Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Holografisk Anime koncert

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 14-11-2010 01:29

Jeg er simpelthen nødt til at dele disse links herunder med jer herinde. Jeg er ganske enkelt sindsygt imponeret over, at man nu har lavet en koncert bestående af forskellige anime sangerinder, der optræder med live band til en stor koncert i Japan. Af det jeg har kunne læse mig frem til er det Sega der har stået for selve animationerne.

Enjoy folks:

World is mine

Butterfly on your shoulder

Po Pi Po

Magnet

Når man ser den slags her, går det endnu engang op for en, hvor meget vi i bund og grund er bagud teknologisk i vores del af verdenen.

Følg mig her: twitch eller twitter
    kasper88
    kasper88

    22
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 14-11-2010 02:17

    Er det ikke blot ligesom en Gorillaz-koncert, men med anime-figurer?

    Angående "at være bagud", synes jeg nu, vi klarer os ganske godt - hvem "vi" så end er.


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 14-11-2010 09:20

    Jeg kender ikke til Gorillas koncerterne men jeg ved da, at det er rigtige mennesker der er med på scenen somregel. Har jeg set på Tv.

    Med "vi" mener jeg europæere. Prøv at rejse til de største byer i asien og du vil forstå hvad jeg mener. Ting som dette her, telefoner, 3d skærme med fuld 3D uden brug af briller, niveauet af menneskelignende robotter, biler der har displays bygget ind i foruderne med mere.

    De fattige dele af Kina, Syd Korea, Taiwan og Japan er meget fattigere end her, men i de rigere områder går det op for en, at vi halter en 2-5år efter med stort set al teknologi. Specielt som gadget freak er det nærmest deprimerende.


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 14-11-2010 11:18

    Mht. Gorillaz så er der netop sket noget lignende med en koncert hvor de fremstod som hologrammer Smiley Så vidt jeg husker var det faktisk et dansk firma der stod for det? De havde vist også lavet en bilreklame hvor der midt i et kryds (mener jeg, ja det lyder farligt så er ikke helt sikker alligevel) var en holografisk bil der drejede rundt.

    Mht. videoen så synes jeg det ser meget realistisk ud (så realistisk som en animé-figur nu kan blive), men jeg tænker bare at det må være enormt kedeligt med en sanger der bare står og hopper rundt på scenen. Det virker, sjovt nok fordi det er det, meget forudindstillet, der er slet ikke den der sjæl som der burde være. Men det er vel bare min mening - jeg kan i hvert fald slet ikke se det fede i det Smiley


    kasper88
    kasper88

    22
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 14-11-2010 12:33

    Gorillaz har netop brugt præcis samme teknologi.

    Jeg kan nu ikke se det store problem i, at vi er "bagefter" her i Europa. Vi er gode til nogle andre ting. Produkterne ryger alligevel hurtigt til Europa, hvis de vel og mærket er brugbare og kan sælges. Jeg kan dog godt følge dig i din betagelse af den asiatiske kultur - jeg vil også gerne til Japan snart.

    Angående anime-koncerten så siger det mig personligt ikke ret meget. Jeg foretrækker den ægte vare, og det er jeg nok næppe den eneste, der gør. Når det er sagt, er det da en meget sej effekt - om end den ikke er ny længere.


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 14-11-2010 12:58

    Sådan nogle hologrammer har eksisteret siden 60'erne så vidt jeg ved.
    Men mht. til østen og især Japan - synes jeg at det er fedt nok at der er nogen der ligesom "screener" de nye underlige teknologier før vi i vesten får dem smidt i hovedet.

    Der er jo også masser af udvikling af teknologi i vesten. Det er bare tit nogle helt andre ting der bliver udviklet her - sansynligvis fordi vi tænker anderledes her.

    Jeg skal helt sikkert til Japan på et tidspunkt, både fordi jeg elsker deres "gamle" kultur, men også for at opleve alle disse underlige ting som man altd hører om.


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 14-11-2010 22:16

    Jeg har så ikke stødt på de holografiske ting i taler om der. Noget link så man kan se kvaliteten af dem? Smiley

    Men jo jeg gad sgu godt se en sådan koncert, bare for at trippe lidt over det. Har været til hundredvis af koncerter igennem årene og har set alt fra Slayer, Madonna og D.A.D til Snoop, Ice Cube og Sorten Muld. En koncert som den jeg linker til ville for mig være en hel ny oplevelse Smiley

    Med hensyn til teknologi, ja så er der selvfølgelig andre ting vi er bedre til i europa, men som gadget freak er der godt nok ikke meget at komme efter på disse kanter.

    En sjov ting som den bil min kærestes onkel køre rundt i i Taiwan. Der er det meste af instrumentbrættet noget der vises inde i selve forruden og der ser voldblæret ud. Det skal så siges det er en næsten 7 år gammel model og trods det, a det er udbredt i de dyre bilmodeller i asien så er det bare ikke rigtig noget vi ser her.

    Da jeg var i Shanghai i sommers, og kina er trods alt ikke så langt fremme som f.eks. Japan og Sydkorea, der lignede en del af midtbyen sgu mest af alt noget fra en fremtids film om aftenen. Læg dertil 3D tv'er i lufthavnen uden man behøvede 3D briller og andre freaky fede ting, så føler man hurtigt, hvor langt bagud vi er omkring disse ting.

    Men jo vi er da forud på mange andre punkter, men igen. Som gadget freak er asien sgu rent paradis Smiley



    @-boy
    @-boy

    18
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 16-11-2010 21:00

    Jeg ved ikke lige hvor meget hologram der er over de videor, da det blot er video projekteret på en tynd fin muligvis glas flade, men i hvert fald det super sejt og ret utroligt lavet.