LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Dansk monarki?

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 25-08-2006 00:09

Hej
Ville bare høre jeres holdning omkring det danske monarki
synes selv det er fjollet idet de ikke regerer eller har nogen instans af magtens tredeling. Kan dog godt se at de har et vidst appel til folket, såvel indenlandske som udenlandske, så så længe de skaber overskud på betalingsbalancen, synes jeg det er i orden.

THE CHAINSAW TWIRLS INTO THE CROWD, RIPPING APART FLESH AND BONES. I HEAR THE SOFT STEPS OF MY BEST FRIEND APPROACHING THE FEAST OF HER LIFE. HER MOUTH RIPS THROUGH THE BONES, CRUSHING THEM WHILE THE BLOOD IS DRIPPING FROM HER DISFIGURED FACE. WE ARE HOME.
AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 25-08-2006 20:32 - Redigeret 25-08-2006 20:35

Men det er ikke kun et hospital der ville få pengene, vi har en god sjat hospitaler. Men der er ingen mulighed for at sige at de 100/80 millioner vil gå lige der, de vil simpelthen bare blevet feset ud i det store hele budget. Og ja vi er måske kun 5/6 millioner i danmark. Men det er fandme også et stort budget. Og jeg er ked af det. Men 18 eller 100 eller 80 millioner er ikke noget der får det store hele budget til at falde over, det er bare ikke den dråbe der får glasset at flyde over. Det er bare ikke så satans mange penge...

Angående D-dag... hold nu lige op, hvis jeg skulle skrive op om alle de ting folk har gjort som jeg dybt respektere og som jeg kan lære noget af, og om alle de ting som jeg syntes er noget hø, som jeg til gengæld også kunne lære noget. Ja så kunne jeg skrive herfra og til dommedag. Jeg prøver bare at sige; jeg er utrolig stolt af dette land, vi er fandme lille, men vi er en af de stærkeste samfund i verden. Jeg mener det er en samlet indsats fra hele Danmark, at vi kan løfte vores fane så højt, om det så er i fodbold, krig eller politik. Og jeg siger bare disse ting ikke udspringer af ingenting. "Et samfund der ikke kan lære af dens tidligere fejl er dømt til at gentage dem..."


AND
AND

594
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 25-08-2006 20:43

Påstår du at 100 mio. er ingenting?!
Helt ærligt, de pengene kunne være blevet brugt så mange andre og bedre steder end på det skide bryllup. Det ville have glædet mig rigtig, rigtig meget hvis kronprinse-parret var blevet viet på rådhuset og kørt væk i en lille øse - kein problem!

Du snakker om at pengene som alternativ ville være blevet øslet væk, men det er lige præcis hvad jeg mener at de allerede er blevet - 100 mio på et skide bryllup!? Det er fandeme at lade penge blive øslet væk - efter min mening burde kongehuset have DONERET pengene til forskellige organisationer som oppererer i syd-øst landene - se dét havde været en smuk ting!


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 25-08-2006 21:12

Folk tror at hvis man spare x antal millioner et sted så vil de millioner lande lige præcis et andet sted. Men det gør de bare ikke, de ryger bare ned i kassen og bliver fordelt ud på 147 millioner af ting som den danske regering bruger penge på, for at opretholde vores leve standard.
Jeg vil også pointere at det danske kongehus giver penge ud, iform af fonder og de er også protectorer for diverse sager rundt om i verden.
Og i Danmark der tager vi 0.8% af vores bruttonationalprodukt til ulandsbistanden, så om der var flere penge i stats kassen, så vil Akmelha på 9 år der lige har affyret byge 7.62 millimeter kugler efter en flok soldater i Dr Congo ikke fa det bedre, hans søster der lige er blevet voldtaget af de selv samme personer der har trænet Akmelha vil heller ikke få noget godt. Verden er kold, og ikke alle kan reddes. Altså jeg gør mit, men jeg er kommet frem til at det er kun en brøkdel vi kan gøre. Og om vi så leger konger og baroner engang imellem ændre ikke på det faktum, at verden er ufattelig ond og ufattelig kold.
Om det var klogt eller ej at bruge 100 millioner kroner på et bryllup er svaret helt og aldeles nej, det var det ikke. Jeg smidt mig rundt med penge, og bagefter har jeg fandme følt mig dum. Det håber jeg sgu også de har gjort. Kunne de penge være brugt på noget andet? Fandme ja! gjorde de det? Nej! Hvad skulle vi havde brugt de penge til... ??? Alt mulig godt siger folket! Hvorfor noget godt? Bare noget!... Godt så bruger 100 millioner kroner på et bryllup der lyser op i den danske hverdag, skaber noget fokus på et lille land. Var det klogt... næh!

Men om vi skal beholde vores kongehus, der stemmer jeg ja. Det syntes jeg af rent historie mæssige hensyn. Jeg føler stadig at det er det som gør os til danskere. At vi værner om vores gamle historie og holde ild i flammen, der endnu er danskheden. Om danskheden så er frikadeller med vildsovs, eller røde & hvide farver, eller monarkiet, eller den lille havfrue, eller fælles national sang i parken, så er det det der gør os til danskere.


AND
AND

594
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 25-08-2006 21:50

Det er lige præcis folk med din holdning som gør, at det er så skide svært at gøre noget, "jamen jeg gider da ikke at bruge pengene på at redde børnesoldater, det er meget nemmere bare at sige til mig selv at det alligevel ikke dur og så bruge pengene på hvd jeg selv finder fedt" - selvfølgelig gør 100 mio da en forskel! En kæmpemæssig forskel!!

Jeg har ingen form for lyst til at sige: "hej, vi taler samme sprog og bor inden for samme landegrænse - så skal vi da helt sikkert holde sammen og holde ild i vores 'flamme' for det er da super fedt" jeg foretrækker at finde mennesker som jeg har noget til fælles med på tværs af grænserne - det er fint nok at du er glad for kongehuset, men jeg vil fandeme skide på nationalisme - vi to har ikke mere til fælles end en dreng fra Canada og en japansk mangaforfatter.

- Og hvad angår 'traditioner' så er der simpelthen ikke noget værre end sådan en konservativ pep-talk om at st sammen - hvis vi skulle bruge så meget energi på at holde alt det gamle ved lige, så ville 'revolution' være et begreb som aldrig var blevet opfundet, men lad os nu holde os til emnet: nemlig det danske monarki. Så back to topic


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 25-08-2006 22:18

Back to topic vi to kunne diskutere herfra også til juleaften. Det er en smule sjov at diskutere med en person der kan sætte en sætning sammen ud at det inkludere ordene "tumpe, fuck din mor, osv osv" men en diskussion hvor man bruger argumenter i stedet for nedladegne sætninger omkring den enes sexuelle tilbøjlighed. Så jeg er en stor nok person til at sige tak for diskussionen. Vi må tage den op til Live 5 Smiley
Men vores kongehus er jo bare blikfang til hjælpeløse turister som ikke ved hvad de skal fortage sig i deres ferie. Let's go to Denmark and crawl on the little Mermaid and look at Amalieborg. Ikke fordi den lille havfrue har noget at gøre med kongehuset, også bare blikfang.

Eller

Monarkens væsentligste opgaver er at repræsentere Danmark udadtil og være et samlingspunkt indadtil. Den sidste opgave opfyldes bl.a. ved at efterkomme indbydelser til udstillingsåbninger, jubilæer, broindvielser osv. Også udstillingsåbninger i udlandet i forbindelse med erhvervsfremstød har ofte kongelig deltagelse. Den kongelige tilstedeværelse ved sådanne lejligheder er meget værdsat af erhvervslivet. Desuden giver Dronningen med korte mellemrum offentlig audiens, hvor enhver borger kan møde frem for at takke for embedsudnævnelse, tildeling af dekorationer, fortjensttegn eller lignende. Og BLA BLA...

Men syntes det er lidt spændende med 1000 års gammel historie... men jeg er også blevet kaldt tosset igen flere af år.


AND
AND

594
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 25-08-2006 22:20

Hehe - tak for diskussionen der - en fornøjelseSmiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 25-08-2006 23:49

hot topic!


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 26-08-2006 11:58

Jeg vil stadig våve at påstå at vi i Danmark mindst af alt skal føle oss størrer end andre. Vi tror vi er "åhh, så gode" og har et stærkt og velfungerende samfund.... Ja som om. I så fald er det ved at falde fra hinanden.

Men ja. tak for en god diskussion. Ses til live 5Smiley


chris-peetz-vis
chris-peetz-vis

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 26-08-2006 17:06

AND skrev:
Du har ondt af mig? Jeg synes da at det er fedt nok at over 400 jøder blev redet ud af Danmark under 2. verdenskrig, men jeg er sgu da skide ligeglad med at det var fra danmark at de blev reddet - det er de individer som sørgede for at hjælpe som sal have æren - ikke fucking inaktive danmark som stillede med den mest ynkelige indsats nogensinde. Du snakker om modstandsfolk og det er da flot nok, men den danske regering gravede sig ned og sked i bukserne og gjorde ikke en skid for at forhindre Tyskland i at overtage danmark. Så prøv ikke på at belære mig om "vores fantastiske indsats under 2. verdenskrig - hele din "stolte, nationale holdning" er jo totalt naiv og baseret på noget som du tilsyneladende ikke ved nok om til at du reelt kan udtale dig.

Og så er du fræk nok til at stille det op som om at vi andre er nogle grådige liberalister som kun tænker på os selv og vores penge!? Er du klar over hvor mange børn i de afrikanske lande som 100 mio. kr. kunne have sendt i skole!? Er du klar over hvor meget gavn de penge kunne have gjort et hvilket som helst andet sted end til noget så ligegyldigt som et tåbeligt bryllup!?

Hvis der er nogen som er ligeglad her, så er det fandeme dig - du kan ikke engang tænke længere end til den danske grænse og det finder jeg direkte ynkeligt! Du er fandeme nødt til at acceptere at vi lever i en globaliseret verden og at det bare ikke er nok at "lille danmark" har det godt. Der er også en verden udenfor som desperat harbrug for resurcer for at kunne stoppe de grusomheder som foregår: Børnesoldater, etniske udrendsninger, sexslaver, jeg kunne blive ved med at nævne disse grusomme elementer som alt for mange ignorente, selvcentrerede danskere bare vender ryggen til: "Vi skal da bruge 100 mio. kr. på vores kongehus som i forevejen har penge i røven, for der er jo slet ikke noget bedre at bruge dem på".

Ha! Naivt, egoistisk og ynkeligt!



som sædvanligt i sådan nogle her diskusioner er jeg enig med dig Dude Smiley