N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv Eon Ticket-ambassadør i Danmark

Skrevet af KJ85 - 28-11-2014 15:22

Mange af jer har sikkert allerede købt Pokémon Alpha Sapphire eller Pokémon Omega Ruby, der begge blev udgivet i dag, men adgangen til området, hvor henholdsvis Latios og Latias (den du ikke får på din vej gennem spillet) kan fanges er indtil videre lukket land. For at få adgang dertil kræves en Eon Ticket, og i går offentliggjorde Bergsala, hvordan danske spillere kan få fat på sådan en.

Præcis som I andre europæsike lande, så vil genstanden blive spredt via StreetPass, og lige nu søger Bergsala personer til at modtage Eon Tickets og sprede dem i det ganske land.

Sådan anvender du Eon Ticket
Hvis du vil have en Eon Ticket - genstanden i Pokémon Omega Ruby- og Pokémon Alpha Sapphire-spillene, med hvilken du kan fange Latias eller Latios - skal du først sørge for, at StreetPass-funktionen på din Nintendo 3DS eller Nintendo 2DS er tændt.

Herefter er det vigtigt, at du har din konsol med dig indtil du møder en anden Pokémon Omega Ruby- eller Pokémon Alpha Sapphire-spiller, som allerede har modtaget en Eon Ticket via StreetPass, eller en af de 30 ambassadører.

Når du har modtaget en Eon Ticket via StreetPass skal du gå tilbage til Southern Island i spillet, hvor du nu får chancen for at fange en af de legendariske Pokémon, Latias eller Latios, som du ellers ikke har mulighed for at fange i spillet.

Vi anbefaler alle Pokémon-fans at have StreetPass slået til og lede efter en ambassadør. Et tip kan være at besøge forskellige Pokémon-events og konkurrencer, hvor der er mange fans.

Spillere, som har fået en Eon Ticket og givet den videre via StreetPass vil selvfølgelig også beholde den selv. Eon Tickets kan ubegrænset gives videre, så sørg for at give dem videre til så mange andre fans som muligt, når du selv har været heldig at få en.


Bergsala udvælger 30 personer i Danmark til at sprede Eon Tickets til folket, og for at ansøge om at blive ambassadør skal du udfylde et skema på denne side senest d. 10. december.

In other news, så udsendte Nintendo for et par dage siden en trailer for spillene, hvor de rigtig slår på nostalgien omkring disse remakes – den får I også lige med på vejen, for at fejre udgivelsen.



Hvad synes du om Nintendos made at udbrede Eon Tickets på, og har du tænkt dig at anmode om at blive ambassadør i Danmark?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

28-11-2014 15:51

Ahh.. Der er lige en fejl i det her.. Du kan godt fange Latios/Latias uden den.. Det her er for at du kan kom der til igen og så fange den som du ikke bare for i i dit spil Smiley

He will explain the ticket and take you to the ferry to go to Southern Island. When there, you will find Latias in Omega Ruby or Latios in Alpha Sapphire, opposite one to the one you were given earlier in the game.


0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-11-2014 15:52

Se nu der igen - jeg aner ikke en dyt om Pokémon Smiley
1
1ups givet

#3 - Lorvald

Level: 23 (Skree)

28-11-2014 17:47

Synes det er en god måde at sprede Eon tickets på. Synes bare at 30 virker lidt slim.
1
1ups givet

#4 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

28-11-2014 19:47

Synes det er en komplet idiotisk måde at sprede Eon's ticket's på. I alt den tid jeg har haft mine 3ds'er har jeg kun streetpasset én. Til trods for at jeg har taget den med rundt omkring i landet Smiley

Hvorfor ikke bare lave en wi-fi event?
0
1ups givet

#5 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

28-11-2014 20:38

I Ruby og Sapphire var der en funktion kaldet "Mix Records", hvor man flettede data mellem to spil. Det var via denne funktion man kunne få adgang til sine venners Secret Base, og ved at mixe data mellem en udgave af Ruby og en udgave af Sapphire, kunne man få fat i Eon Ticket.

I OmegaRuby og AlphaSapphire lader de til at have erstattet denne records mixing-feature med StreetPass. Hvis de bare gjorde Eon Ticket til et almindeligt Wifi-event, ville den i mine øjne miste sin oprindelige 'betydning' i form af at tilskynde kontakt til andre Pokémon-spillere.

Personligt synes jeg, at den her distribuering af Eon Ticket er rimelig cool, selvom jeg selvfølgelig godt kan se problematikken ved den, når det ikke er alle der af den ene eller anden grund får lige mange StreetPass-hits.
1
1ups givet

#6 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

28-11-2014 21:50

#5

Altså nu er den Eon ticket jo hellere ikke så vigtig igen Smiley Altså jo den er da fed nok at få.. Men det gør jo bare at man kan fange dem begge..

Altså der er jo ikke stor forskel på de 2.. De lærer lidt forskellige angreb, men man vil jo alligevel aldrig bruge dem begge på sit hold Smiley
0
1ups givet

#7 - Container

Level: 10 (Bomchu)

11-12-2014 10:51

Er der nogen der har hørt noget fra Nintendo?
0
1ups givet

#8 - Sarah

Level: 7 (Korok)

12-12-2014 12:39

Urh. Og så er der dem, der ikke har spillet endnu. SU er en led kælling nogle gange. Tror jeg ønsker mig den. Jeg vil da gerne passere nogle af jer, der får Eon ticket, når jeg får spillet, hehe. Smiley
0
1ups givet

#9 - Sarah

Level: 7 (Korok)

12-12-2014 12:42

Åh, den video. Nostalgi. Det minder mig om, da jeg rendte rundt i mit nabolag og solgte hjemmelavede kort for at få penge til at købe Emerald. Jeg var så lykkelig, da jeg fik det. Yndlingsgeneration. <3
0
1ups givet