N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U ønskespil

AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 18-11-2014 17:15

Jeg troede egentlig at vi havde et emne om dette, men kunne ikke finde det, da jeg kiggede forummet igennem, så here goes..

Den her tråd handler om, hvilke spil du aller helst ville ønske kom til Wii U. Er det realistiske bud? Maybe not, men det handler om hvad du aller helst ville se (og nej, O-train; din third party-joke tæller ikke).

Jeg lægger gerne selv ud.

Paper Mario U - jeg ville elske at se et Paper Mario i stil med originalen og The Thousand Year-door. Masser af Mushroom Kingdom og et RPG system som ikke bliver for tungt.

2D Metroid - jeg regner altså lidt med, at Retro allerede er i gang med det næste Prime, men ville elske også at se et 2D Metroid i stil med Fusion og Super Metroid - gerne mere Super end Fusion.

Jeg kunne blive ved - men hva med jer andre? Hvad drømmer I aller mest om til Wii U?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
MadsWare
MadsWare

124
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 18-11-2014 17:44

Animal Crossing U - Elsker Animal Crossing spilene, og jeg har bare altid lyst til mere Animal Crossing. At se det for første gang i HD kunne være dejligt. Jeg håber bare at der kommer en masse nye features som man kan gøre i det, helst flere måder at customize ens by og hus på. Også kunne en mere solid online del også være dejligt. Det skal dog lige siges at jeg tror Nintendo viser et Wii U Animal Crossing spil frem på næste års E3. Iser efter hvor godt New Leaf har solgt. Smiley

Paper Mario U - Den håber jeg også på, den papir art style i HD kan kun blive awesome. Håber bare der kommer flere RPG elementer i det end der var i 3DS udgaven.

Pikmin 4 - Jeg kunne rigtig godt lide Pikmin 3, så jeg håber endelig bare at Nintendo laver et nyt et i serien igen til Wii U.


Mimeer
Mimeer

172
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 18-11-2014 18:03

Bliver aldrig en realitet, men:

Banjo KazUie

sker sikkert heller ikke, men:

Donkey Kong U - her tænker jeg noget I samme stil med Donkey Kong 64


AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 18-11-2014 18:38

Et Banjo Kazooie ville helt sikkert også være aaaaaller øverst på min ønskeliste. Ærgerligt at Nintendo ikke tager sig sammen og køber rettighederne til den franchise - Rare bruger den jo alligevel ikke rigtig til noget. Det kunne sagtens være et super fedt Retro-projekt, i hvert fald Smiley


ChampionOfWhat
ChampionOfWhat

486
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

1
1ups givet

#4 - Skrevet 18-11-2014 18:43 - Redigeret 18-11-2014 18:48

AND skrev:

2D Metroid - jeg regner altså lidt med, at Retro allerede er i gang med det næste Prime, men ville elske også at se et 2D Metroid i stil med Fusion og Super Metroid - gerne mere Super end Fusion.

-

Et Banjo Kazooie ville helt sikkert også være aaaaaller øverst på min ønskeliste. Ærgerligt at Nintendo ikke tager sig sammen og køber rettighederne til den franchise - Rare bruger den jo alligevel ikke rigtig til noget. Det kunne sagtens være et super fedt Retro-projekt, i hvert fald



Jeg kunne simpelthen ikke være mere enig! Jeg går også selv og sukker efter et nyt 2D Metroid

Men hensyn til Rare og Banjo serien, så går der jo rygter om at Rare er i gang med noget old school lige pt. Men ak ja, det bliver jo en Xbox Exclusive.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 18-11-2014 19:14

Jeg kan simpelthen ikke forstå, at i vil have et 2D Metroid på Wii U - hvorfor? Smiley HD-opløsningen? Kan i ikke bare nøjes med et til 3DS. Tænk nu lidt stort! Prime-serien er da 100 gange mere interessant, især i hænderne på Retro, jeg mener overvej hvor godt de første 2 spil holder sig, og så tænk på, hvad de kan opnå på Wii U'en?!

Jeg har ingen interesse i at Samus uddybet (det har vi vist prøvet), men jeg ville super gerne se et Prime spil med online elementer ala Destiny. Før i trækker det røde kort så overvej følgende:

1. En single-player mode med historie og eventuelle trials med belønninger...

Og nu til det interessante:

2. Online multiplayer PVP og PvE

PVP: I stedet for at have presets eller vinde gear gennem XP, så lav en mode ala Destinys dungeons, hvor man sammen med andre hunters kan slagte bosser for loot; måske random genereret eller gennemgå bossfights igen med venner og brug herefter dit fortjente loot i PvP. Lav et loot-system der belønner regulært og evt. mere til dem der danner grupper med mennesker fra deres friends list; på den måde kan vi rent faktisk nyde godt at det sociale element som Nintendo hungrer efter og dem der ikke har venner som ejer en Wii U, de kan måske efter første eller andet run finde mennesker med samme situation, som de dog nyder at spille med, og som de gerne vil danne gruppe med igen: BANG NY VEN PÅ DIN FRIEND LIST!

Men lyder det lidt for.. hmmm... Xbox/PS agtigt ;/?

3. Lokal multiplayer: PvE skal også kunne spilles offline med venner, og i skal begge nyde godt af personlig progression, uafhængigt af, hvor det er i spiller! Hvordan skal det kunne lade sig gøre? Amiibo har endelig et formål! Din Samus Amiibo samler alt din data, så når du er hjemme hos en ven, eller hvor du end befinder dig, så kan du lige scanne din Amiibo på en Wii U der ikk har din character-data og BANG: nu spiller du og din ven ikke forgæves, for i får begge loot til jeres hunter.

....

Ellers vil jeg bare gerne se noget F-Zero...


AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 18-11-2014 20:04

Jeg har ikke nogen 3DS?


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 18-11-2014 20:37

Så køb én. Ligesom at Wii U måske rent faktisk ville sælge, hvis den diskede op med noget stort og spændende! Et 2D spil er bare så aarhuhuuuuguuuugh... Lad det være til de små budget-titler; og hertil synes jeg Samus og Metroid serien fortjener større.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 18-11-2014 21:03

Et 3D Super Mario spil, ala 64 og Sunshine. Store, åbne baner som du kan udforske i hoved og røv for stjerner og mønter, i stedet for den linear stil de har valgt for 3D Land og World.

Crossover, single player spil. I stedet for at begrænse crossovers til cameos og spin-offs, så ville jeg gerne se eventyr/platform spil der legede lidt med mere specifikke crossovers. Like, der var rygter om et Metroid/Star Fox crossover spil på et tidspunkt. Ville gerne se hvordan de to seriers elementer havde kunne mødtes. Ville gerne se dem lege med den slags. Metroid og Star Fox, Zelda og Kid Icarus, og ja, giv os for helvede da det Mario og Sonic platformer. Udviklet af Nintendo for jeg har mistet troen til SEGA.


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 18-11-2014 21:27

Kan se et par af mine ønsker allerede er blevet nævnt, men here goes:

- Super Mario U: 3D platformer i stil med 64/Sunshine med fokus på udforskning og collecting

- Donkey Kong U: Donkey Kong i stil med DK 64

- Diddy Kong Racing U: Nej, det er ikke bare en kart racer som alle de andre! Det unikke ved DKR er hub worlden, collecting, boss races, story moden. Et rigtig godt single player spil.

- Metroid Prime 4: Gerne med motion controls (valgfrit).

- Pokémon rpg i 3D: Som da Zelda gik fra 2D, top down over til det vi kender i dag.

- Pokémon Snap 2: Med mangle flere Pokémons

Det var de vigtigste. Jeg mener der er kæmpe potentiale i at fornye de serier der virkede så godt på N64, og det bærer min liste også præg af.


AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 18-11-2014 22:20

Hvis Super Mario alla 64 skal fungere, så ville jeg virkelig foretrække at man lærte af spil som DK64 og Banjo-Kazooie, hvor man ikke bliver smidt ud af banen, hver gang man finder en stjerne, men i stedet blev og udforskerede banerne. Det ville presse udviklerne til at komme op med banedesigns med langt mindre backtracking/repetition, tror jeg.


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 18-11-2014 23:28

Fordelen ved at blive sendt ud af banen er, at den ændrer sig, og backtracking er jo en af pointerne med at have spil hvor udforskning er i højsædet. Men den formular som virker i DK 64 er jo en ganske anden, og den er god på andre parametre. Det er derfor jeg ønsker et nyt af begge slags. Den ene udelukker ikke den anden.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 18-11-2014 23:39

Der er kun eet spil jeg ønsker mig til Wii U, og det er Street Fighter V Smiley

Men, jeg ville nu også blive glad for et nyt Smash TV, et nyt Battletoads, et nyt Punch-Out, og for at der ikke skal gå kampspil i den - et nyt Ski or Die eller Cool Boarders Smiley

Mario, Metroid og Zelda spiller jeg helst på 3DS - måske fordi jeg mest er til 2D. Det skulle da lige være et nyt spil til Wii U, hvor mine børn på 2-4 år kan være med som værdifuld assistance - fx som de kan i Super Mario Galaxy Smiley

Ellers er jeg nede med #10's ønske om et Luigi's Mansion til Wii U fordi det gjorde det rigtig godt på GameCube, og fordi jeg foretrækker 3D-spil på helt stor skærm - gerne med 3D-effekt hvis det lige kunne klares med en opdatering af Wii U (sorry Nintendo, men jeg spiller alle mine 3DS spil uden 3D-effekt, for det er bare forstyrrende at jeg ikke kan flytte hovedet eller skærmen blot en smule uden at det fucker oplevelsen op).


AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 19-11-2014 00:02

LocoLogo skrev:
Fordelen ved at blive sendt ud af banen er, at den ændrer sig,



Det er altså ikke meget, at banerne ændrer sig i Super Mario 64 - slet ikke nok til at retfærdiggøre at man eksempelvis skal tage den samme tur på det flyvende tæppe seks gange, i level 15 Smiley


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 19-11-2014 00:13

Jeg er med på at overdrivelse fremmer forståelsen, og auto-scrollers er heller ikke noget jeg ville savne hvis man undlod at tage med. Nu vælger du kun at fokusere på SM 64, et spil som, tror jeg, alle er klar over du ikke er fan af, men som jeg skriver, ville et nyt Sunshine også være ganske tilfredsstillende. En kombination af 64 og Sunshine ser jeg som det ideelle.


AND
AND

599
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 19-11-2014 09:43 - Redigeret 19-11-2014 09:44

Man er jo nødt til at tage udgangspunkt i de spil, som man kan huske og jeg har ikke rørt Sunshine i seks-syv år. Ændrer banerne sig mere i Sunshine?