N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tag jer nu sammen Nintendo

Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

Skrevet 05-08-2007 22:38

Er jeg den eneste der er ved at få helt og aldeles nok af at Nintendo eller 3. parts udviklere ikke fatter at online gaming er vejen frem? Mario Strikers er det ind til videre eneste spil i DK med online multiplayer? WTF tænker big N på???

Kan de da ikke se at XBOX live er en MEGA success og giver folk SÅ meget mere for pengene? Tænk på hvor herligt det kunne være at spille fx Wii Sports online fra den dag Wii blev udgivet den 8 december sidste år. Jeg syntes virkelig Nintendo er et mærkeligt foretagende nogengange.

Hvorfor tror i de er så sløve til at få online gaming smidt ud til folket i alle de spil det burde være muligt... OG HVAD I ALVERDEN ER UNDSKYLNINGEN FOR IKKE AT HAVE DET I METROID PRIME 3 ???

Så, nu kom jeg af med det Smiley

"A delayed game is eventually good; a bad game is bad forever."

Platon
Platon

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 06-08-2007 11:21

Metroid Prime 2, dårligt? ... Der kan jeg ikke følge dig, man har self forskellige holdninger men jeg synes da godt nok det var langt bedre end 1'eren, en super opfølger, der var mere historie, det var STØRRE, FLOTTERE, og havde en endnu rigere detalje rigdom, man kunne unlocke alle de der gallerier, og nok var multi-player delen indsnævret, men set fra et alm Nintendo-multiplayer perspektiv synes jeg det var ganske udemærket, vi er hvertfald en del som har fået en masse glæde ud af det.

For at vende tilbage til hovedemnet, så tror jeg det er rigtigt det med at Nintendo tænker på det med at mange ikke har adgang til nettet, Det er der vist rigtig nok ikke ret mange der har i så stor grad som herhjemme. Så det er nok en vigtig årsag, men jeg vil dog stadig sige at det måske er lidt fesent der ikke er så stor online del, fx i Wii Sports, det kunne virkelig have været fedt. IMO


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 06-08-2007 12:17

Enig omkring Wii Sports. Havde givet Nintendo et forspring hvis de have leveret et spil der kunne spilles online med konsollen. Jeg er nu også sikker på vi nok skal se mange flere online spil.

Jeg ser meget frem til online mulighederne. Synes dog de er lidt ligegyldige når vi ikke kan snakke med dem vi spiller imod samtidig.Det mangler virkeligt hvis vi skal spille firstperson shooters ala Medal of Honor.

Vil dog give DetKanin ret i at et god singleplayer del er langt vigtigere end online muligheder. Det er virkelig blevet et plaster man smider på middelmådige spil for at gøre det bare en smule interessant.


Emotional
Emotional

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 06-08-2007 12:44 - Redigeret 06-08-2007 12:45

Jeg har det på samme måde. Hvis der ikke kommer online multiplayer i Brawl, og de ikke har ændret det elendige friendcode-system inden et år, køber jeg fandme en PS3 og får ordentlig grafik, rigtig god og gratis online multiplayer, samt Home som man rent faktisk kan bruge til noget, i modsætning til Nintendos grimme Miis som de selv kalder fremtid - så! Nu er jeg også ude med det ... Smiley

Ang. DS synes jeg det er fedt at der er en Nintendo-konsol hvor online faktisk er lidt udbredt - problemet er bare for det første friendcode-systemet (ad! xD), og at spillene der understøtter det som regel ikke lige er toppen. Okay, Pokémon Diamond & Pearl må jeg sige er fedt, et langtidsholdbart eventyrs-RPG med online-muligheder, det lyder jo rimelig fedt, og det er da også fedt at spille det online - men hvorfor i alverden kan man ikke spille mod tilfældige online, og kun venner?!

Det er da for lamt at de lige nøjagtig skal ødelægge et næsten perfekt DS-spil ved ikke at inkludere den mulighed, som endda var med i det allerførste online-spil fra Nintendo selv (Mario Kart DS) ... Smiley Det aller klammeste er at DS ikke understøtter WPA-krypterede netværk som er fremtiden, og de fleste allerede har.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 06-08-2007 12:56

Men hvis du skal se relt på det. Så er det måske maks 10% af alle DS ejere der overhovedet spiller online på den. Så hvorfor presse det ind i så mange spil som mulige når det ikke er det størstedelen af spillerne ønsker?


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3036
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 06-08-2007 12:59

Vil ikke blande mig i diskussionen, men Nintendo udtalte for nogle år siden, at rigtig mange DS-ejere har været opkoblet på Nintendo Wi-Fi Connection. Dog skal vi tænke på, at folk også kan smutte online på et hotspot eller hos venner/familiemedlemmer.


Mikkel Larsen
Mikkel Larsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 06-08-2007 13:27

Jeg er fuldstændig enig med jer... Vi mangler online!! Hvornår ser Nintendo at det er fremtiden?! Jeg synes selv at langt de fleste spil, lige meget hvad, skal have online. Det er okay med spil som Transformers og Spider-Man 3 osv., at det ikke har online, for det ville nok alligvel ikke virke, men alle spil som har mulighed for det, skal altså bare have online! Det er fremtiden!! når feks. et 3. partsfirma eller Nintendo annoncerer et spil til Wii eller DS, så synes jeg hele tiden at udviklerne bare skriver: "Vi har online, vi har online!" som om det ikke var noget der skete hver dag... og jo det er det... For spil idag skal bare have online, det går ikke længere at vi skal sidde hjemme i sofaen med familie eller venner, selvom det er hyggeligt nok, så vel jeg have online!

Zøvnig: De spil du nævner... ja, efter min mening er det ikke noget at råbe huraa for, for til den tid har Xbox 360 ca. fået 20 online spil mere, mens der vidst kun er ca. 5 der... Og scoreboard tror jeg der er på alle Xbox 360 spil, så det synes jeg heller ikke er noget råbe huraa for...




Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 06-08-2007 13:43

For det første rangerer signle player delen af et spil højere end alt andet... naturigvis!!! Jeg kan ikke se hvorfor Brawl ikke skulle kunne spilles af flere online når det kan spilles af 4 mennesker i samme stue??? Selvfølgelig kan det da det!!! Det drejer sig om at de sætter ekstra resourcer ind og får det implementeret... that's it! Efter min mening er det pinligt der ikke er online gaming i Wii Sports!

Og nej det er bestemt ikke nødvendigt at proppe det i alle spil... men Metroid 3 og i særdeleshed Smash Bros burde indholde en omgang multiplayer smadder!

Syntes folk er meget tilgivende overfor Nintendo nogengange... for tro mig jeg har altid set N som de bedste af de bedste... men de bliver nødt til at følge med konkurrencen for Wii bliver ikke ved med at være revolutionerende for sine kontrol egenskaber der skal mere til og online gaming bør være muligt når vi nu engang befinder os i 2007!

En anden ting er at jeg syntes det har været nogle ret svage spil vi har set ind til videre (udover nogle få naturligvis) men jeg er så 100% sikker på at Metrid 3, paper mario, mario galazy og smash bros ændrer på det... Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 06-08-2007 14:38

Shiba skrev:
Zøvnig: De spil du nævner... ja, efter min mening er det ikke noget at råbe huraa for, for til den tid har Xbox 360 ca. fået 20 online spil mere, mens der vidst kun er ca. 5 der... Og scoreboard tror jeg der er på alle Xbox 360 spil, så det synes jeg heller ikke er noget råbe huraa for...


Du kommer stadig ikke udenom at der stortset ikke er nogle der spiller Online i forhold til hvad der sælges af konsoller. Rent forretningsmæssigt er det ren idioti at stoppe online muligheder i alle spil når det er et fact at kun ganske få af dem der køber spillet vil benytte sig af det. Det giver bare større udggifter ved at udvikle spillet og mindre profit.

Læste idag at Microsoft officielt siger at der er 6 millioner der har benyttet sig af Xbox360 Live. I det tal gemmer der sig til gengæld også alle dem der benyttede sig af Live til føste udgave af Xboxen samt alle det der har fået gratis sølvmedlemskab til 360. Disse benytter det ikke nødvendigvis. Selve tallet for dem der har Guldmedlemskab eller hvad det nu hedder, er meget mindre.


Karstein
Karstein

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 06-08-2007 15:56

De skal ikke undskyldes for det, men online kits var først lige blevet gjort klar lidt inden udgivelsen af Charged!

Nu er der masser af onlinespil på vej - men selvfølgelig ikke sikkert nogle gode...


Mikkel Larsen
Mikkel Larsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 06-08-2007 16:27

Zøvnig, det er ikke en undskyldning, efter min mening. Når både Microsoft og Sony allerede har gang i deres online-del, så synes jeg også Nintendo burde følge med også. Og så er det lige meget, hvor meget det bliver brugt. Og hvem ved, måske ville det blive brugt meget mere, hvis Nintendo fik taget sig samme og fik lavet det ordentligt. (Friend-Code systemet kunne godt skrottes...)


Andreas
Andreas

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 06-08-2007 17:09

Jeg håber de laver et godt stykke arbejde ud af Battalion Wars2. Hvis de nu ikke ødelægger det hele med friendcodes, så tror jeg det bliver det bedste Online spil til Wii, IMO.


jogge2670
jogge2670

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 06-08-2007 18:13

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 bliver wi fi


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 06-08-2007 22:16

Det udkommer imorgen, right?


Karstein
Karstein

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 06-08-2007 22:28

Jeg tror ikke Zøvnig ledte efter en undskyldning, nærmere en konstatering...Han sagde jo ikke om det var godt eller skidt, og så er det ikke en undskyldning


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 06-08-2007 22:52

Helt rigtigt Karstein.

Jeg forsøger ikke at undskyld på deres vejne. For mig er det bare almindelig forretnings logik. Hvorfor ofre en masse ekstra penge på en feature hvis det kun betyder lavere indtjening?

Jeg er skam selv imponeret over online delen i Xbox360 og ville ønske jeg kunne få noget lignende til min Wii. Fakta er bare at penge fosser ud af kassen hos Microsoft og Sony mens Nintendo score kassen. Det er blandt andet den slags der er skyld i det. De ofre mange mange millioner dollars på deres online del og i sidst ende er der så forholdsvis få der benytter sig af det at det kan være med til at skade deres forretning på længere sigt.

Nintendo har valgt den strategi at de har smidt en maskine på gaden der giver overskud her og nu og så bygger de stille og roligt online delen op. Efterhånden som overskudet fra de mange solgte Wii konsoller suser ned i kassen geninvestere de nogle af de penge på online delen. Det går måske ikke stærkt. Men er en meget effektiv langtsigtet plan. Spcielt hvis de sætter sig på denne generation, som alt tyder på lige her og nu.

Som spiller ville jeg helst have Nintendo til at satse lidt mere på online delen fra starten af.

Havde jeg haft aktier i Nintendo ville jeg klappe i hænderne og juble over deres måde at køre forretningen på.