LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii'ens kræfter - eller mangel på samme...

feinschmecker
feinschmecker

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 13-02-2007 08:16

Hej allesammen...

Jeg fik min Wii for to uger siden - og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Det er dejligt befriende med en ny måde at styre spil på (wiimote) og jeg er af den overbevisning at alle kvaliteten af spil bør måles mere i ameplay end f.eks. i den grafiske udførelse. Wii Sports er f.eks. hamrende sjovt - men hamrende grimt i forhold til andre spil anno 2006/2007.

Når det så er sagt, kan jeg ikke undgå at føle mig lidt "snydt" hvad grafikken angår. Flere steder sammenlignes Wii'ens performance p.t. med GameCube'en - og dét er sgu lidt nederen - direkte skammeligt! Samtidigt har jeg læst artikler, der direkte placerer PS2 foran Wii. Her taler jeg naturligvis kun om den tekniske formåen (grafik, lyd osv.). SSX Blur ser f.eks ikke synderligt godt ud på screenshots i forhold til SSX på PS2'en.

PS2/GameCube'en er fra 2000/2001... Der MÅ da være sket noget siden. Men som på de fleste andre konsoller, er udviklerne jo ikke 100% skarpe til at udnytte mulighederne fra starten. Men hvad er jeres forventninger? Kommer vi til at se lækker grafik på vores kære Wii - eller satser udviklere primært på gameplay og wiimote'ens muligheder? Al snak om HD og høj opløsning vil jeg sk*** på - jeg var super tilfreds med PS2'en. Spil kan nemlig godt tage sig flot ud uden HD efter min mening...
Og en helt anden ting: hvad med online play? Wii'en SKRIGER efter multiplayer - også når man ikke kan skrabe vennerne sammen hjemme i stuen!

Dette indlæg er ikke ment negativt - blot som et lille indspark til debatten...

/feinschmecker
(Spiller:
Zelda: Twilight Princess
Wii Sports)

If you always do what you always did - you'll never get what you never got!
    Holistic
    Holistic

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 13-02-2007 08:22

    Vil holde med dig på flere punkter i dit indlæg, men som du også selv nævner, Next-gen behøver ikke være sprød grafik med mangel på gameplay som vi ser dominere store dele af sony og microsoft markedet.
    Men vil dog også sige at indimellem er jeg en anelse skuffet, har haft Wii siden launch, og må desværre tilstå at den mest står og samler støv, den bliver fundet frem når nevøerne og niecerne er på besøg eller efter der er hugget 5 øl indenbords.
    har efterhånden en god stak spil til den, men der er bare ikke rigtig nogle titler der sådan rigtig fænger endnu.
    Har det lidt med min Wii som med min psp, den er sjov, men ikke sjov nok i længden.


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 13-02-2007 09:13 - Redigeret 13-02-2007 09:17

    Jeg kan sagtens følge skuffelsen over grafikken i de første Wii spil. Den kan uden tvivl trække en hamrende flot grafik, hvilket ses tydeligt i enkelte baner i Red Steel. Den kan også sagtens levere grafik der er noget bedre end det vi f.eks så i Resident Evil 4. Og trods alt er dette spil stadig flottere end de fleste titler til Xbox 360 og PS3.

    Problemet er vel lidt som Julian Eggebrecht er inde på i denne nyhed. Wiien har faktisk ret mange krafter bag sig og vil kunne levere sindsyg flot grafik. Problemet er at udviklerne er sløsede. Tilbage i 2001 lavede Faktor 5 bedre grafik i en launch titel til GameCube end mange andre firmaer gjorde i slutningen af GameCubens levetid.

    GameCuben var uden tvivl stærkere end PS2 på visse punkter, hvilket blev tydeligt da Capcom havde store problemer med PS2 udgaven af RE4.

    Og Wii er trods alt dobbelt så kraftig som GameCuben var. Så det kan slet ikke diskuteres om den kan levere imponerende grafik til at backe nyskabende gameplay op med. Spørgsmålet er nok mere om udviklerne har tænkt sig at udnytte disse muligheder eller om de vælger den lette vej som Ubisoft har gjort. For én gang skyld er jeg imponeret over det arbejde EA ligger i deres titler til Wii. Der ser grafikken crispy og lækker ud i både SSX Blur og Tiger Woods.

    Er ret sikker på grafikken nok skal komme op hvor den høre hjemme. Der er dog et par ting der er værd at huske når vi sammenligner grafikken på de nyeste konsoller.

    1)Vi har hele tiden vidst at Wii ikke ville have samme power som de to andre

    2) Xbox 360 spillene er inden i anden fase. Dvs. de fleste udviklere har haft udstyret i lang tid og har måske endda allerede udgivet andre spil til den. Det betyde de kender konsollens kræfter bedre óg kan bruge en masse tid på grafikken fremfor at lære nyt udstyr at kende.

    3)PS3 er også en ny konsol som Wii. Wii udviklerne skal bruge ekstra tid på at tilpasse den nye styring til deres spil eller måske endda bygge spillene op omkring styringen. PS3 udviklerne skal godt nok også tumle med helt nyt developer kit. Til gengæld kan de bruge den tid som Wii udviklerne bruger på styringen, på at pudse grafikken af.

    Af disse grunde er jeg ikke i tvivl om vi kommer til at se hamrende flot grafik på Wiien. Men er desværre også sikker på der går 1/2 til helt år før vi er ved at være deroppe hvor vi skal være.


    feinschmecker
    feinschmecker

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 13-02-2007 10:38

    Så er debatten igang - dejligt med nogle forskellige synspunkter. Jeg går også i mit stille sind og tror at det er start-vanskeligheder (som på alle andre konsoller). Og vil i den forbindelse understrege at jeg ikke på noget tidspunkt har haft den idé at Wii'en skulle være lige så kraftig som de andre 3. gen. konsoller (x360, ps3). Skuffelsen er blot, at Wii'en ikke matcher PS2 (endnu) - på trods af flere hestekræfter under hjelmen. Jeg ville egentlig bare have hardcore brugere (læs: fanboys) til at fortælle og argumentere at Wii'en er en god konsol at have stående Smiley

    Men jeg synes den er fed! Og når selv EA er på vej med nogle gode titler som Blur og Tiger Woods, er det vel ikke helt ved siden af...

    /feinschmecker


    MegaGame
    MegaGame

    0
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 13-02-2007 10:53

    feinschmecker, kun ps3 er 3.gen konsol, xbox360 er 2. wii er 5.gen af hjemme konsol(vist jeg husker rigtig)

    omkring screenshoots, så er sådan nogen ret svære af bedømme grafik ud fra ordenlig, især vist det er et spil hvor det gå stærkt, som i bil spil, da den grafik er lavet til af se best ud når man bevæger sig hurtig og ikke i still-billeder


    feinschmecker
    feinschmecker

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 13-02-2007 11:18 - Redigeret 13-02-2007 11:18

    MegaGame skrev:
    feinschmecker, kun ps3 er 3.gen konsol, xbox360 er 2. wii er 5.gen af hjemme konsol(vist jeg husker rigtig)

    omkring screenshoots, så er sådan nogen ret svære af bedømme grafik ud fra ordenlig, især vist det er et spil hvor det gå stærkt, som i bil spil, da den grafik er lavet til af se best ud når man bevæger sig hurtig og ikke i still-billeder



    Ja, det er selvfølgelig rigtigt. Men også in-game film fra spillene synes jeg lader en del tilbage at ønske. Men igen - det er for mit eget vedkommende gameplay'et det handler om - men derfor må det da gerne se lækkert ud Smiley Håber bare at Wii'en får nok succes til at udviklerne tager den til dig... Men det er selvfølgelig svært på nuværende tidspunkt hvor der er hele 3 nye (i hvert fald semi-nye) systemer på gaden, der alle skal tilfredsstilles på den ene eller anden måde...

    /feinschmecker


    Juulsgaard
    Juulsgaard

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 17-02-2007 10:55 - Redigeret 17-02-2007 10:57

    Feinschmecker, for et par uger siden konkurrede vi om at komme hurtigst af med vores xbox360 på xboxlife (så vidt jeg husker)Smiley

    Hvorfor ville vi af med det ultimative grafikmonster af en maskine, med integreret xboxlive og alt det andet guf?

    Jeg kan selvfølgelig kun svare for mig selv, men jeg havde min xbox 360 siden launch og fik nok købt mig 12 spil i den periode.. INGEN af de spil holdt i længden, når de første indtryk af det smukke ydre, som grafikken gav spillene var der ikke mere at hente... Selv Oblivion var et spørgsmål om at gå fra punkt A til punkt B og så enten slå nogle monstre ihjel ved ensformige kampe eller.. nå ja det var egentlig det.. Det eneste spil som jeg kommer til at savne er Pro Evolution Soccer 6 og det var ikke engang særlig pænt, MEN GAMEPLAYET var imponerende.

    Nu har jeg så købt en Wii og jeg kan mærke den barnlige glæde over at spille Wii-sports, Zelda og ikke mindst det genopfundne Mario64, som jeg altid har syntes jeg var for "voksen" til at spille tidligere.. nu er jeg efterhånden blevet 34 år og har opdaget at spil for mig handler om at flygte til en farverig verden med skildpadder og talende paddehatte... og ikke mindst have det sjovt med en ny måde at spille på..

    Desuden fryder jeg mig over hver gang jeg sætter et spil i Wii'en at den jo er stort set lydløs iforhold til det larmende monster af en xbox360.. en larm som var med til at stresse mig istedet for at afstresse, som nok er det som jeg søger ved mine "spil-udflugter".