LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk fra Switch-event: 1-2-Switch

Skrevet af JOEP - 05-02-2017 16:10

N-club sendte i fredags tre gæve gutter af sted mod Sverige for at deltage på Bergsalas pre-launch event. Niklas, Patrick og Jakob brugte en hel eftermiddag på at afprøve de forskellige spil på maskinen, og de har lidt efter lidt skrevet indtrykkene ned for hvert spil. Udover dette er der også blevet optaget en video-blog med deres samlede indtryk i løbet af dagen. Den kan du se her.

I det andet indlæg med indtryk skal du høre, hvad vi synes om spillet 1-2-Switch:

Jakob skrev:
Milk, Quick Draw og Ball Counting hed de spil, som vi kunne prøve. Milk var … ikke vildt sjovt i længden, men det var da et fint lille minispil i de 30 sekunder, det varede. Quick Draw lod til at være mere vanedannende og sjovt, men det fik jeg ikke selv prøvet. Ball Counting er mest en demonstration af HD Rumble, men det var dybt imponerende og viser teknologien meget fint frem. Ikke noget, man bruger meget tid på igen. Bedømt ud fra disse tre minispil er 1-2-Switch så absolut ikke værd at bruge penge på, men der går rygter om 20 minispil, og vi har ikke set dem alle endnu. Hvis spillet kan minde lidt om WarioWare, kan det måske have eksistensberettigelse i fest-situationer.




Patrick skrev:
Som Jakob skriver, prøvede vi tre af de minispil, der er tilgængelige i 1-2 Switch. Milk var lige så akavet, som det ser ud på video, specielt når man kigger sin modstander dybt i øjnene. Quick Draw var sjovt, fordi man kunne køre “mind games” mod sin modstander ved at forsøge at få ham/hende til at trække pistolen for tidligt. Det er en fed feature, at spillet efterfølgende viser hvordan man bevægede sin Joy-Con samt hvor lang tid man var om at skyde. Ball Counting var imponerende, men som Jakob nævner, er det ikke et minispil med lang levetid.

1-2 Switch’s pris gør, at jeg umiddelbart ikke selv køber det. Hvis det kostede i omegnen af 250 kr., ville jeg med glæde købe det, blot for at kunne bruge det som drukspil (ja, Jakob, jeg turde godt skrive det).




Niklas skrev:
1-2-Switch er et sært spil, fordi man egentlig ikke behøver kigge på TV-skærmen for at spille det. Det skal man lige vænne sig til, men det er faktisk ret sjovt. Milk, som var det første minispil, jeg prøvede, er godt nok akavet, som Patrick nævner, men den akavede følelse og de ømme øjeblikke er bare med at gøre spillet endnu sjovere. Ball Counting føltes ikke rigtig som en konkurrence, men måske mest fordi at HD Rumble kommer så meget til udtryk i minispillet og gør at man har svært ved ikke at være imponeret over den haptiske feedback. Det mest imponerende spil var dog Quick Draw, der trods sin simple natur er det spil man hurtigst fatter og som er sjovest, især fordi man kan se præcis hvilken vinkel man skød og hvor hurtigt man trykkede på aftrækkeren. Det viser også bare hvor præcise Joycon-controllernes gyro-/accelerometer er.


Du kan se drengenes oplevelser med spillet her:



Hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret i ovenstående indtryk, så stil dem endelig i kommentarfeltet herunder!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - zcream

Level: 13 (Baby Dodongo)

05-02-2017 17:56

Jeg har faktisk forudbestilt det, selvom jeg i starten var overbevist om, at det var det mest ligegyldige spil på programmet. Og det er det stadig...for mig alene.

Men min 6årige datter vil utvivlsomt syntes om det og spille med og mod hende, vil være de 389 kr værd for mig. Ligesom det sikkert også er underholdende nok at stikke svigermor eller en ikke-gamer kammerat en joy-con og se hvad der sker. Det er en gimmick, men jeg hopper på med åbne øjne.
0
1ups givet

#2 - Jonas_Leifi

Level: 14 (Inkling)

05-02-2017 18:43

Ja, nu blev posen åbnet omkring partyspil og alkohol. Jeg tænker, at Milk måske faktisk er det spil, der kan give flest latterkramper i 2017.

Det må være en oplevelse uden lige at se to halvfulde kammerater stirre hinanden dybt i øjnene og malke en fiktiv ko. Den slags kan (normalt) ikke købes for penge.
0
1ups givet

#3 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

06-02-2017 11:22

Jeg synes stadig det ligner en "tech-demo" med alt hvad det indebærer. Skipper det helt sikkert, men det skal såmænd nok være sjovt nok i nogle timer Smiley
0
1ups givet

#4 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

08-02-2017 10:17

det ser jo sjovt ud men da det ikke bare følger med konsollen springer jeg det nok over
0
1ups givet