Disney Speedstorm er nu g...

Hellboy Web of Wyrd udgiv...

N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

F-Zero 99

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ace Attorney 5 kommer til efteråret

Skrevet af Shajita - 13-05-2013 18:38

Capcom har for nyligt kommet ud med en presse meddelelse, hvor de kunne annoncere at Phoenix Wright: Ace Attorney 5 udkommer i Europa til efteråret, med undertitelen Dual Destiny.

Interessant nok, så nævner presse meddelelsen kun en digital version der skal købes over Nintendo eShop. En fysisk udgivelse var ikke på tale.

Ace Attorney Dual Destiny kommer med det velkendte gameplay fans af serien elsker. Der er dog nogle nye ting på bordet, så som grafik der er vist frem i fuld 3D, som også spiller ind i Investigations sektionerne, hvor du nu skal kigge rundt omkring for at finde bevismateriale.
Maya Fey, din trofaste medhjælper i tidligere spil, er også ude, til fordel for Athena Cykes. Til Court Room sektionerne bringer hun sin Mood Matrix funktion. Et apparat der ligger mærke til skjulte følelser, som kan hjælpe med at beskytte dine klienter.

Capcom udgav samtidig en trailer der viser herlighederne frem.


Hvad siger I? Jeg ved at der er nogle store Ace Attorney fans herinde. Lyder spillet lovende, og er digital only et dealbreaker? Smid din mening. Som sagt udkommer spillet engang til efteråret, til Nintendo 3DS.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lunario

Level: 17 (Deku Baba)

13-05-2013 18:49

Jeg skal helt klart anskaffe mig det. Jeg får nok bare brug for et større SD-kort inden.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-05-2013 18:55

Har kun spillet Justice for All, men det synes jeg til gengæld også var et ret godt spil, så jeg er interesseret. Også selv om der er tale om en eShop only-udgivelse. Det er tegn på, at Capcom vil teste vandene, og gør den det godt kan vi jo højst sandsynligt se frem til fysiske udgaver i fremtiden..
0
1ups givet

#3 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

13-05-2013 19:01

Digital only lyder som et fint nok kompromis for at få serien udenfor Japan.

Capcom har aldrig rigtig tjent det store på serien udenfor Japan, så vidt jeg ved, især ikke på DS, hvor de var populære spil at piratkopiere. Det var derfor Capcom droppede at oversætte Investigations til de andre europæiske sprog, og højst sandsynligt grunden til at vi aldrig fik Investigations 2.

Det ser godt ud. Tænk at vi får det så tidligt!
0
1ups givet

#4 - Bota

Level: 20 (Moblin)

13-05-2013 19:32

Jeg havde langt, langt hellere set en fysisk udgivelse. Capcom (Christian Svensson) har tidligere udtalt, at han forventer høje salgstal i Vesten for Ace Attorney 5 (implicit for at Capcom skal fortsætte med at bringe AA til Vesten), så håber da de har nedjusteret deres salgstalsforventninger en del, for de sælger da næppe tilnærmelsesvis så meget ved en digital only-udgivelse som hvis det også var udgivet fysisk.

Edit: Spillet ser dog rigtig godt ud (og navnet er også godt!), og det er rigtig fedt vi får det så tidligt. 2013 er et killer-år for 3DS'en.
0
1ups givet

#5 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

13-05-2013 19:43

Da jeg først så nyheden om, at spillet ville udkomme i år, kunne jeg næsten ikke tro det. Den havde jeg langt fra se komme. Jeg var den lykkeligste person i verden.

... Og så så jeg, at det er digital only. Det er SÅ ærgerligt. Som den samler jeg er, havde jeg virkelig set frem til at modtage dette spil - især efter jeg så box artet. Det værste er, at det her stensikkert vil fjerne meget af interessen fra spillet, hvilket muligvis resulterer i, at Capcom aldrig mere vil udgive et Ace Attorney-spil i vesten. Jeg har allerede set mange andre med samme holdning som mig, så jeg frygter ret meget for seriens fremtid.

Jeg køber det selvfølgelig alligevel på trods af alt, men det bliver bare overhovedet ikke det samme. Heldigvis ser spillet fantastisk ud, og navnet er ret cool.
0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 23 (Skree)

13-05-2013 22:11

Awesome :3
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-05-2013 01:10

Capcom har til NintendoEverything givet en forklaring på valget af digital only:

Historically it’s been tough to attract long term retail support for Ace Attorney titles. With the release of Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies we wanted as many people as possible to be able to enjoy the game for as long as possible. With that in mind we have opted for a digital only release via the Nintendo 3DS eShop.

We understand that this decision may upset fans who wanted to have a physical version of the title to add to their collection but we believe this direction is the best to take to ensure that fans are able to enjoy the game at their own leisure.

We will be confirming details on the price point soon so please stay tuned for more information on the latest in the Ace Attorney series.


0
1ups givet

#8 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

14-05-2013 06:43

De burde seriøst bare lave et limited print for deres hardcore fans.

Hvis jeg kender Capcom ret, så annoncerer de sikkert en fysisk udgivelse et par måneder senere for at få folk til at købe det to gange...
0
1ups givet

#9 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

14-05-2013 10:23

JA. Det vil ieg meget gerne spille.
0
1ups givet

#10 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

14-05-2013 17:52

Ser fedt ud. Desværre har jeg ikke en 3DS, da der ikke er nok spil til at retfærdiggøre et køb efter min mening.

Derfor håber jeg på en iOS-udgivelse. Selv spillede jeg Ghost Trick på iPad, hvilket fungerede rigtig godt. Capcom har jo også planer om at udgive AA 1-3 som HD-remakes senere på året.

I mine øjne giver det også god mening at release på iPhone/iPad grundet den langt større installationsbase (mærkeligt ord, men ja: Mange mennesker render rundt med et iDevice i lommen). Touch-interfacet er jo også oplagt til en smartphone/tablet.
0
1ups givet

#11 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-05-2013 18:04

LinkTheWindWaker skrev:
Ser fedt ud. Desværre har jeg ikke en 3DS, da der ikke er nok spil til at retfærdiggøre et køb efter min mening.


Tror ikke du har tjekket, hvor mange gode spil, der enten allerede findes eller udkommer senere på året til 3DS'en. Den går en fænomenal tid i møde, og selv britiske The Sun har for ganske nyligt kåret den til den bedste konsol ever, hvilket da er noget af et statement..

0
1ups givet

#12 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

14-05-2013 18:39

LinkTheWindWaker skrev:
Ser fedt ud. Desværre har jeg ikke en 3DS, da der ikke er nok spil til at retfærdiggøre et køb efter min mening.


Hvis der ikke er nok spil til den nu, så har du alt, alt for høje forventninger. Smiley

0
1ups givet

#13 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

14-05-2013 22:23

Tja, hver sin smag. De fleste spil er enten genudgivelser eller fortsættelser, som jeg ikke er helt vildt interesseret i længere. 3D-effekten fungerer heller ikke så godt for mig.

Jo vist lyder Luigi's Mansion 2 og Fire Emblem spændende, men ikke nok til at jeg vil købe en helt ny konsol. Mario 3D og NSMB2 siger mig ikke det helt store. Paper Mario virker til at være en tilbagegang.

Der er selvfølgelige flere titler, men ingen rigtige killer apps for mig. Har et stort bibliotek af spil til DS, men er pt. ikke klar til at investere en helt masse i 3DS. Tiderne (og mine interesseområder) er bare skiftet siden den originale Nintendo DS. Lidt samme (men mere ekstrem) oplevelse har jeg med Wii U.

Nintendo DS kom med en række nye og anderledes spil, som vi ikke havde set før, så som Elite Beat Agents, Nintendogs, Professor Layton, Phoenix Wright ("semi", kom jo først til GBA), Rhythm Heaven (igen semi, kom til GBA først), Scribblenauts, The World Ends With You, Ghost Trick, 999, Trauma Center, Feel the Magic, Hotel Dusk, Another Code, Inazuma Eleven, m.fl. Det har selvfølgelig taget lang tid at opbygge DS'ens spilbibliotek, men jeg føler ikke, at 3DS er der endnu.

Alligevel er jeg kæmpefan af Ace Attorney-serien, så tja ... Smiley
0
1ups givet