Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

PC eller Mac eller noget tredje?

Azzyx
Azzyx

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 17-08-2007 02:02

Hvilken computer har I? PC? Mac? Bibliotekets? Linux? eller noget femte?

Personligt, så er denne computer en PC (det er ikke min), men de fleste i min familie har Mac. Min mor, min mors kæreste, min far, min morfar, ved ikke om der er flere...
Men hvad med jer?

Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#61 - Skrevet 26-08-2007 13:28

er det virkelig skide typisk at windows fanatiker snakker godt om windows hele tiden? NEJ det er det fandme ikke, jeg hører konstant på hvor godt LINUX og MAC klarer sig, men har jeg fået noget bevis for de SÅKALDTE facts i snakker hele tiden om.. kom med nogle bevis for at MAC er så meget mere sikkert, for jeg hører kun folk snakke om det hele tiden, men aldrig beviser det...

for det er sku til at lukke op og skide i hvordan folk kONSTANT sætter MAC og LINUX i gudelyset, det er kvalme så det står ud af ørene!

jeg siger ikke windows er bedre og hvis du gad læse mit indlæg igennem igen skriver jeg faktisk "der kan godt være noget som snakken med at de er bedre"


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#62 - Skrevet 26-08-2007 13:33

Jamen så er vi jo næsten enige...

PS: Har du prøvet Linux og/eller OS X? Med prøvet mener jeg daglig bruger over længere periode...


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#63 - Skrevet 26-08-2007 13:41

nej, jeg har ikke arbejdet med OS X eller LINUX i længere periode, jeg har dog siddet ved en mac før og rodet med linux på min egen bærbar, men tuxx tror du misforstår min point.

jeg siger ikke at windows er bedre eller på samme niveau som linux eller mac, for som du nok kan regne ud har jeg ikke testet mig frem til dette.

min point er bare at når spørgsmål som disse dukker op hvor forbruger spørger om hvad der er bedst kommer der oftest folk som siger noget ala

"brug MAC eller linux de crasher aldrig"
"du slipper for blå skærm"

og det sætter windows i så dårligt rampelys så man tror det er løgn, det synes bare ikke er fair, for jeg oplever næsten aldrig crash eller fejl, min PC trækker fint spil, og jeg har faktisk ikke særlig meget imod windows, men folk tænker self. det modsatte når der konstant bliver snakket om hvor godt mac og linux er, for så dårlig er windows sku heller ikke.


Esmun
Esmun

10
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#64 - Skrevet 26-08-2007 13:44

Nuff said


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#65 - Skrevet 26-08-2007 13:48

Windows er ikke så dårligt.. Men det er jo korrekt, at man slipper for blå skærm.. for den er sort på en Mac ..lol

Windows har været dårligt. Det er først fra 2000/XP, at det begyndte, at gå fremad for MS.

Jeg bruger selv Vista fordi det passer bedst til mit behov. Men jeg har tidligere brugt Linux udelukkende i ca. 4 år og bagefter OS X i 2 år og nu er jeg så tilbage på Windows grundet andre behov.

En ting jeg nød dengang med Linux var, at det aldrig gik ned.. seriøst.. Windows kunne en sjælden gang gå i stå, men primært pga. et program. I Linux lukker man bare programmet og alt kører videre.

En anden ting jeg nød var virus, spam osv.. det skulle man slet ikke tænke på.

Hvad jeg derimod IKKE nød var, at skulle rode med mediaplayers for, at kunne afspille alt - det virker ikke out of the box og det kan være træls i længden.

Mac OS X er sådan set hvad jeg vil kalde for Linux med Windows-nemhed... det virker bare perfekt. Eneste problem er visse programmer der ikke findes alternativer til.

Så konklusionen? Hvis alle programmer virkede under OS X så havde vi et 112% perfekt styresystem som var Windows overlegen på _samtlige_ punkter. Det har ikke noget med fanboyisme, at gøre, men bare sådan det er.

Men så længe Windows kan spille alle spil og folk stort set har frit valg på alle hylder mht hardware og software.. ja så hitter Windows hos masserne.. og når Windows så samtidigt efterhånden er rigtig stabilt og sikkert (Vista) så er det ikke så ringe endda..

Men jeg kan sagtens følge de andre argumenter for de andre styresystemer.. for de har altså nogle "features" som gør, at man hurtigt kommer til, at elsker at hade Windows.. og med rette af og til.



Foxy_Lady
Foxy_Lady

47
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#66 - Skrevet 26-08-2007 13:54

Well... hvis vi snakker spil, så er det jo klart at spiludviklerne går efter det system hvor der er flest brugere til, Windows..

Det samme gælder vira.. det er klart at virusudviklerer går efter det system der flest brugere til...

En fordel og en ulempe...


Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#67 - Skrevet 26-08-2007 14:07

@TuXX
jeg tror vi er inde på samme pointe for at være ærligt, jeg mener bare at selvom MAC/LINUX crasher mindre så kan de operativ systemer stadig crashe, men det virker nogen gange som om at folk bare ligger skjul på det og for det til at lyde som om det kun er windows der har crashes..


ShiniTenshi
ShiniTenshi

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#68 - Skrevet 26-08-2007 15:05

Windows SUXX!!!

Smiley hehe aj, fik mit Mandriva til at virke med fult-funktionel ATI-driver og derved mulighed for at bruge compiz. Det er sku ret nice, alt i alt begynder jeg at syntes bedre om looket af Linux end Windows, men derimod så har jeg lidt sværere ved at indstille mig til brugen af konsol... men det kommer vel nok på et tidspunkt. Smiley

Anyways, jeg vil sige at hvert system har sine fordele og ulemper. og for mig personligt var løftet om et gratis OS med Office og alt andet jeg behøver, lissom det der fik mig til at skifte. Så må jeg bare leve med at jeg ikke kan spille så meget på min stationære, hvilket jeg heller ikke har gjort efter at jeg købte min Wii Smiley


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3036
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#69 - Skrevet 26-08-2007 16:29

Yeah, Compiz Fusion er fedt! Kører det selv på min bærbare med integreret grafikkort (altså noget af det laveste, der findes), men alligevel formår de mange effekter at virke rigtig fint i Ubuntu.

Go home Vista; dit effektlir er ingenting i forhold til Compiz Fusion Smiley


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#70 - Skrevet 26-08-2007 18:08

Benno skrev:
@TuXX
jeg tror vi er inde på samme pointe for at være ærligt, jeg mener bare at selvom MAC/LINUX crasher mindre så kan de operativ systemer stadig crashe, men det virker nogen gange som om at folk bare ligger skjul på det og for det til at lyde som om det kun er windows der har crashes..



Jeg vil ikke lægge skjul på det - Mit OS X har crashed med total lås et par gange i de 2 år. Første gang vidste jeg ikke hvorfor - 2 gang vidste jeg hvorfor og undlod, at få den til det fremover.

Linux fik jeg aldrig til, at crashe.

Mit XP har crashet nogle få gange. Mit Vista har pt. ikke crashet.

Kan god ske vi er enige trods alt.. Smiley


Emotional
Emotional

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#71 - Skrevet 27-08-2007 21:12 - Redigeret 27-08-2007 21:13

Som sagt er jeg ikke Mac-fanboy, og kan ikke se hvor jeg har sat Mac OS X eller Linux i et "gudelys" - jeg siger blot at JEG synes at OS X er et bedre styresystem, plus at det jo er fakta at det crasher mindre. Jeg har på intet tidspunkt sagt at det slet ikke crasher, eller at Windows crasher konstant.


powerfull499
powerfull499

182
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#72 - Skrevet 27-08-2007 21:15

Jeg har en PC med XP Pro.

Jeg synes Mac er fantastisk til at redigere film/ligge film over på.




Karstein
Karstein

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#73 - Skrevet 27-08-2007 21:44 - Redigeret 27-08-2007 21:45

Hvorfor er windows den mest populære platform? fordi det er det folk kender, og fordi Microsoft har (haft) en bedre markedsførelse end Apple. Og så er der jo også det at microsoft har skabt en meget programmerbar platform - derfor er den ikke fejlfri og derfor er den bedst

Men må give jer ret i at mac's design er top notch! Men der få's altså også

og

wooops det fylder jo en hel side Smiley


Malmer
Malmer

11
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#74 - Skrevet 27-08-2007 22:33 - Redigeret 28-08-2007 08:10

Jeg er personligt ikke i tvivl. Jeg arbejder på mac 38 timer om ugen, og har arbejdet med det fuld tid siden OS9. På bureauet står jeg for det meste af vedligeholdelse af systemerne og opgradering af hardware.

Til og med jeg får fri.

Derhjemme har jeg PC, og jeg lader nok aldrig andet komme ind for mine fire vægge. Jeg har intet grudge imod Apple, har da også en iPod... Men overpriced pop hardware? Rent personligt: Nej tak.


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#75 - Skrevet 27-08-2007 22:35

Hold nu op med, at kalde det overpriced Smiley

Det er jo en myte.

Find en bærbar med samme specs som en Macbook og til samme eller lavere pris og vi kan synge i kor - indtil da må du synge selv med den gamle sang Smiley