Ny trailer for Crash Team...

Få en hurtig introduktio...

N-cast: Labo VR Kit, Nint...

BlazBlue: Cross Tag Battl...

Flere figurer til Mortal ...

Microsoft bekræfter, at ...

Prøv Splatoon 2 gratis m...

SEGA Ages Alex Kidd in Mi...

Lanceringstrailer for Gea...

Cadence of Hyrule annonce...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Save funktion Super Mario...

Pokemom Sword/Shield what...

Tetris 99

Switch Friend Codes

Google på GDC 2019

Ghita Nørby

Reggie stopper - memes og...

Pokémon GO

Tilbudstråden

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

B: Donkey Kong Tropical f...

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Madden 10 (Wii)

Zelda TP til GC Imorgen !! Smiley


Platon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 14-12-2006 19:03

Jeps, nu har alle Wii ejer haft deres sus, fået en Wii i Fredags, og mange fik os Zelda. Nu er det så os, som ikke har spillet det endnu, som gerne vil opleve den originale version, til GC, hvor alt er spejlvendt i forhold til Wii udgaven, men husk at Wii versionen er en spejlvendt version af GC udgaven, GC udgaven er den originale som spillet originalt var tiltænkt at se ud. Jeg må sige at jeg personligt har glædet mig som en vanvittig til det her spil, og har for længst forudbestilt inde i EB Games inde i Aalborg gågadeSmiley Såe, er der nogle andre derude der os glæder sig til at ta på eventyr imorgen?Smiley


Side: 1234Vis alle

DennisDynamite

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 14-12-2006 21:52

hver sin smag selvfølgelig..
Men min egen vurdering (udover at skulle svinge "sværdet" ) er at det er meget nemere, end med et joypad, og det er også meget hurtigere at sigte, skiftevåben og vælge de forskellige ting..
Men hvis man ikke kan lide at skulle svinge "sværdet", så kan man jo samtidigt spørge, om man overhovedet kan li Wii'en?
(eller om det bare er fordi, man sidder og Gamer i et "udstillingsvindue"? Smiley)Platon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 14-12-2006 22:00

De fleste anmelder jeg har hørt, og os de store Zelda sider, udnævner Zelda GC som værende bedre af flere grunde, ét man har et frit kamera, 2, der er fjernet glitches i GC udgaven som er Wii versionen, fx med iron boots. Udover det i længden vil den ægte Zelda fan self opleve spillet som det originalt er tiltænkt, og ik en spejlvending, plus at man jo vil se Link med sværdet i venstre hånd. Men det jo en smagssag. Udover det pejer mange på at den nye styring til Wii er ny og spændende, men at i det lange løb funger spillet bedst med en alm joypad styring, og at det er nemmere at angribe mere aggressivt ved at trykke på en knap hurtigt end at svinge wii-moten.Pense007

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 14-12-2006 22:11

Det er da lige så nemt at svinge med remoten som det er at trykke på en knap. Jeg har ikke haft nogle problemer i de 26 timer jeg har spillet i mit Zelda.LinkTheWindWaker

652
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 14-12-2006 22:24

Kunne ikke blive mere enig med Echo. Det er ganske enkelt lidt fesent at vifte med Wii-moten så mange gange, og nogle gange reagerer nunchuk'en ikke Smiley
Ville være fedt, hvis det var 1:1 ... men ved ikke, om det kan lade sig gøre.

Ellers er selve spillet fantastisk. Har spillet i omkring 13 timer SmileyDennisDynamite

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 14-12-2006 22:40 - Redigeret 14-12-2006 22:45

LaZZeK skrev:
...Udover det i længden vil den ægte Zelda fan self opleve spillet som det originalt er tiltænkt, og ik en spejlvending, plus at man jo vil se Link med sværdet i venstre hånd...Skulle det, at Link er Venstre håndet, være et argument for at GC versionen er bedst?
Og der er da så absolut heller ingen der lægger mærke til at spillet er spejlvendt?
Men det er muligt at der er én eller to anmeldere, der ikke bryder sig om Wiimoten, men jeg tvivler på at selvZelda/Nintendo-staff'et tager fejl, når de siger at de klart foretrækker Wii udgaven frem for GC udgaven, og derfor må de jo heller ikke være "ægte Zelda-fans", som du siger..

Anyways, Jeg er til dels enig med Echo og Link-The-Wind-Waker om, at de godt kunne havde lavet det lidt bedre, det med at "svinge med sværdet"..Platon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 14-12-2006 22:53

Foretrækker Nintendo Staff'et det? ja men hør her, de har nok os kunne spille GC udgaven inden, de fik lavet det til Wii, og for det andet JO det betyder meget om spillet er spejlvendt eller ej.mejstrup

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 14-12-2006 23:00

efter min mening skulle de have haft udgivet zelda TP til gamecube for
1 1/2 aar siden, da det oprenligt skulle vaere kommet, ogsaa have lavet et helt nyt zelda spil til Wii fra bunden op.J3pseN

141
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 14-12-2006 23:06

Vi tænker ens Mejstrup! Jeg har også altid holdt på at TP var et GC spil og ikke et Wii spil!kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 14-12-2006 23:10

LaZZeK skrev:
De fleste anmelder jeg har hørt, og os de store Zelda sider, udnævner Zelda GC som værende bedre af flere grunde, ét man har et frit kamera, 2, der er fjernet glitches i GC udgaven som er Wii versionen, fx med iron boots. Udover det i længden vil den ægte Zelda fan self opleve spillet som det originalt er tiltænkt, og ik en spejlvending, plus at man jo vil se Link med sværdet i venstre hånd. Men det jo en smagssag. Udover det pejer mange på at den nye styring til Wii er ny og spændende, men at i det lange løb funger spillet bedst med en alm joypad styring, og at det er nemmere at angribe mere aggressivt ved at trykke på en knap hurtigt end at svinge wii-moten.Der er IKKE frit kamera. De har lavet alt i GC-versionen om, så det er ligesom til Wii på nær spejlvendingen selvfølgelig. Endvidere taler du uden reel viden. Den rigtige grund til udsættelsen, hvis du gad og læse inde på Wii.com under Iwatas interviews, var at de overhovedet ikke var færdig med spillet, og derfor måtte udsætte det for at lave flere dungeons, etc. etc.

Jeg må indrømme at jeg også var skeptisk, men styringen til Wii er faktisk bedre, hvilket flere sider skriver, bl.a. IGN. Hvordan GameCube-verisonen er, ved du faktisk ikke så meget om, da den først lige er kommet ud og skal til og anmeldes. Det eneste 'originale' du får, er at du kommer til at spille ca. halvdelen af tiden i stort set sort/hvidt (Twilight Realm). I forvejen er grafiken desværre ikke det noget at råbe hurra for, og de lyseffekter og farveskalaer, der er på Twilight Realm i Wii-verisonen pebber virkelig det hele en tand op.

Og hvis man har fladskærm eller en widescreen skærm får man heller ikke muligheden for progressive scan eller 16:9 med i GameCube-versionen.DennisDynamite

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 14-12-2006 23:33

Jeg kunne ikke havde sagt det bedre selv, Alexander Smiley


LaZZeK skrev:
Foretrækker Nintendo Staff'et det? ja men hør her, de har nok os kunne spille GC udgaven inden, de fik lavet det til Wii, og for det andet JO det betyder meget om spillet er spejlvendt eller ej.


Det er da lige meget om de har spillet GC udgaven først, faktum er at DE synes Wii udgaven er bedst..
Men kan du give mig et eksempel på hvorfor Spillet er dårligere, når det er spejlvendt?
og at det var lavet sådan originalt, er ikke et ordentligt argument..Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 15-12-2006 01:27 - Redigeret 15-12-2006 01:31

Det er svært at benægte at Wii-udgaven er teknisk overlegen (her tænker jeg ikke i forhold til maskinens kunnen), men det rager mig ærlig talt en fis. Spillet ser stadig lækkert ud på GameCube.

Jeg købte GC-udgaven af to grunde:

1) Jeg ejer ikke en Wii
2) Styringen tiltaler mig ikke

Ang. det sidste punkt, så har jeg dog prøvet Wii-udgaven, og må sige, at det virkede ganske godt. Jeg foretrækker bare personligt den mere traditionelle styring. Det lyder for i øvrigt som om jeg ikke er den eneste, der synes dette.

Jeg kan i øvrigt hilse og sige, at GameCube-kontrollen er fin. Det er Wind Waker med lidt ændringer, men det er vel ikke ligefrem noget at klage over.

At spillet er spejlvendt betyder jo for så vidt ingenting. Objekterne står jo stadig placeret på samme måde i forhold til hinanden.

Alexander skrev:
Der er IKKE frit kamera.Man kan styre kameraet med C-stikket i GameCube-versionen. Mig bekendt er det kun muligt at centrere det i Wii-versionen :?

Den ekstra kamerastyring på GameCube er unægteligt rar. Det er muligvis kun tåber som mig der har for vane at stille sig midt i Hyrule Field og kigge omkring, men rart, det er det da.

Jeg synes dog også jeg kan mærke, at nogle ting var designede til Wii - f.eks. det at fiske. Bevares, det VIRKER da at bruge C-stikket, men lige netop der kunne jeg godt have foretrukket en Wii Remote.

Personligt synes jeg at det eneste der skulle bestemme, om man vil købe det ene eller det andet, er hvilken styring man foretrækker.Wii

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 15-12-2006 05:40 - Redigeret 15-12-2006 05:42


Alexander skrev:
Der er IKKE frit kamera.Man kan styre kameraet med C-stikket i GameCube-versionen. Mig bekendt er det kun muligt at centrere det i Wii-versionen :?

Den ekstra kamerastyring på GameCube er unægteligt rar. Det er muligvis kun tåber som mig der har for vane at stille sig midt i Hyrule Field og kigge omkring, men rart, det er det da.

citat]

du kan da sagtens kigge dig omkring i wii udgaven... der er en lille knap på nunchuck controlleren over den du centrere på som går at du kan kigge li hvorhen du vil...BonusNinja

10
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 15-12-2006 06:42 - Redigeret 15-12-2006 06:43

@ Wii
Ja, selvfølgelig kan du kigge dig rundt omkring vha. C + Wii Remote, men det er jo ikke det samme som at styre kameraet; den funktion savner jeg da også i Wii-udgaven.

Jeg må indrømme, at jeg ikke bryder mig specielt meget om vifte rundt med Wii Remoten for at slå med sværdet. Det forekommer mig fuldstændig latterligt, at man ikke engang kan styre retningen på sine slag. >_< Men sådan måtte jo være, når nu spillet var tiltænkt GC.

Respekt til dem, der køber GC-udgaven. Eller noget. SmileyMagtail

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 15-12-2006 06:50

Det at vifte med sværet vil altid være et problem i TP til Wii, da de ikke burger 1:1. Det er i grunden det samme som at trykke på en knap - du laver bare en simpel bevægelse i stedet, Derfor er der heller ikke noget revolutionerende i det, og det bliver hurtigt bare irriterende. Jeg vil klart have fortrukket knap trykkeri, men på den anden side, vil jeg ikke opgive de ting jeg har på Wii til fordel for en i mine øjne dårligere udgave. Spejlvendt betyder INTET for mig.dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 15-12-2006 08:07

fatter ikke hvorfor man ikke styrer kameraet med wii-moten i stedet for den der ligegyldige fe Smiley


Side: 1234Vis alle