Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii stand (D3) info og videoer!

DarkKiller
DarkKiller

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 20-11-2006 13:06

Fredag aften tog jeg den lange togtur fra Jylland til København, bare for at se D3 Expo... Men det var godt nok det værd Smiley
Kl. 10, lørdag morgen tog jeg hen til Øksnehallen, spændt på at se Nintendo's nye konsol, Wii. Da jeg så kom in i VIP køen, var spændingen på det højeste, og da jeg så kom in i hallen, tog det lidt tid at finde Nintendo's stand. Før jeg begynder at fortælle om spillene, vil jeg lige minde om, at all spillene, undtagen WiiSports og WiiPlay, var E3 versioner eller lignende, så altså lidt gamle versioner. Videre med spilleriet... Det første jeg prøvede, var WiiSports (boxing) og mit første indtryk var at både konsollen og Wiimoten var mindre end forventet! Wiimoten føltes godt i hånden, omkring ligesom GameCube controlleren. Snoren mellem Nunchuck'en og Wiimoten var en tand for lang, og det var irriterende. Da jeg så kom igang med boxing, var responsen på mine slag på modstanderen ikke for god. Alt andet end slagene virkede perfekt. Man kunne gå til siden og en masse andre ting. Tennis virkede ligesom i virkeligheden, hvor at hvis bolden er på din venstre del, så kan man ikke skyde til højre. Responsen var okay. Bowling var nemt at spille, og man havde sådan en følelse af at man står ude i bowling hallen, sammen med vennerne og fyrer den af. Golf prøvede jeg desværre ikke. Det næste spil jeg prøvede var Wario Ware: Smooth Moves, og alting virkede perfekt. Jeg så folk der bare løftede Wiimoten når der stod "Jump!", hvor man i virkeligheden skulle hoppe. Det ville være bedre hvis skærmen viste en lille video af hvad man skulle gøre, eller lignende. Og så Red Steel... Selve spillet var en meget god ide, men styringen var MEGET dårlig. Jeg blev bagefter fortalt, at det var en beta version, altså ikke hvad man skulle forvente i den sidste udgave. WiiPlay var også meget sjovt med alle de små mini-games, men en af dem var meget svær, hvilket var bordtennis. Wiimoten var alt for responsiv, så battet var sværd at styre. TP var også på messen. Der er dog tale om en E3 version, men ellers fint nok. Nogle gange når man slog, kunne Link i stedet for at slå en gang, slå 2 gange, osv.
Excite Truck, som jeg prøvede fordi køen altid var lille, er nok ikke et spil man vil spille igen og igen. Spillet virker ellers godt, men der manglede et eller andet der ville gøre det sjovere. Som sagt er der tale om E3 versioner, sååå Smiley
Metroid Prime: Corruption, nok en af det bedste på messen, var ekstrem underholdene. Det føltes virkelig som om man stod der og bare smadrede monstrer, og styringen var virkelig god i forhold til Red Steel. Igen vil jeg lige sige, at konsollen var meget lille. Nok på størrelse med 3~5 DVD æsker. Meget sejt.
Det var vist det... Videoerne kommer i min næste post, skal lige have uploadet dem. Hvis der er noget jeg mangler, eller der er noget du vil vide omkring Wii eller standen, så bare spørg.

DarkKiller

    Dynemand
    Dynemand

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 20-11-2006 14:57

    Det lyder da vildt fedt.
    Jeg kunne høre at der var en masse gode ting men der var også en del dårlige. Var det controlleren eller spillet (tror du)?


    Hvilkendel
    Hvilkendel

    20
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 20-11-2006 16:03

    Red Steel softwaren virkede ikke..


    N-Freak
    N-Freak

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 20-11-2006 16:53

    Red Steel var også E3 versionen hvor der også var nogle fejl.


    DarkKiller
    DarkKiller

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 20-11-2006 17:02

    Dynemand skrev:
    Det lyder da vildt fedt.
    Jeg kunne høre at der var en masse gode ting men der var også en del dårlige. Var det controlleren eller spillet (tror du)?


    Det med at man hele tiden skulle pege på skærmen er et MUST.
    Og jeg tror det er selve spillet. De fleste af spillene virkede perfekt.

    For resten, jeg kan ikke finde mit MS til video kameraet så videoerne bliver først uploadet på et andet tidspunkt.