Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nogle der har lyst til at skabe spil?

Container
Container

259
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

Skrevet 26-04-2006 12:22

er der nogle her på N-club er drømmer om mere end bare at spille spil? som mig... jeg har altid drømt om at lave spil og jeg ville høre om der var nogle andre der havde de samme drømme eller som vidste noget om det. Jeg har ingen erfaring med det på det her tidsspunkt, men vis jeg ka finde nogle der har lyst så vil jeg arbejde hård for at få det! (dem der stod bag Deadline games havde heller ikke nogen erfaring da de begyndte)

Skriv til mig på siden eller en mail: Stauning@comxnet.dk eller snak med mig til LIVE 4... jeg vil meget gerne høre fra hvemsomhelst, men det ska være seriøst! gerne omkring KBH

http://www.last.fm/user/Mr_T/
Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#76 - Skrevet 27-04-2006 11:18

Da også helt og lykke herfra, Captain N. Smiley
- men du er altså stadig meget, meget optimistisk!
Jeg kan også lave en hel del i Flash, men der er stadig LANG vej endnu, hvis man skal være spiludvikler. Smiley
Jeg tror kun at Nintendo ansætter de bedste, og spiludvikling er et meget mere kompliceret system end bare Flash.
Det med at du ikke vil gå i gymnasiet: jeg giver dig ret i at der er andre veje ja, men altså - jeg tror det bliver meget vanskeligt for dig at blive spiludvikler så hurtigt, blive ansat af Nintendo, osv. selv om mange af os har drømmen. Smiley


angel
angel

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#77 - Skrevet 27-04-2006 12:18 - Redigeret 27-04-2006 12:33

Jeg kan høre at mange af jer ikke helt kan finde ud af hvad I skal undanne jer I. Jeg kan kun svare for mig selv hvad jeg synes om undannelse. Jeg er 30 år, og har både gået på gymnasium (MatA/FysikA), Datalogi på uni, samt IT-Ingeniør på DTU.
Der udover har jeg mit eget firma hvori jeg laver dele til game engines. Jeg laver også lidt modeller men mest til test. Sammen med et par af mine venner udvikler vi også på en 3D MO Indy game (stadig igang med skitserne).

Jeg har venner både på ITE (Hugo), Deadline samt andre mindre spilfirmaer. Alle af dem har lange uddannelser og er kun blevet ansat på dem og deres hobby, og ikke kun deres hobby.

Jeg mener helt sikker man skal have en god uddannelse for at komme nogen steder i spilindustrien. Hvis ikke man vil uddanne sig, på gym/uni mm. så skal man helt sikkert læse mange af de samme bøger selv (og forstå dem!). Der er ingen firmaer der kan bruge en der bare kan "kode slam" eller modelere uden at vide hvilke NURBS parametre de bruger. Det er endda svært bare at bruge 3D modeleringsprogrammer uden at vide hvad NURBS er, og hvad teorierne er bag dem. Til det skal man bruge en masse matematik, og nogle af de ting lærer man endda ikke engang på gym men uni el. ligende.

Buttom line: tag uddannelserne hvis i vil noget... ellers skal I læse det selv og lave et firma...(der er ikke mange mere der får arbejde på deres hoppy projekter).
Husk bare på at hvis I ønsker at lave et firma selv, så krøver det massere af penge og mindst lige så hårdt og langt (, og kedeligt,) arbejde som hvis i gik på gym og uni.
Der er ikke en let vej til at blive sej...Smiley


Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#78 - Skrevet 27-04-2006 13:25

Knudsen skrev:
Til Monze forstår jeg ikke din "anti-snobbe" attitude mht. gymnasier. Det er jo noget af det man lærer ved at gå på gymnasie - at omgås med og arbejde sammen med alle slags mennesker.



Jeg er racist over for snobber... Jeg kan ikke klare dem, og på alle de gymnasier jeg kender er 95 % af eleverne snobber Smiley Smiley Ikke for at støde nogen, men jeg hader snobber. Altså når jeg siger snobber, så mener jeg sådan nogle billige tøser, der kritisere andre osv. Smiley På min søsters gymnasie er der en gruppe piger der bare kritisere ALLE! og er rigtig onde.. De sys jeg er for meget..... ... Grunden til jeg skred fra min gamle klasse var, at der var kommet en masse snobber ind i klassen, og havde ødelagt hele klassen. Smiley Så alle andre blev nærmest også snobber, og det kunne jeg ikke klare, så flyttede hen på nabo-skolen hvor der ikke er så mange snobber, men til gengæld mange muslimmere. Men undskyld altså, hvis jeg har stødt nogen pga. jeg ikke bryder mig om snobber. Men sådan er jeg bare Smiley


Container
Container

259
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#79 - Skrevet 27-04-2006 15:51

MonZe skrev:

Jeg er racist over for snobber... Jeg kan ikke klare dem, og på alle de gymnasier jeg kender er 95 % af eleverne snobber Smiley Smiley



Ikke på Roskilde Gymnasium... der er 95 % af eleverne så virkligheds fjerne så der ikke gider at gå nogle snobber... jeg er heller ikke snob, men der gad jeg heller ikke gå! Jeg gik på ROskilde HTX... 50 % snob 50 % nørd... og så mig...




Gizmo.electric
Gizmo.electric

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#80 - Skrevet 27-04-2006 20:04

Der er intet galt med Roskilde HTX...

Eller i hvert fald ikke nørd delen Smiley

Jo...snobberne på HTX kan jeg heller ikke tag...

Men som sagt...det er jo lidt 50-50...så det går nok Smiley


GameMast1r
GameMast1r

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#81 - Skrevet 27-04-2006 20:17

MonZe skrev:

Jeg er racist over for snobber... Jeg kan ikke klare dem, og på alle de gymnasier jeg kender er 95 % af eleverne snobber Smiley Smiley



Går selv i 2.g (og ja de sidste to måneder ER hårde) og der er langt færre snobber, end jeg havde forventet. Glædede mig til at begynde i 1.g for at møde nogle, der var lidt mere "interessante". Den eneste virkelige snob vi havde, gik ud af klassen efter en måned, så det var til at holde ud.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#82 - Skrevet 28-04-2006 12:53

Jeg er altså nødt til på enkelte punkter at større Captain N. Ja der er uden tvivl en stor del af samfundet der sætter krav i form af gymnasiel uddannelse. De steder jeg arbejdet har lederne haft forskellige baggrunde. Jo visseb har høje uddanelser. Andre har haft en god ide og tjener mange, mange millioner år efter år.

Jeg har hørt så manmge gange på det der med man skal have den og den uddannelse. Har flere i min familie der er startet yden noget videre uddannelse og idag sidder på direktør poster. Det handler om hvor meget man er villig til at arbejde for sine mål. Ikke mindt gælder det om at kende sine egne styrke og svagheder så man kan udnytter dem optimalt.

man kan GODT blive spiludvikler uden en gymnasiel uddannelse. Da jeg besøgte Deadline Games havde folk virkelig forskellige baggrunde ifølge ham jeg snakkede med.

Men når alt dette er sagt.. Så er jeg ikke sikker på det er spor lettere at skippe de officielle uddannelser. At sætte sig ned med et program og lære det helt til bunds kan tage årevis. For det er umuligt at vide hvad der er relavant at lære i programmet. Derfor vil man få en masse "spild-tid" Så jeg tror faktisk indlæringstiden kan være meget længere uden en lærer.

Hvis man skal gå uden om de normale kanaler skal man virkelig have bygget sin målsætninger op og vide hvad der skal til for at følge en langsigtet plan. Hver eneste mål og delmål skal udspeciferes og man skal være parat til at til side sætte de fleste andre ting.

Men jeg er ikke i tvivl om jeg kunne finde på det samme den dag idag. jeg er ikke 18 længere. Der var sgu ikke den slags uddannelser dengang jeg besluttede mig for hvilken uddannelse jeg skulle igennem. Så man skal ikke glemme der er nogle uafhængige skoler herhjemme som er kendt i hele verdenen. Dem kan man jo opsøge hvis man virkelig brænder for at komme igang selvom man måske ikke har de resultater fra skolen der skal til.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#83 - Skrevet 28-04-2006 18:46

Jeg har lidt lige som droppet spil udvikler drømmen... Fordi, når jeg først er færdig med uddannelsen, hvordan ser spil så ud?? jeg tror ikk spil om 10 - 15 år ligner spil som vi kender dem idag. Også sys jeg det er svært at komme op med noget der realt ikke er prøvet i forvejen... Men man har selvfølgelig sin meninger/idéer om hvordan man ville lave et bestemt spil, hvis det var én selv. Men det er altid nemt at være bagklog.
Jeg tænker her på Perfect Dark Zero, som jeg godt ville have set en del anderledes, men ville det overhoved være en mulighed...??

Hvis nogen mener at det Nintendo gør med Wii, er total nyskabende, og det vil ændre spil industrien... tja. Er i nu sikre på at det vil ændrer noget? Det er jo bare en anden bevægelse...


Gizmo.electric
Gizmo.electric

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#84 - Skrevet 28-04-2006 21:57

For at lige udvide noget som DetKanin er kommet ind på. Så efter min mening kommer spil nok også til at se anderledes ud i fremtiden.

Vi ved jo ikke hvordan helt precist. MEN, hvis Wii går hen og bliver en success, er jeg sikker på at mange udviklere vil prøve at gå en retning, som hedder. Motion-use spil, og andre spil som for forbrugeren til at bevæge sig osv. Alså..Det hedder ikke kun en controller mere. Men forskelligt udstyr med mange sensorer osv.

Så bliver spil udviklingen alså også en del sværere end den er i dag. Vi kan finde mange forskellige gode gratis spil på nettet, der er lavet af nogle personer, som har gaming som hobby.

Men når spillende begynder at udnytte forskelligt innovativt hardware, så begynder koderne at være noget mere vanskellige.

Men ikke nok med det. Jeg er sikker på at kravende til de enkelte personer kommer også til at være noget højere i fremtiden.
Når vi kigger på hvor mange mennesker der bliver uddanet i IT branchen idag, så har det sin fordel at kunne mange forskellige ting inden for IT. Det er ikke kun nok at kunne programmere rent software mere. Det ville ikke kunne betale sig for firmaet at ansætte sådan en person. I stedet finder de folk, der både er uddanet i Datalogi, Micro processing og måske internet sikkerhed.

Ja, kravende bliver større for den enkelte medarbejder. Fordi det bedre kan betale sig for firmaet at ansætte en, end 3 forskellige. Derfor bliver folk med gode uddanelser, selvfølgelig bedre stillet.

Og som jeg har sagt før. Så er det muligt at lave sit eget firma osv. Men hvis firmaet skal blive til noget, så skal man alså virkelig have et godt produkt at sælge, fordi der er så mange andre gode firmaer rundt omkring.

Og jo...det er muligt at selv-lære ting, eller læse op på enkelte ting. Men jeg tror ikke det kommer til at gi pote i fremtiden, når man skal søge job. Arbejdsmarkedet er en levende organisme. Og man ser mere og mere til at arbejdspladser vil have folk med stor viden.

Og meget af dette er jo pga. vi lever i Vest Europa, der er et videnssamfund. Og det vil det blive ved med at være, endog sikkert udvikle sig endnu mere.

Uddannelse er vigtig og i fremtiden, så vil firmaer, kigge efter denne viden. Og det er bedst hvis man så har sort-på-hvidt at man har den Smiley


angel
angel

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#85 - Skrevet 28-04-2006 23:18

Gizmo.electric jeg vil give dig ret i det meste, men lige ét punkt vil jeg især kommeterer. Jeg tror ikke at firmaer nødvendigvis vil ansætte kun 1 god der kan 3 ting istedet for 3 mellem gode. De vil nok ansætte nogle der er bedre en ham der kan 3 ting men kun på et mindre område fx. 1-2, og så have en supervisor til dem.
Sådan er min erfarign inde for de større firmaer. Dog ja hvis det er et mindre firma, hvor man ikke sætter standarden lige så høj, vil man sikker vælge nogen med en bredere viden.

Og helt rigtig Zøvnig, du understøtter også en stor del af min mening. Det er nok lettest at holde sig til unddannelsen, selvom man selvfølgelig kan blive til noget uden den.

Buttom line: Der skal arbejdes for det! ... meget!


Cebt
Cebt

2
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#86 - Skrevet 28-04-2006 23:26

ja det var hele grunden til at jeg begyndte at lave 3d grafik tilbage i 2003.. mit store ønske er at arbejde som 3d grafiker i 3d industrien



DkVik1ng
DkVik1ng

12
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#87 - Skrevet 14-10-2007 20:54

Captain N. Det at du vælger at gå udenom gymnasiet giver dig kun endnu mere arbejde. Dette betyder at du selv skal studerer der hjemme vha. selvkøbte bøger, og du har ikke en mentor(lærer) til at hjælpe dig på vej mod dit mål. Dette her ER den virkelige verden. Din vilje er et godt redskab til at blive spilprogrammør/designer/whatever, men der skal mere til.
kort eksempel:
For at blive spildesigner skal du kunne formulerer dig klart og tydeligt på skrift, så programmørene/grafikkerne ved PRÆCIS hvad det er du menner. Kan fortælle dig at det er de færreste som kommer direkte ind som gamedesigner, de fleste starter som leveldesigner/programmør/etc.
For at blive spilprogrammør kræver det en solid matematisk forståelse. At være professor indenfor matematik er ikke nødvendigt, men cos/sin/tan/afstandsformler osv. er vigtige at have en forståelse for, hvilket alt sammen er noget du lærer i gymnasiet.
Kan se at det var i 2006 du sidst skrev. Tør man spørge hvordan det går med at blive spildesigner?
Havde du regnet med at side derhjemme og lave det næste World of Warcraft/Zelda/Halo/GTA helt selv?

*ja, jeg ved godt det er en gammel tråd*