LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De kommende konsoller mere enkle?

L'er
L'er

19
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

Skrevet 05-08-2008 22:35 - Redigeret 05-08-2008 22:47

Wii har indtil nu vundet kampen i denne generation mod Xbox 360 og PS3. Wii er beviset på at en konsol ikke behøver at have sindsyg god grafik og være vildt kraftfuld for at være god.
jeg er lidt bange for at Sony og Microsoft i fremtiden vil satse på at lave enklere konsoller uden så meget saft og kraft for at få mere succes. Fordi vi kommer jo altid længere med teknologien og det burde også blive bemærket på konsollerne. Jeg er glad for min Wii ingen tvivl om det, men jeg ville samtidig være ked af hvis Sony og Microsoft ville stoppe med at lave nye konsoller der er sprængfyldt med features, god grafik og stor harddisk.

Så hvad tror i vil komme i fremtiden? Enklere konsoller eller vil Sony og Microsoft stadig blive ved med at lave kraftige konsoller?

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 05-08-2008 23:53

Sony og microsoft vil lave kraftigere konsoller med flere featues (som at de kan afspille flere medier etc)

Ved virkelig ikke hvad nintendo vil gøre i næste generation, men Wii Motion plus giver da noget stof til eftertanke (måske de laver en evolution af revolution (wii))

Det ville virke som et skridt tilbage hvis de lavede en konsol, der ikke havde motion-kontrol, men samtidig kunne de godt finde på at lave en lille kraftig sag med lækkert design som en form for oldschool gaming konsol med en NES inspireret kontroller


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 06-08-2008 00:00

Hvis Nintendo overhovedet skal overleve næste gang, så tror jeg altså at de skal komme med noget mere kraft - derudover tror jeg sgu også at det er godt for selve spilindustrien, hvis de gør det på den måde. De smider sgu en ny konsol ud med samme features som på Wii'en, men med kræft nok til at spille samme spil som de nye konsoler Microsoft og Sony laver - og så får de bikset noget online sammen der virker lige så godt som Microsoft's system. Og så sørger de så også lige for at det er muligt at spille med en "normal" controller i alle spil. Vupti, så kører Nintendo igen. Ellers så tror jeg ærligt talt ikke at de holder længe på tronen - den eneste grund til at de små fritidsgamere på 10 ikke sidder med en 360 i stedet for en Wii, er prisforskellen og fordi de andre har en Wii. Nintendo skal virkeligt oppe sig for at lægge på toppen igen.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 06-08-2008 00:04

Har sagt det så mange gange, og nu siger jeg det igen; Xbox 360 er kun dyrere end Wii hvis man køber en Halo 3 edition eller Elite.
Ellers er den billigere/koster det samme...


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 06-08-2008 00:12

Så skal du jo lige bide mærke til at det ikke var sådan til Jul, da forældrene købte konsoller til småbørnene, Giluc. Hvis Microsoft havde sat prisen ned før Jul, så havde de haft en langt størere bid af markedet her idag.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 06-08-2008 00:16

Havde jeg ikke taget højde for - kunne jeg ikke læse ud fra dit indlæg Smiley


stelzig
stelzig

4800
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 06-08-2008 04:04 - Redigeret 06-08-2008 04:05

Det ville vidst kræve en ny "normal" controller hvis de ville have at normale controllere skulle være mulige for alle spil da det kommende spil the conduit (nu ved jeg ikke hvorfor nogen skulle foretrækker analog sigte i et FPS, men eksempel anyway) eftersigende ikke har muligheden fordi det ikke er muligt at oversætte styringen.
Om det så begrundes med motion-sensing eller ej skal jeg ikke kunne sige, men high voltage har udtalt at visse ting ganske enkelt ikke ville være muligt med GC/classic controller.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 06-08-2008 07:52

man vi er ikke engang halvt igennem denne omgang og folk begynder med af tænke på hvad de er næst.

Nintendo vil nok forbredre deres system, måske putte mindre VR system i, alså ikke noget med 3D briller, men måske af billedet på skærmen bevæger sig mere i forhold til kontrol systemet.
specs vil ikke være på højde med xbox systemet, med mindre de kan finde en billige måde.

Mircosoft vil stadig stats på hardcore gamers, forbreder grafik, hurtiger systemer, det er det er virker for dem, og hvad der nu har gjort xbox til profit istedet for udgift.
måske tilføje mindre motion systemer, men ikke noget stort.

Med sony er det svært af vide, fordi i denne omgang gik det ud på af vinde format krigen med blu-ray over HD-DvD, og have en billige blu-ray afspiller på market hjælp.

massive knap kontrollers som vi ser idag er fortiden, se det er hovedgrunden til jeg aldrig køber en xbox360 ligemeget hvor billige den bliver, jeg gider ikke alle de knappe, og det gøre nye spiller heller ikke, det er meget letter af lære folk af bruge wiimote end det er af lære dem af bruge en knap kontroller.


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 06-08-2008 08:25 - Redigeret 06-08-2008 08:27

Folk herinde snakker fandeme om Wii som om at den nærmest har tabt konsolkrigen selvom det modsatte er tilfældet. Og så snakker I om at den skal have ligeså god grafik som de andre og kunne spilles med "normale" controllere. Fatter I ikke at Wii's succes netop skyldes "anderledes" styring, samt solidt gameplay hvor grafikken betyder mindre. Det fede ved Nintendo er efter min mening at de koncentrerer sig mere om spiloplevelsen fremfor en masse andre ligegyldige ting som om den kan afspille det ene og det andet og om den kan bruges som multimediemaskine. Prøv at se på PSP vs NDS : PSP kan det hele stort set, NDS kan bruges til at spille på (den kan godt nok også andre ting, men ikke noget der lægges vægt på)..... Hvilken maskine vælger folk ? De vælger spillemaskinen fremfor multimaskinen. Jeg syntes klart at Nintendo skal satse på den ultimative spiloplevelse fremover og lade de andre kæmpe om hvilken af deres maskiner som kan mest. Jeg vil have en spillemaskine til at spille på, ikke andet !!!
Ja, undskyld mit lidt sure opstød, men jeg syntes bare der er begyndt at være en lidt negativ stemning omkring Wii på det seneste Smiley


Rotjen
Rotjen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 06-08-2008 11:33

martin31 skrev:
[En masse meningsfyldt tekst]
-Ja, undskyld mit lidt sure opstød, men jeg syntes bare der er begyndt at være en lidt negativ stemning omkring Wii på det seneste Smiley


Det er nok fordi at vi ikke har set et ordentligt Wii-spil i flere måneder nu og at vores forventninger til E3, blev lettere ødelagt af casual-tågen som hærger Nintendo for tiden Smiley .
Jeg talte med min onkel (som er far til 3 nice gamerkidz) og han kunne godt lide at der var en af de 3 store som ser på casual-spillere som noget indbringende. "Desværre" -indrømmede han, "prøver Microsoft nu også at fange os Smiley"

-Rotjen,,



Karstein
Karstein

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 06-08-2008 13:20

Næste år kommer en del fede spil til wii... Lige nu befinder vi os i den velkendte tørke igen... Ikke fordi vi ikke hygger os med Super smash bros, for det gør jeg ihvertfald Smiley

Men imens jeg venter vil jeg bytte min wii til en xbox, og så bytte tilbage igen, når nintendo er klar til at give mig fede oplevelser igen Smiley


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 06-08-2008 14:58 - Redigeret 06-08-2008 15:01

Karstein det var der et tosset måde af gøre det på, især når xbox360 er ved af være ret billige og vist man skal tro på de vise mænd er den ved af blive billiger, hvilken vil gøre af den vil være mindre værd når du prøver bytte din xbox360 til wii igen.

det sjove ved PSP er også af der er folk der ejre den uden af have nogen spil til den.

martin31, jeg ved heller ikke hvad der sker, jeg tro det er folk der ikke forstår hvordan ting hænger sammen.
Ja nintendo skuffet til E3, men jeg hade heller ikke forvent andet af dem, nintendo udvirkler grund gameplay, og lader deres 3.part udvide det.


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 06-08-2008 15:29

nintendo har jo "vundet" i den forstand at de har tjent en masse penge


men vi har "tabt" i den forstand at vi ikke har noget at spille'


og personligt får jeg ikke sådan et stort kick af at nintendo tjener mange penge, selvom det selvfølgelig er fint nok. Ville bare hellere have nogle gode spil.


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 06-08-2008 19:24

Ale dem der brokker sig over at der er for få spil må da være på bistand eller sådan noget... Det er da den eneste mulige forklaring på at I har tid til at spille alle de spil... Selvom Jeg lige har haft ferie, og selv synes at Jeg prioriterer det at spille Nintendo relativt højt til hverdag, så har Jeg stadig et ton gode spil til gode.... (Jeg er ikke engang nået til Brawl endnu....)

Det kan godt være det lyder som et surt opstød, men IMHO er det nok mest fordi der er nogle der føler sig trufne når Jeg vover den påstand: at de fleste såkaldte "hardcore gamers" går ned i Game, køber et spil, spiller det måske max. 10 timer, over en uges tid, hvorefter de lægger det væk, aldrig spiller det igen og køber et nyt....

De spil Jeg er igang med nu, (MarioKart, Pokemon Diamond, TLoZ: Phantom Hourglass og FFIII) har alle mere end 20timers spilletid på bagen, (Pokemon har indtil nu 46timer og Jeg er ikke engang halvvejs!), og Jeg ved der mindst er endnu 20 timers ren spilleglæde i dem alle.
+ At Jeg ind imellem også skal have tid til at spille Virtual-Console-spil, LostWinds, og Mine gode gamle GameCube-spil! (Gotta luv Ya F-Zeros an' Ya Metroids! Smiley)

Så Jeg synes ærlig talt ofte det er spillerne der skal stramme lidt op, og komme ind i kampen -ikke spillene! Hvis man virkelig claimer at være "hardcore gamer" (hvilket Jeg i øvrigt ikke anser Mig selv for at være), så må man også lægge lidt handling bag ordene!

Det andet er slet og ret: (og nu hoster Jeg rigtig galde op...) dobbelmoralsk!!


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 06-08-2008 21:08

vi er lidt ligeglad med om vi kan leve op til din definition af "hardcore gamer" har jo ikke så meget med sagen at gøre

Der er mange gode 1st party spil til wii, men sagen er at jeg har spillet dem alle (gennemført mainquest og de felste sidequests (gad dog ikke finde kort i spm))

Ja, der er mange gamle spil, men har jo heller ikke så meget med sagen at gøre. Man kunne også bare spille galaxy igen og igen Smiley

Har ingen DS og ikke internet adgang med mi wii lige nu, så ser lidt småt ud med spillene , og tror der er andre der har det på samme måde


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 06-08-2008 21:44

Har nu også kammerater som har deres PS3 stående og samle støv. Sådan vil det jo ofte være hos konsolejere. Sådan har jeg det nu ikke med Wii endnu. Jeg spiller f.eks stadig meget Mario Kart, PES og endda Wii Sports, men nogle gamere er aldrig rigtig tilfredse da de hele tiden venter på noget som snart kommer eller måske kommer, istedet for at nyde nogle af de fede spil som findes Smiley