Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: One Piece: Unlimited World Red

Skrevet af KJ85 - 25-06-2014 16:24

Bandai Namco udgiver på fredag One Piece: Unlimited World Red til adskillige platforme, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde Wii U-versionen af det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

One Piece: Unlimited World Red er den fjerde udgivelse i Unlimited-serien af den succesfulde japanske manga-tegneserie, One Piece. I Japan udkom spillet sidste år til 3DS, men når det udkommer i Europa bliver det altså også med versioner til hjemmekonsoller som Wii U, hvilket måske er meget passende, da Unlimited-serien i sin tid startede ud på den oprindelige Wii. I denne nye udgivelse begiver man sig på eventyr med Straw Hats besætning af pirater, der har besluttet sig for at hjælpe en ny ven med en mission, der desværre fører til at de alle med undtagelse af én bliver kidnappet. Din opgave bliver at redde besætningen og finde ud af, hvilke motiver kidnapperen har for sin gerning.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om retail-udgivelse kræves det, at du via aktivitet på siden har nået level 5 og minimum har skrevet en nyhed/anmeldelse tidligere. Derudover kræver det selvfølgelig, at du ejer en Wii U og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den, der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 15.00 på fredag, får lov at anmelde det, og skal inden 14 dage efter modtagelsen af spillet indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Palawan

Level: 4 (Stalkid)

25-06-2014 22:07

Jeg er relativ ny på siden her, og jeg har ikke stødt på et sådant anmelder koncept før (er primært på PSlife og Xboxlife).
Udover at anmeldelserne i sagens natur måske lander lidt senere i forhold til release, så synes jeg det er en meget prisværdig, medlems engagerende og anderledes måde, at gøre tingene på.
Så kudos for det !!!
4
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-06-2014 16:25

Nu hvor ingen andre har udvist interesse for denne her, så napper jeg den. Det er første gang vi får noget i hus fra Bandai Namco, så det synes jeg også vi skal værne om Smiley

Når det er sagt, så aner jeg ikke, hvad jeg går ind til. Har ikke spillet nogle af de tidligere spil i serien og er ikke den store manga-læser/seer. Så det bliver i hvert fald med et helt friskt syn på tingene, at denne bliver gennemgået..
2
1ups givet