Gør klar til årets pakk...

Black Friday-udsalg annon...

Få et indblik i kampene ...

Pokémon Scarlet og Viole...

Lanceringstrailer for Jus...

Golf kommer til Nintendo ...

Næste bølge af Mario Ka...

Super Kiwi 64 udgives 2. ...

Åbningsfilmen i Rune Fac...

N-cast #153: Award-sæson...

Fire Emblem Heroes

Pokémon Scarlet & Violet

Fire Emblem Engage

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Sonic Frontiers

Bayonetta 3

Alternative nyheder

Mario Kart 8 Deluxe

Pokémon Unite

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Kingdom: New Lands

Skrevet af KJ85 - 12-09-2017 20:22

I denne uge udgiver Raw Fury spillet, Kingdom: New Lands, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Historier spredtes om små øer langt borte med mysterier ventende på at blive opdaget. Magthavere vil få brug for alle sine undersåtters kræfter for at sejle væk og finde nye riger i disse nye landområder. Kingdom: New Lands bygger på gameplay’et og mysterierne i Kingdom gennem introduktion af en overflod af nyt indhold, men samtidig bevares simpliciteten og den dybde som legioner af monarker har oplevet og nydt. Rejs til nye lande og byd syndfloden af heste, kræmmere og vagabonder, der kalder disse småøer sit hjem, velkommen, men vær opmærksom på de nye forhindringer, der truer din ankomst – ikke kun grådige skabninger blokerer din vej, men selv omgivelserne kan besejre dig.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 399 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på fredag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

13-09-2017 09:26

Det kunne da være fedt at prøve og anmelde det. Smiley. Jeg har tidligere anmeldt flere spil på Wiinyt.dk, da det eksisterede.
3
1ups givet