N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Cars 3: Driven to Win annonceret til Switch og Wii U – udgives d. 28. juli

Skrevet af KJ85 - 05-04-2017 16:04

Til sommer kommer Disney Pixar med en ny animationsfilm i Cars-serien, og det har længe været kendt, at der ville komme et videospil i denne anledning. I dag har Warner Bros. Interactive Entertainment så løftet sløret, og Cars 3: Driven to Win er blevet annonceret til Switch såvel som Wii U, så man behøver ikke nødvendigvis den nyeste Nintendo-konsol for at være med her.

Spillet bliver produceret af Avalanche Software, som Disney ellers lukkede, da de trak sig som aktiv udvikler i branchen, men de blev i januar opkøbt af Warner Bros., og i forbindelse med annonceringen har de udsendt nedenstående trailer.


Spillet foregår efter afslutningen på den nye film og tager spillere gennem en konkurrence i høj fart med både velkendte og nye ansigter. Som spiller kan man slutte sig til Lightning McQueen og Cruz Ramirez, mens de gør sig klar til opgøret med rivalen, Jackson Storm. Spillet har mere end 20 spilbare karakterer med tilpasningsmuligheder, og man kan vælge at køre på ikoniske lokationer fra den nye film, så som Radiator Springs og Florida International Speedway. I alt er der mere end 20 unikke baner at køre på tværs af 13 lokationer.

Cars 3: Driven to Win er et spil, der lægger op til kompetitivt ræs, og spillernes evner kommer bestemt på prøve. Med seks underholdende game modes at lære kommer spillere blandt andet til at guide deres karakter gennem træning og tests på færdigheder, som åbner op for nye game modes, baner, karakterer og mere. Foruden en single player-del, så kan man naturligvis også spille multiplayer, og der skulle blandt andet være lokal split-screen, hvor man kan spille med eller mod en ven.

Cars 3: Driven to Win udgives d. 28. juli. Hvad siger du til denne annoncering? Er det et spil, som du kunne finde på at investere i?

2
1ups givet

Kommentarer: