Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hardcore fans skyld i Wiis problemer?

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 18-04-2009 13:43

Jeg har ofte siddet på vores foraer og internationale og set hardcore gamers himle op om, at nu må der vel for fanden snart komme nogle mere voksen spil til Wii. Måned efter måned har vi hørt det samme siden Wiien blev lanceret og jeg har da helt klart været blandt kritikerne.

Nu er der så begyndt at komme en hel del spil på markedet til Wii, som er enten mere voksne eller i det mindste dybt originale. Men ved i hvad venner? De sælger ikke en dyt så snart de bliver lavet at tredjepartsudviklere...

Så hvis jeg skal være lidt provokerende er det måske slet ikke Nintendo og Wiien der er problemet, men forkælede gamers der råber op om, at de vil have ditten og datten, men så bagefter er for fedtede til at købe spillene til fuld pris eller så bange for at prøve noget nyt, at de går ud og købe nye versioner af spil de allerede har spillet de seneste mange år.

Jeg ved godt, at alle titler der er udkommen i den mere originale eller voksne genre ikke har fået 90 eller 100% på gamerankings, men skal de virkelig det, førend vi gider at give dem chancen?

MadWorld bliver skamrost mange steder for dets gameplay. Selvfølgelig er alle anmeldere ikke enige, men de fleste synes dog spillet er et frisk pust og om ikke andet så originalt og anderledes. Stortset alt som Wii gamers har spurgt efter.. Men det sælger dårlig og ingen forstår hvorfor.

Boom Blox har været på markedet snart længe og bliver betegnet som et af de mest originale og vanedannende spil sidste år, men hvor meget er det lige det har solgt, trods stor ros i medierne? Det har solgt en del under hvad man havde forventet.

Deadly creatures anyone? Hvor mange af os har investeret i spillet, trods det at grafikken skulle være noget af de flotteste set på Wii og gameplayer forfriskende og anderledes. Også her har det fået en jævn god score på de sider som har anmeldt det.

Disatser: Day of crises ser næsten ligesådan ud. Et godt solidt spil, med massere af action, en hovedperson med personlighed, et spil der er blevet hypet og så alligevel har solgt langt under middel.

Pro Evolution Soccer til Wii? Alle steder anmeldt som de bedste og mest realistiske fodboldspil i mange år, idet Wiimoten pg nunchucken til sammen giver en solid fed styring, som for engang skyld virker nyskabende og mere realistisk end versionerne til andre konsoller.Tror du spillet har solgt godt? Nope my friends. Middelmådig salg er vidst det pæneste vi kan sige her.

Metroid Prime 3? Solgte udemærket for en Wii titel men langt mindre end Game Cube spillene i serien, til trods for, at spillets styring er langt bedre.

Okami? Et af de mest originale spil i flere år blev genudgivet på Wiien da styringen passede perfekt til spillet. Det har solgt lige nøjagtig ikke en skid og er nu blandt de spil der ligger i Wii rodekasser rundt omkring til en lav pris.

Hvad med No More Heroes? Et spil der er om noget er super originalt og hvor der virkelig er kælet for det kitchede, blandet op med nytænkende gameplay. Ja du gættede rigtigt. Middelmådige salgstal.

Og det her er jo i bund og grund kun en lille del af de mere originale titler der rent faktisk er udkommet til Wii.

Det kræver ikke den store studenterhue at regne ud, at for hver gang firmaer tager chancen og sætter alt ind for at lave et fedt og originalt Wiispil og det ikke sælger, så er der 2 andre firmaer der hopper fra og ikke tør satse på Wiien.

Det er fint vi gerne vil sætte krav og det er fint at mange hardcore gamers ønsker andre typer spil til Wii. Men fakta er, at vi brokker os konstant og når spilfirmaerne lytter til os og udgiver de spil vi råber efter, så samler de støv i butikkerne.

Måske er det i virkeligheden os der er møg forkælede og uden realitetssans og Nintendo der rent faktisk ved hvad de gør, når de er begyndt at lave flere casual games? Fakta er, at Nintendo ville dø en smertefuld død, hvis de lyttede til hardcore fans og kun udgav spil efter vores smag.

Fortæl mig ærlig, hvor mange af de spil oppe over du selv har gidet betalke fuld pris for? Se så på dine kammerater og se hvor mange af dem de har købt?

Er det os der er for store brokkerøve eller hvad er grunden til, at store originale spil, med gode anmeldelser, alligevel ender med at sæler prut på Wii? (for vi ER hardcore gamers nok der har Wii, til at lave salgssuccer for de enkelte spil, hvis vi gad)

Lad os få en god diskussion i gang folks Smiley



Følg mig her: twitch eller twitter
martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 18-04-2009 14:55

Jeg kan sagtens følge dine tanker og vil også give dig ret. Jeg undrer mig også vildt over at ikke flere ejer PES 08, som jeg selv gav fuld pris for. Jeg har nu også Boomblox. Bliver spændende at se om The Conduit bliver solgt i stor stil. Jeg er ikke en af dem som søger hardcore-skydespil osv, så havde jeg sgu nok købt en af de andre konsoller Smiley. Jeg forstår heller ikke alle dem som brokker sig over de manglende hardcore-spil og som ikke engang gider at købe dem som så kommer.
Til sidst vil jeg dog sige at der bliver generelt produceret for mange spil langt under niveau, men det er jo ikke et udtryk for Wii'ens egenskaber, men mere de sløsede spilproducenter.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 18-04-2009 14:55 - Redigeret 18-04-2009 14:56

Jeg er fuldstændig enig.. Kan ikke utrykke det bedre selv Smiley det er præcis den opfattelse jeg har af hardcore spillerne. de whiner om spil der er dybe og når de kommer gider de ikke invistere i dem..Det ville være rart at høre HVORFOR de ikke gider..
Jeg har 6 ud af de 8. Kun Okami og PES ejer jeg ikke..


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 18-04-2009 14:57

[citat]martin31 skrev:
Bliver spændende at se om The Conduit bliver solgt i stor stil. Jeg er ikke en af dem som søger hardcore-skydespil osv, så havde jeg sgu nok købt en af de andre konsoller Smiley. Jeg forstår heller ikke alle dem som brokker sig over de manglende hardcore-spil og som ikke engang gider at købe dem som så kommer.
citat]

der siger du faktisk selv at du ikke selv gider købe skydespillene på Wii selvom de kan være nok så hardcore. Du lyder ikke en tand bedre end alle andre der ikke køber spillene Smiley hvorfor er Wiien ikke lige så god til FPS som xbox eller PS3 ?


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 18-04-2009 14:59

Jeg synes ihvertfald Wii'en er fremragende til FPS... Medal of Honor: Heroes 2 var et strålende spil, og Red Steel var heller ikke helt dårligt (selve spillet var ikke det bedste, men styringen var helt i top, med undtagelse af sværdduellerne).

Chessr - Du skal lige huske at redigere dit indlæg i stedet for at skrive et nyt Smiley


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 18-04-2009 15:10

undskyld Smiley troede ikke man kunne citere sammen med redigere Smiley


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 18-04-2009 15:16

chessr skrev:
[citat]martin31 skrev:
Bliver spændende at se om The Conduit bliver solgt i stor stil. Jeg er ikke en af dem som søger hardcore-skydespil osv, så havde jeg sgu nok købt en af de andre konsoller Smiley. Jeg forstår heller ikke alle dem som brokker sig over de manglende hardcore-spil og som ikke engang gider at købe dem som så kommer.
citat]

der siger du faktisk selv at du ikke selv gider købe skydespillene på Wii selvom de kan være nok så hardcore. Du lyder ikke en tand bedre end alle andre der ikke køber spillene Smiley hvorfor er Wiien ikke lige så god til FPS som xbox eller PS3 ?



Jeg mente nu heller ikke at den er dårlig til skydespil. Jeg har faktisk haft Medal of honor -heroes, men selvom jeg syntes at styringen var genial, så kunne jeg ikke overgive mig til det. Jeg er bare ikke til skydespil, men ja, Wii'en har da klart et stort potentiale hvad de spil angår. Det jeg mente var bare at dem som er syge med skydespil kan jo få det til hudløshed på de andre konsoller. Det er bare ikke det jeg søger og derfor er jeg meget glad for min Wii og savner af gode grun de ikke de spil Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 18-04-2009 16:12 - Redigeret 18-04-2009 16:15

Jeg synes, at det er lidt sørgeligt, at vi åbenbart har "pligt" til at købe et spil, ene og alene af den grund, at de er mere "hardcore" end de andre spil på formatet. Sådan har de det sgu ikke på Xbox og PlayStation, fordi de ikke er fuldstændig overrendt af casual shovelware. Jeg vil have frihed til at vælge og vrage, men jeg får skæld ud, hvis jeg ikke køber et spil, der ligger i "hardcore"-kategorien.
For eksempel et spil som Deadly Creatures. Spillet siger mig vitterligt ikke en pind. Jeg har set trailers, gameplay-videoer, læst anmeldelser og kigget på en masse info om det. Det er et af den slags spil, som jeg måske gerne vil kigge lidt på, når det engang falder i pris, men det må jeg pludselig ikke, fordi spillet er til Wii. Det skal købes her og nu for at belønne udviklerne for at tænke på mig.

Ellers vil jeg da sige, at jeg gør min "pligt" ved at støtte en af Nintendos konkurrenter, nemlig Sony, ved at købe en PlayStation 3. Hvis flere mennesker gjorde det, ville Nintendo måske være interesseret i at lave den slags spil, der driver salget af den maskine.
PS3 og Xbox 360 er samtidig to konsoller, der har et meget højere spilsalg end Wii, altså en højere rate af solgte spil i forhold til solgte konsoller.
Nu kan det imidlertid ses som en større succes for Nintendo end for nogle af firmaets konkurrenter, fordi Nintendo satser langt mere på konsolsalg end på spilsalg.

Desuden: Hvis jeg og en million andre mennesker gik ud og købte Deadly Creatures, hvilken forskel ville det så gøre, når ti millioner mennesker køber Wii Fit?


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 18-04-2009 16:28 - Redigeret 18-04-2009 16:31

Jonassoe skrev:
Hele hans indlæg



Jeg er helt enig. Mange af de titler der er udkommet på Wii til det seneste siger mig ikke en pind. Eneste undtagelse på din liste er Okami, som jeg længe gerne ville have fat i. (Det er i øvrigt lidt trist, at det spil der har interesseret mig mest er en genudgivelse af et PS2-spil, men oh well) Vi får virkeligt mange dårlige titler kastet hen på Wii.

Metroid Prime 3 havde i øvrigt dårligere styring end sine forgængere, hvis du spørger mig. Stadig et udmærket spil.

Jeg købte en Wii i sin tid fordi jeg troede jeg ville kunne forvente det sædvanlige fra Nintendo... en masse gode kvalitetstitler fra deres sædvanlige franchises kombineret med nogle gode, originale titler og nogle udmærkede 3. parts-spil ved siden af. Jeg håbede faktisk at jeg kunne forvente præcis det samme som GameCuben havde, men det har i al fald vist sig ikke at være tilfældet. Har egentlig kun haft tre rigtig gode oplevelser med Wii-spil... Galaxy, Prime 3 og Brawl. Twilight Princess spillede jeg på GC'en.

Og Zøvnig, det er vel ikke nogen overraskelse, at hardcore gamere giver op når det kommer til Wii... Selvfølgelig sælger casual-spil mere når det hovedsageligt er Wii's målgruppe. Det er vel ikke nogen overraskelse at de titler du nævner sælger så lidt, fordi hardcore-spillere ikke udgør en stor del af Wii's målgruppe. Jeg tror da såmænd at der er masser der køber de spil (det kan jeg da læse mig til på andre fora), men den gruppe udgør bare ikke særlig mange folk i forvejen.


ZharO-,,
ZharO-,,

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 18-04-2009 17:00

Jeg vil gerne indrømme jeg ikke ejer nogen af de titler, men det er økonomiske grunde, ellers så var jeg villig til at betale fuld pris med det samme! ISÆR Madworld x3

jeg tror derimod ikke at når hardcore-folkene råber op så er det nyskabelse og fede spil de vil have. Derimod vil de have geniale spil som de kender i forvejen. De vil have noget de ved hvad er, og ikke vil satse på noget som de ikke ved noget om.


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 18-04-2009 17:31 - Redigeret 18-04-2009 17:32

I3r1ng-It-0n skrev:
jeg tror derimod ikke at når hardcore-folkene råber op så er det nyskabelse og fede spil de vil have. Derimod vil de have geniale spil som de kender i forvejen. De vil have noget de ved hvad er, og ikke vil satse på noget som de ikke ved noget om.


Må bare sige at jeg er fuldstændig enig Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 18-04-2009 22:07

Jonassoe skrev:
Jeg synes, at det er lidt sørgeligt, at vi åbenbart har "pligt" til at købe et spil, ene og alene af den grund, at de er mere "hardcore" end de andre spil på formatet. Sådan har de det sgu ikke på Xbox og PlayStation, fordi de ikke er fuldstændig overrendt af casual shovelware. Jeg vil have frihed til at vælge og vrage, men jeg får skæld ud, hvis jeg ikke køber et spil, der ligger i "hardcore"-kategorien.



Du har heller ikke pligt til det. Men hvis en udgiver står og ser på om de skal bruge 25 eller 50 millioner kroner på at udvikle et spil, så kan du være sikker på de tænker i økonomi, når de skal vælge platformen de skal udgive det til.

Hvis de udgiver et shooter spil til Playstation 3 og det uden de store problemer sælger imellem 500.000 og 1,5 millioner eksemklarer og de samtidig ved, at de sælger 100.000 til 500.000 eksemklarer, hvorfor skulle de så vælge Wiien? Det er dårlig business.

Jeg tror ikke på det er færre hardcore spillere der ejer Wii end der ejede GameCube, der er sikkert bare røget en ordenlig bunke casual spillers oven i Nintendos, i forvejen rimelig store fanskare,

Sjovt nok roser flere, blandt andet Eagle, Game Cubens katalog af spil, men fakta er, at den skuffede så fælt både med med antallet solgte konsoller og software, at Nintendo ville blive tvunget i knæ, hvis de fik endnu en generation med så dårligt salg.

Selvfølgelig skal ingen tvinges til, at købe spil der ikke appellere til dem, men hvis vi ønsker, som flere giver udtryk for, bare at spille nye versioner af noget vi allerede kender, ja så er det Nintendos død før eller siden. Det er sådan set også okay, men så må klynkeriet rundt omkring vel også snart stoppe? Eller hvad?

For mig at se, så er grunden til jeg har foretrukket Nintendo altid været, at de har turde prøve noget nyt, samtidig med, at de spil de udgiver har haft dybde og virket gennemarbejdede. Solidt håndværk tilsat nye ideer.Jeg har altid kunne bruge det som argument i taler og diskussioner om konsolplatforme, at Nintendo altid er dem der har rykket branchen i nye retninger, ide de tør tage chancer.Det kan jeg stadig, men hvad hjælper ny hardware og gennemtænke plot og ideer hvis Nintendo fans alligevel kun får pengepungen frem, hvis det er en af de klassiske serier der udkommer?

Skal Nintendo virkelig være de nye EA førend hardcore fans gider støtte dem, ved rent faktisk at købe spil? Så skal vi skam nok få "mere af det samme". Men er det virkelig et sådan Nintendo vi ønsker?


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 18-04-2009 23:36 - Redigeret 18-04-2009 23:54

Zøvnig skrev:
Sjovt nok roser flere, blandt andet Eagle, Game Cubens katalog af spil, men fakta er, at den skuffede så fælt både med med antallet solgte konsoller og software, at Nintendo ville blive tvunget i knæ, hvis de fik endnu en generation med så dårligt salg.



Salgstallene skuffede, men kvaliteten bestemt ikke.

Jeg er såmænd også glad nok for at Nintendo kan tage ting i en ny retning, men helt ærligt, hvad har de givet os af spændende spil indtil videre? Jeg skal ikke udelukke at det kan ændre sig, men Nintendo selv har ikke spyttet vanvittigt mange interessante titler ud i denne generation. Med Mario Galaxy viser de da desuden også, at de sagtens kan komme med nye idéer til en gammel franchise.

Jeg mener, Nintendo har da formået at gøre Nintendo DS til en fantastisk success, og den har Nintendo selv udgivet en masse kvalitetstitler til - præcis sådanne spil jeg savner på Wii.

Hvis din pointe er, at vi klager over manglen på 'hardcore'-spil, men at der er masser af dem, så kan jeg ikke gøre så meget andet end at være uenig med dig.


stelzig
stelzig

4800
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 18-04-2009 23:40 - Redigeret 18-04-2009 23:42

Jeg ejer kun et af de listede spil, og det har jeg ikke engang spillede igennem. Smiley

Jeg udtalte dog for nylig (og mener det stadigvæk) at wii'en efterhånden er ved at have lige så mange gode spil som GC'en, men forholdet mellem casual og hardcore titler (som der bliver spurgt om i den nuværende afstemning) er langt dårligere.

Lister lige dem af de spil jeg har som jeg synes er gode (og sorry zøvning, men mange af dem er indeed i hvert fald halv-klassiske Smiley)

Mariokart wii (selvom det ikke er det bedste mariokart IMO)
Mario strikers charged football
Medal of honor heroes 2
Metroid prime 3 (det er det her jeg ikke har spillet igennem... Smiley)Super mario galaxy
Super paper mario
Super smash brothers brawl (ja det er godt selvom melee er langt at foretrække IMO)
Tales of symphonia: Dawn of the new world
The legend of zelda: twilight princess (ved godt den også er på GC'en >_>Smiley
Warioware: Smooth moves

Jep, langt størstedelen er nintendo titler. Håber dog the conduit viser sig at være mindst ligeså godt som MoH. Hvilket pt stort set kun kræver nogenlunde acceptabel lag (og ikke så elendig hit detection som i CoD), og at den lock-on feature enten ikke er rigtig lock-on, eller ikke findes online.

Så er der jo wiiware hvor jeg da synes world of goo er vær at nævne, selvom det også kan fås til PC. Og VC er da også et plus for den.

Håber at E3 i år viser sig at være godt fra nintendo's side, men hvis det ikke gør er det ikke fordi jeg hungrer efter noget nyt så meget (udover mere conduit info Smiley). Måske fordi jeg ligesom Jonas, også ejer en ps3...


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 19-04-2009 00:22

Jeg er bange for at jeg må give Zøvnig ret. Vi tuder og vi brokker os, men når vi får noget sælger det nadda.
jeg er ikke engang en skid bedre selv. Jeg sprang Okami og No More Heroes over. Spil som jeg meget gerne ville have prøvet, men aldrig fik købt af grunde jeg ikke engang selv ved. Lol?
Jeg regner med at købe Madworld og No More Heroes når jeg har penge til det, men som det ser ud lige nu bliver det vist ikke snart.
Til mit forsvar har jeg dog købt Metroid Prime 3, og forudbestilt The Conduit. Hvilket jeg finder morsomt, for jeg hader shooters. Smiley


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 19-04-2009 00:33

Zøvnig skrev:
Hvis de udgiver et shooter spil til Playstation 3 og det uden de store problemer sælger imellem 500.000 og 1,5 millioner eksemklarer og de samtidig ved, at de sælger 100.000 til 500.000 eksemklarer, hvorfor skulle de så vælge Wiien? Det er dårlig business.

Sjovt nok roser flere, blandt andet Eagle, Game Cubens katalog af spil, men fakta er, at den skuffede så fælt både med med antallet solgte konsoller og software, at Nintendo ville blive tvunget i knæ, hvis de fik endnu en generation med så dårligt salg.



1. sektion: på nær lige af det koster en del flere penge af lave spil til Xbox360 og især til PS3 end det gøre til Wii.
De hardcore spil du snakker om? hvor gode er de lige online? og hvor let er det lige af finde spiller af spille med? Og hvor let er det af snakke med dem under kampen?
Ligemeget hvor mange hardcore spil der kommer til Wii, svigter Wii på dette punkt.

2. sektion: GC var et økonomisk overskud for Nintendo, og selv om det ikke hade været det så med GBA og DS og deres spil ville det have holdt dem flyderne let.