Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bethesda med Wii-spil!

Skrevet af Lukas Skywalker - 18-05-2009 13:37

Bethesda Softworks vil i dette år annoncere et spliternyt Wii-spil. I et interview med GamesIndustry.biz, blev Sean Brennan fra Bethesda Europe spurgt, om der egentlig er et marked for 18+ spil på Wii'en.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses [link=http://www.gamesindustry.biz/articles/bethesda-next-to-target-mature-wii-market]her[/link].

Er der plads på Wii-markedet til det? Det tror jeg der er, men igen, det handler om at finde ud af hvor meget plads der er. Er det fem procent? Hvis det er fem procent af markedet, og kan du eje den plads, så er det værd at gøre.


Bethesda går tilsyneladende efter disse fem procent, for annonceringen der kommer senere på året, skulle være en rimelig stor titel.

Vi vil lave en annoncering vedrørende en rimelig stor Wii-titel senere på året. Vi har et par andre ting i røret, og det (Wii) er et format som vi virkelig ser på med den rette fremgangsmåde.

- Sean Brennan, Bethesda Europe


Det er lidt sjovt at se tilbage på denne nyhed, hvor det bestemt ikke lød som om Bethesda ville lave spil til Nintendos konsoller. Eller også var deres plan måske hele tiden at lave et spil der overtriumferede alle casual-spillene?

Hvad kan denne titel mon være? Et spil i stil med The Elder Scrolls-serien, og/eller Fallout 3? Noget helt tredje? Vi må bare læne os tilbage og vente.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Butju

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 14:29

Lyder spændende Smiley Ikke fordi det er til Wii, men fordi Bethesda IMO laver gode spil...
0
1ups givet

#2 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 14:32

Et ES lignende spil tror jeg kunne fungere rigtig godt til Wii'en, om ikke andet så er Bethesda tæt på at være et af de største kvalitetsstempler i branchen, det kan næppe gå helt galt.
0
1ups givet

#3 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

18-05-2009 16:31

det bliver så fedt Smiley
0
1ups givet

#4 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 16:58

Det lyder rigtigt, rigtigt godt... Wiiiiii
0
1ups givet

#5 - Mikkel Larsen

Level: 1 (Goomba)

18-05-2009 18:03

Tja, hvis der kommer lige så mange glitches med i det her spil, som i Fallout 3, så kan det kun gå galt på det plan. >_>
0
1ups givet

#6 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

19-05-2009 15:45

ja Bethesda har ikke lige frem et rygte for af skabe stabile spil.

Ignorancia: Bethesda kvalitetsstempler? du og nogen andre gamers er de enste der synes det, resten af branchen og en større del gamers mener det stik modsat
0
1ups givet

#7 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

19-05-2009 17:22

Bethesda er uanset hvad kendt for at lave store spil som rigtig mange mennesker elsker at spille. Jeg kan leve med lidt småfejl, hvis jeg på nogen måde kan få spil til Wii der bare minder det mindste om Fallout serien eller Elder Scrolls-serien. Der er altid folk der er utilfredse med de anninceringer der kommer. Men man skal godt nok være sortseer for ligefrem at synes det er negatvit, at et firma som Bethesda ønsker at lave spil til Wii.
0
1ups givet

#8 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

19-05-2009 17:33

@ MegaGame:
Hold kæft man, du bliver da bare ved med at gå mod strømmen, på trods af at dine udtalelser er helt blæste.

"Du og nogle andre[...] mens resten af branchen mener det stik modsatte"

- Oh, er det derfor Fallout 3 kun har modtaget en Metascore på 93/100, mens TES: Oblivion ligger på 94/100? Alle spil bugger, men når den samlede oplevelse er så positiv, som Fallout 3 er det, så ser man let væk fra manglerne. Personligt har jeg kun oplevet én irriterende bug en enkelt gang.

Jeg håber virkelig du troller, for hold da fast hvor ser man kun komplet idiotiske indlæg fra din side af.
0
1ups givet

#9 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

19-05-2009 22:10

jeg snakker ikke om indholdet i spillet, jeg snakker om hvor stabil spil de laver, og der Bethesda ikke på toppen.

ES3: morrowind var udspilling for mange i ca 6 måneder efter det var udkommet, efterfølger var også i starten, holdt op med af følge det, Fallout virker faktisk bedre for flere der det udkom end det gøre for tiden.

der er en del folk der enten kan vælge af spille den ældre version af fallout3 og så ikke have adang til det DLC de har købt, eller stort set ikke spille spillet.

Bethesda er kendt for af gøre det gang på gang.
Der er en forskel mellem have bugs i et spil og så af det er udspillige for en god del af ens kunder.

Zøvnig, jeg har ikke noget imod de laver wii spil, men håber af de tager sig sammen når de skal kode, krative folk, dårlig programør.
0
1ups givet

#10 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

19-05-2009 22:28

Nu er det jo så et faktum, at alle problemerne mht. DLC (Anchorage, Pitt og Broken Steel) netop blev fikset efter en lille uges tid. Det er korrekt, at sådan nogle fejl burde have været efterset, men når Bethesda selv er så hurtig til at erkende en fejl og få det rettet til så hurtigt, så kan jeg slet ikke se at det "ødelægger" oplevelsen for nogen.

"ES3: morrowind var udspilling for mange i ca 6 måneder efter det var udkommet, efterfølger var også i starten, holdt op med af følge det, Fallout virker faktisk bedre for flere der det udkom end det gøre for tiden."

Det der giver forresten ingen mening.
0
1ups givet

#11 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-05-2009 07:15

af det tog dem så lang tid af fikse morrowind.

jeg vil ikke sige de rette fejlen hurtig i fallout, det er som de førest begynder af lave QA efter spillet er udkommet.

jeg siger bare af de har af lave det ordenligt, for jeg har ikke plads på den intern hukommelse i wii til alle deres pachts af spillet.
0
1ups givet

#12 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

20-05-2009 07:58

Okay, jeg prøver så.. "udspilling" er hvad.. noget i stil med umuligt at spille / "uspilleligt"? For hvis det er det du siger, så er du jo way off igen. Jeg anskaffede mig Morrowind et par dage efter release, så hvis "6 måneder" svarer til to dage, så kan du godt have ret - Men jeg oplevede ingen problemer med mit Morrowind og der har aldrig nogensinde været nogle fatale fejl i det spil og det samme gælder Fallout 3.

Jeg forstår slet ikke hvor du får sådan nogle ting fra - jeg må jo til at bede dig om kilde på hver af dine påstande fra nu af, for du slynger jo lort ud af ærmet gang på gang.
0
1ups givet

#13 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-05-2009 22:11

Michael, hvor er din kilde? så har du været heldig med morrowind og fallout 3, jeg gider ikke finde vidt gamle nyheder og forum post på morrowind, men for fallout 3 kan du f.esk bare læse lidt på gamefaqs.com.
Det lyder som du siger af fordi de virker fint for dig så kan andre ikke have nogen rigtig problemmer med dem. For nogen virket det, fallout 3 virket f.esk fint for min ven, men en anden ven virket dårliger end mit gjord.
Jeg snakker større scale en et par få folk.

Bethesda har igennem tiden tit været jokes for webcomics om deres mangel på ordenlig kode, her er en af de nyer
http://www.crispygamer.com/comics/backward/backward-2009-05-06.aspx

og linjen "krative folk, dårlig programør." er ikke et udtryk jeg har fundet på, det er et jeg tit har hørt når Bethesda bliver beskrevet
0
1ups givet