop, som i ser kan man tage den 11" skærmen af så det bliver til en tablet. Når den er "pakket sammen" altså med skærm på kører den Windows 7 og når man tager skærmen af kører den Lenovos egen version af Linux. Den har 2 processorer. Når skærmen/Tabletten har multitouch, 3G og man skulle med de 800 gram tabletten vejer bruge den til at se film, gå på N-club/nettet, bruge den til at læse e-bøger, og RSS-feeds.
Prisen bliver omkring 1.000 dollar i USA, så herhjemme skal vi nok af med ca. 7.500 kr.
___________________________________________________________________________________________


Her er nok et af de fedeste gadgets indtil videre, det er firmaet Parrot der har skabt AR.Drone som er en fjernstyret legetøjs helikopter.
Helikopteren styres med din iPhone og er udstyret med et accelerometer, et gyroskop og to kameraer, og styres via Wi-Fi-signaler. Kamerarene er til for at den kan undvige hvis du flyver mod en væg, et træ eller ligende, i kan se den her!

UPDATE: A.R.Drone skulle også komme til Android.

___________________________________________________________________________________________

Nu er LG på banen igen med deres nye serie Infinia, som er fordelt på 3 serier; LE9500, LE8500 og LE7500, jeg vil dog kun fortælle om LE9500 som er en LCD skærm som anvender LED backlight, det har 400 Hz og er i stand til at vise 3D, det skulle efter hvad LG siger udkomme i 2010 i størrelserne 47- og 55"

___________________________________________________________________________________________
Der er nu kommet lidt om en DSi med tilt funktion i kan se videoen her! den er udviklet af Engine Software i Holland og har nødvendigt ikke noget med Nintendo's kommende konsol at gøre.
Jeg har desværre ikke mere info om sagen lige pt. men hvis der kommer mere skal jeg nok holde jer opdateret.
___________________________________________________________________________________________Så er det Samsung's første bud på en 3D skærm kommet det er Samsung 9000, det er verdens tyndeste 3D skærm med sine kun 7,6 millimeter, hvis man skal tro Samsung's ord skal skærmen kunne lave 2D om til 3D så hvis du sikker og ser DR eller TV2 kan du se det i 3D, jeg tvivler...

... Som i ser ovenfor er det fjernbetjeningen til fjernsynet, den har en lille touch skærm, hvor man ikke mindst kan styre fjernsynet, men også ens musik fra computeren eller andet over den trådløse netværk, det mest revolutionerende ved fjernbetjeningen er nok at den samtidig med alle de andre til også kan vise fjernsyns billedet, så hvis du fx sidder og ser en vigtig landskamp og skal på toilet, så har du en løsning her...
Prisen, skærmstørrelsen, og hvornår den kommer er endnu uvidst.
___________________________________________________________________________________________


den lille dims der sidder i den her iPhone er en fjernbetjening, den kommer fra L5 Technology og hedder L5 Remote den virker også til iPod touch, det er en multifjernbetjening som virker til bl.a. fjernsyn, dvd, blu-ray osv. Den fungerer på den måde du henter en gratis app i app store på din iPhone eller touch, det smarte ved det er så at man kan designe den som man lyster, du vælger selv de knapper du vil have og hvor de skal være. ligenu skal man pege hen mod sin infrarøde fjernbetjening og så lære den funktionerne ved at trykke på de enkelte knapper af gangen, men når den engang udkommer i butikkerne mon ikke den også har nogle forprogrammerede fjernbetjeninger man kan downloade. den har plads til cirka 1000 fjernbetjeninger, og kommer til at koste omkring 500 kr.

___________________________________________________________________________________________

som i kan se er det touch 10" "skærm"/projektor, den kører Windows CE og er lavet af Light Blue Optics, den kan bruges til at se film, kigge billeder, kigge mails og meget mere, næsten ligesom en almindelig computer. Light Blue Optics har dog ikke tænkt sig at markedsføre systemet men derimod at sælge det til andre virksomheder, indtilvidere har Adobe, Microsoft og Toshiba vist interesse for systemet, så nu må vi bare se hvad det kan fører til?

Hva så nu er CES 2010 slut, hvordan syntes i det har været mht. nye teknologier og andet gear, grej, og gadgets?

Hvis i gider vil jeg også gerne have en evaluering om hvor godt i syntes det har været med nyheds skriveriet fra min side af, så jeg kan forbedre det til en anden go' gang i tilfælde af jeg beslutter mig for at lave det næste år igen, så kort sagt konstruktiv kritik...Jeg putter firetyve rå æg i min crunkcup og ser spongebob, nonstop
'Noes
'Noes

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#76 - Skrevet 11-01-2010 17:05 - Redigeret 11-01-2010 17:07

Så er dette års CES slut hvad syntes i?
Der har da også været en lille update...