Animal Well ude nu - se l...

Nintendo World Championsh...

Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nogle der har lyst til at skabe spil?

Container
Container

259
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

Skrevet 26-04-2006 12:22

er der nogle her på N-club er drømmer om mere end bare at spille spil? som mig... jeg har altid drømt om at lave spil og jeg ville høre om der var nogle andre der havde de samme drømme eller som vidste noget om det. Jeg har ingen erfaring med det på det her tidsspunkt, men vis jeg ka finde nogle der har lyst så vil jeg arbejde hård for at få det! (dem der stod bag Deadline games havde heller ikke nogen erfaring da de begyndte)

Skriv til mig på siden eller en mail: Stauning@comxnet.dk eller snak med mig til LIVE 4... jeg vil meget gerne høre fra hvemsomhelst, men det ska være seriøst! gerne omkring KBH

http://www.last.fm/user/Mr_T/
J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 26-04-2006 22:49

Det ved jeg så ikke noget om


Christian Jessen
Christian Jessen

5
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 26-04-2006 22:49

Silmon skrev:
det er da utopi og dybt naivt hvis samtlige i denne tråd tror at de helt seriøst kan blive spildesignere. Hvor mange spildesignere er der i Danmark som kan leve af det?

15 måske?

ret mig hvis jeg tager fejl, men jeg tror bare man bliver nødt til at forventningsjustere istedet for at tro at man kan blive spilskaber/designer når man går ud af folkeskolen

(awaiting flames)



Bare lige for at rette dig. Underholdnings industrien (dvs. blandt andet spil-industrien) er den industri i Danmark som rent faktisk vokser mest. Hvis det ikke var fordi jeg ligenu skal læse op til en mundtlig terminsprøve i fysik imorgen, så ville jeg finde en link frem til dig, med en artikel der var i Comon for nyligt, hvor de netop skrev om at de danske underholdningsbrancher stormer frem. Nogle ret syge tal der blev nævnt der.

Danmark har brug for flere dygtige folk i underholdningsindustrien - det er en af de markeder vi stadig kan satse på, og konkurrere med andre lande. Alt hvad der hedder masse-produktion og lignende outsourcer, og i Danmark bliver det primært underholdningsbranchen som står tilbage.

Spil-industrien ser måske ikke så stor ud endnu i lille Danmark, men det kommer. Det kan jeg love dig. Nye firmaer skyder konstant op, og jo flere jo bedre. Se bare på Deadline games, som er et af de nyeste successfulde danske spilfirmaer. Branchen er på vej frem, og der er brug for kvalificerede til dette arbejde. Din påstand om "15" der lever af dette i Danmark tror jeg ikke rigtigt på. Specielt ikke eftersom uddannelsen "Spiludvikler" (eller noget i den stil, kan ikke huske navnet) er startet op på flere universiteter i Danmark. Jo flere kvalificerede spiludivklere vi pumper ud, jo større chancer har vi for at komme godt med på det internationale spilmarked.Jeg tror også at det vil være meget mindre brug for de selvlærte, når disse uddannelser først slår igennem. De store firmaer vil helst have folk med erfaring indenfor samarbejde og lignende, og det er lige præcis det du får på spiludvikleruddannelsen.

Just my point of view. Tag det ikke personligt eller som flame, jeg vil blot henvise til at din påstand ikke holder vand - og ikke bør skræmme nogle. Spilindustrien vokser, og vi vil med garanti få brug for flere spiludviklere om nogle få år.


Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 26-04-2006 22:50

Anders J3pseN skrev:
Det ved jeg så ikke noget om



Det er der hvert fald ikke her i min omegn.. Og tager altså ikke til jylland hver dag for at gå i gymnasie. Smiley


Gizmo.electric
Gizmo.electric

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 26-04-2006 22:51

Lad os nu tage et eksempel...

IO Interactive. Dog nu er solgt til Eidos til en rimelig pris.

Der arbejder stadig over 150 i firmaet. Og det gjorde der også inden de solgte firmaet til Eidos.

En anden ting er at man nok ikke lige til at begynde med, kommer til at arbejde i spille branchen, men måske begynder at samle erfaring i andre firmaer. Men IT branchen generelt har stor success i Danmark.

Derfor kan jeg ikke se hvorfor folk ikke burde satse på spiludvikling. Specielt, hvis man har nogle innovative ideer som er brugbare. Det er helt sikkert noget markedet kan bruge i dag.




Silmon
Silmon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 26-04-2006 22:51 - Redigeret 26-04-2006 22:52

enig saxo, men jeg mener bare ikke at det er så ligetil som det bliver fremført af nogle i tråden

og ja en diskusion kan jo sagtens være uden sure opstød og folk der sviner hinanden til Smiley


Christian Jessen
Christian Jessen

5
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 26-04-2006 22:52 - Redigeret 26-04-2006 22:56

Oh, Monze. Mit råd er et du enten skal tage en HTX, HHX eller gymnasiet. Og hvis du virkelig ikke orker det, kan du evt. tage en HF eller HG.
Men uden at have en gymnasiel uddannelse, er du næppe kvalificeret til at studere på universitetet. Og det er netop der hen du skal, hvis du virkelig gerne vil være spiludvikler. Igen, henviser jeg til futureweek, tidligere kendt som GDC 2005. Det er det ultimative at prøve, hvis i gerne vil være spiludviklere. Derudover giver de også RIGTIG meget info om hvordan du kan uddanne dig som spiludvikler, og hvad der venter dig hvis du tager uddannelsen. Så tjek det ud. Smiley


Edit; Silmon, jeg kan godt se hvad du mener. Især hvis nogle herinde tror at de blot kan blive selvlærte spiludviklere eller gå hen og blive spiludviklere direkte efter folkeskolen. Der skal sku slides for det, ligesom alle andre uddannelser.
Men samtidig, så skal man også istedet for at sige til folk det bare ikke er muligt, så give dem noget info om HVORDAN det er muligt. Og hvad de kan gøre for at finde mere om emnet. Hvis det virkelig er noget de vil, så er de ikke blege for at læse om det på hjemmesider, og søge information, osv. - det var jeg ihvertfald ikke. og jeg fandt heldigvis i tide ud af, at det ikke lige var noget for mig. Så har jeg ikke spildt 4 år på uni for at blive spiludvikler. (Eller - hvor lang tid den uddannelse nu tager. Smiley)


Container
Container

259
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 26-04-2006 22:53

Silmon: men nu fokusere vi jo heller ikke på spildesignere alle sammen... bare på en karriere indenfor spilindsutrien... og som det ser ud nu er der stor mangel på folk! men man ska kunne noget! og der vil jeg lære, men det er federe at gøre det sammen med andre mennesker end anlene...


GameMast1r
GameMast1r

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 26-04-2006 22:53

For mig er det nok lidt en drøm at komme til at skabe spil og jeg kommer nok til at lave en masse andet inden. Selv tager jeg en datalogiuddannelse for at hjælpe drømmen lidt på vej og for at få åbnet andre døre end lige spiludvikler.


Gizmo.electric
Gizmo.electric

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 26-04-2006 22:54 - Redigeret 26-04-2006 22:56

Et godt råd Monze...

Tag det gymnasie.

Du skal bruge den afgangs prøve fra gymnasiet til stort set alle andre videregående uddanelser.

Så hvis du vil blive til noget stort inden for denne branche...så har du nok ikke en vej uden om Smiley

Silmon: Jo...jeg kan godt forstå du prøver at hælde noget realisme ind i tråden...Det prøver jeg også, ved at henvende folk til forskellige internet steder, hvor man kan læse mere Smiley

Og det var ikke flame eller noget jeg skrev, før...var bare lidt uenig med din påstand Smiley




Christian Jessen
Christian Jessen

5
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 26-04-2006 22:59

Container skrev:
... bare på en karriere indenfor spilindsutrien... og som det ser ud nu er der stor mangel på folk! men man ska kunne noget! og der vil jeg lære, men det er federe at gøre det sammen med andre mennesker end anlene...


Som du selv siger, kræver det at man har en uddannelse.
Hvad har du af uddannelser? Sorry - men for mig, virker det lidt somom du siger at nu vil du sætte dig ned og lære at blive spiludvikler sammen med en gruppe andre mennesker. Og hvis det virkelig er det, så bør du læse lidt nærmere i tråden. Du bliver ikke bare sådan lige spiludvikler, hvis du ikke har en uddannelse. Datalogi, datamatiker, eller lignende er en super god vej til at blive spiludvikler. Men det er ikke noget man bare sætter sig ned og lærer sig selv. De fleste firmaer vil højest sandsynligt se dig som ikke-uddannet, og derfor ikke brugbar. Det er ihvertfald min opfattelse.

Men hvad er det egentlig præcis du vil?


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 26-04-2006 23:00

jeg hader gymnasiet og skolesystemet. og syntes sku jeg har fået nok af det. jeg skal lede efter en udanelse med spil. men man behøver jo ikke doktorgrad i latin for at lave spil. men en helt anden viden


Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 26-04-2006 23:01

tja.. I har nok ret. Smiley Måske burde jeg gå på gymnasie.. Så skal jeg bare lige have mere selvtillid, for lige fortiden er jeg enormt træt af skolen.. Jeg får jo stile, månedsopgaver og alt muligt andet lort for KONSTANT selvom jeg kun går i 8. Smiley Smiley Hele min klasse er træt af at gå i skole.. Men hvis jeg vil være noget indenfor spilbrancen, bliver jeg jo nok nødt til at gå på gymnasie, eller nogen af de ting du nævnte, Saxo. Smiley


Silmon
Silmon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 26-04-2006 23:02

CAPTAIN N skrev:
jeg hader gymnasiet og skolesystemet. og syntes sku jeg har fået nok af det. jeg skal lede efter en udanelse med spil. men man behøver jo ikke doktorgrad i latin for at lave spil. men en helt anden viden




..en viden som man blandt andet får igennem gymnasier htx osv.



CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 26-04-2006 23:05 - Redigeret 26-04-2006 23:07

det er muligt. men føler det er spild af tid. jeg har fået nok af den slags. desuden fungere skolen og mig sku bare ikke. jeg dør sku af uinteresse. hvis man skal lave spil skal man kende til programmer og lære dem.


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 26-04-2006 23:06

Cap N hvis du skal have sponsore, som skal give penge til dit spil er det ret godt at have en uddanselse. Hvis du ikke har en uddanelse ser de dig som amatør og smider nok ikke nogen penge i projektet. Tro kopi af hvad Saxo sagde (lol)