Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Ugens Downloads: Uge 2 20...

Doom Eternal (Switch)

Action-trailer udsendt fo...

Rogue Heroes: Ruins of Ta...

Lanceringstrailer for Dow...

Det dansk-udviklede Glyph...

New Pokémon Snap udkomme...

New Pokémon Snap

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Metroid Fusion

Skrevet af KJ85 - 03-04-2014 14:10

I dag udgiver Nintendo GBA-spillet Metroid Fusion til Virtual Console på Wii U, og det får du nu chancen for at komme til at anmelde. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Under en mission til den Metroid-beboede planet bliver Samus Aran angrebet af en dødelig parasit. Kureret af DNA fra en Metroid bliver Samus bestøvet med nye unikke kræfter ved siden af hendes sædvanlige udvalg, men må samtidig stå ansigt til ansigt med en helt ny fjende – X-parasitten. Metroid Fusuin blander på bedste vis en gribende historie med intens action og udforsning i klassisk Metroid-stil. Saml nye og familiære våben, absorber parasitter med henblik på at få Samus gamle egenskaber tilbage og jag den mystiske SA-X.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer lige herunder.Da det er en Virtual Console-udgivelse stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups, når klokken bliver 12.00 på lørdag modtager får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

03-04-2014 15:28

Den eneste VC-GBA titel jeg er interesseret i, så hvis det er, så skal jeg med glæde give det skud! Er meget interesseret i at se hvordan Wii U gør sig med GBA-emulation, og så er det her bare en klassiker, som jeg med glæde vil genopleve!
11
1ups givet

#2 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

03-04-2014 19:48

Gid de ville udgive det på 3DS eShop. Det her er et spil jeg meget gerne ville spille igen.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-04-2014 19:54

^Så må du have fat i en 3DS med ambassadør-spillene, som man fik fra Nintendo som undskyldning for en tidlig prisnedsættelse. Der fik man 10 NES-spil og 10 GBA-spil til konsollen gratis. Metroid Fusion var deriblandt.
0
1ups givet

#4 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

04-04-2014 00:03

Det ved jeg, men kunne nu være fedt hvis de gad at udgive dem igen så alle havde en mulighed for at få spillene. F.eks. kunne de også godt lige tage at smide Four Swords op igen.
1
1ups givet