Årets pakkeleg er i gang

Koa and the Five Pirates ...

Se anden trailer for The ...

Anden trailer til The Sup...

Gør klar til årets pakk...

Black Friday-udsalg annon...

Få et indblik i kampene ...

Pokémon Scarlet og Viole...

Lanceringstrailer for Jus...

Golf kommer til Nintendo ...

Pokémon Scarlet & Violet

Sonic Frontiers

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Game Boy spil til 6 årig

Splatoon 3

Mario Kart 8 Deluxe

Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Engage

Nintendo Switch

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Ziggurat

Skrevet af KJ85 - 10-07-2016 11:57

I sidste uge udgav Milkstone Studios spillet, Ziggurat, på Wii U eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Dungeon-Crawling! First Person Shooting når det er bedst! Kampe i højt tempo! Dusinvis af goder, magier og fjender! Level ups! Tilfældigt genererede dungeons! Fælder! Seje bosser! Gulerødder! Ziggurat er den bedste kombination af førstepersons-skydespil og Rogue-LITE, som du nogensinde har set. Bliv en religiøs troldmand, og gør dig klar til dit overgangsrite: Gå ind i labyrinten og stå over for farlige udfordringer for at bevise din værd og blive en magtfuld troldmand! Spillet fokuserer på first person shooting i højt tempo og en gammeldags udstråling med opdateret styring og spilmekanikker. Elementer fra dungeon crawling og RPG/Rogue-like tilføres blandingen, resulterende i et sjovt, udfordrende og varieret spil med masser af indhold at opdage. Kæmp mod almægtige bosser, kom gennem rum fyldt med fælder og skatte, der muligvis kan hjælpe dig på din rejse… Hvert spil er en helt ny oplevelse!

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med minimum 801 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på tirsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

2
1ups givet

Kommentarer: