Pokémon Let's Go, Pikachu...

8 spil, jeg gerne vil se p...

Octopath Traveler (Switch)

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Indie-titlerne Cosmic Star...

Overblikstrailer udsendt f...

Nintendo udtaler sig om Ni...

Wasteland 2: Director's Cu...

Salgstal

Mario Kart 8 Deluxe

Feedback på ny side

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Fortnite

Super Smash Bros. Ultimate...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Samling af anmeldelser

Netflix

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

B: La Noire til Switch

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Bliv spilanmelder: Ittle Dew 2+

Skrevet af KJ85 - 18-11-2017 11:29

I denne uge udgav Nicalis spillet, Ittle Dew 2+, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Den frække eventyrer, Ittle, og hendes modvillige ven af en flyvende ræv, Tippsie, er tilbage i deres størte eventyr nogensinde! Standet på nok en ø og udstyret med et magisk kort udforsker vore helte det tredimensionelle landskab i søgen efter værdifulde skatte. Kan de mon finde de otte spredte stykker af tømmerflåden, som kan være deres billet hjem? Øens mystiske beboere varierer fra venlige til ligefrem fjendtlige, så Ittle får brug for både magt og forstand i lige mængder. Hun kommer til at løse en bred vifte af forskellige puzzles for at opnå adgang til øens mørkeste hjørner og få fat på skattene gemt der.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 2,2 GB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 20.00 på tirsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

20-11-2017 21:46

Jeg forventer at Rive anmeldelsen kommer op i morgen eller overmorgen, så hvis der ikke er nogen som melder sig inden, så vil jeg med glæde tage den her også. Så har jeg lidt at smide hænderne om, inden at jeg mister min hverdag til Xenoblade Chronicles 2
0
1ups givet