N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Der kommer ikke noget Metroid Prime til Wii U

Skrevet af JOEP - 17-06-2015 20:51

Mange havde forventet en annoncering af et Metroid-spil i gårsdagens Digital Event, men da denne annoncering blot var spillet Metroid Prime: Federation Force blev de mange skuffet, for udover titlen har Federation Force intet med Metroid Prime at gøre. Det har ledt til mere spekulation, for vi har endnu ikke fået at vide, hvad Retro Studios, holdet bag de tre Metroid Prime-spil, har gang i. Nu har Nintendos Kensuke Tanabe imidlertid i et interview udtalt, at der ikke er et Metroid Prime-spil under udvikling.

Helt konkret udtaler han:

"If we started for Wii U now, it would likely take three years or so. So it would likely now be on Nintendo's NX console. It's a long time but it would need to include a lot of content, which would take a lot of work on the development side. [...] I haven't been able to collect a team or the resources to do it.



Vi kan altså kun formode, at der ikke er et Wii U-spil i Metroid Prime-universet under udvikling, og at vi derfor må vente til NX udkommer, før vi ser et rigtigt spil i serien igen - hvis vi da gør det!

Desværre siger han også, at han ellers har masser af idéer til et spil i serien. I kan læse om hans idéer i kilden.

Hvad er din reaktion på dette? Er du en af dem, der ventede i spænding på en annoncering?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

17-06-2015 22:04

Måske skulle de så gå i gang, så vi ikke ender med endnu en horrible konsoludgivelse, efterfulgt af halvandet til 2 år uden kvalitets spil.

Just sayin'.
2
1ups givet

#2 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

17-06-2015 22:21

Forståeligt, men måske ikke det bedste timing at tale om dette. Mange fans er pt. oppe i det røde felt, og denne nyhed vil helt klart ikke gøre det bedre.

Nintendo tænkte sikkert, at de med "Metroid Prime" 3DS-spillet kunne please fans, indtil at det rigtige spil udkommer. Jeg tror ikke, de havde forudset, hvor mange negative konsekvenser det ville give at bruge Metroid-navnet i et ikke-Metroid spil. Next Level Games burde have råbt vagt i geværet.

Mon de har balls nok til at fjerne Metroid-navnet fra Federation Force?
1
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

18-06-2015 07:00

Så vidt jeg ved arbejder Kensuke Tanabe ikke for Retro, hvilket betyder at han i princippet kun svarer for sig selv og Nintendo. Vi ved fortsat ikke hvad Retro arbejder på.
0
1ups givet

#4 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

18-06-2015 11:25

Men Retro havde den der pre-E3 tweet "Can you dig it?" Gad vide hvad de mente med det. IGN fremviser tilsyneladende et nyt Nintendo-spil her senere i dag, så deet ...
0
1ups givet

#5 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

18-06-2015 11:33

Hmmm... burde det ikke være Nintendo, der fremviste et nyt Nintendo-spil. Nogen der ved, hvornår de fremviser det?
0
1ups givet

#6 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

18-06-2015 11:51

Ups, det er GameSpot:



http://www.gonintendo.com/stories/236163-gamespot-showing-mystery-nintendo-title-at-their-e3-live-show-tom
0
1ups givet

#7 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

18-06-2015 11:58

^Haha, okay, what's the difference xD Så må vi jo se, hvad det er de har fundet på Smiley Hvad er det omregnet til dansk tid? 18.40?
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

18-06-2015 12:25

Nu må I lige huske, at det ikke nødvendigvis er et uannonceret spil. Der er langt større chance for, at det er for at skabe hype og skrabe seere til.

Vil væde med, at de der titler fra Ubisoft og Platinum også er blevet annonceret nu, men det var de bare ikke da tidsskemaerne blev lavet..

Hvis vi skal tilbage på sporet i denne nyhed, så er det faktisk en fantastisk snedig formulering i det svar. "Hvis vi startede nu" - ja, men hvad hvis de faktisk startede for tre år siden? Jeg ved godt, at der er andre dele, der indikerer anderledes, men det kan stadig være røgslør.

Angående Federation Force, så er det bekræftet, at Samus såvel som Metroids vil spille en eller anden rolle i spillet. Det er ikke centreret direkte omkring dem, men de er med.

Og for at svare AND, så har Kensuke Tanabe været tilknyttet som producer på alle Metroid Prime-spil (co-producer på det første), hvorfor han må forventes at være knyttet til serien på en måde. Faktisk kan jeg se, at han har været producer på alle spil fra Retro Studios, og det skulle han også være på deres næste spil..
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

24-06-2015 08:07

Nintendo of America president Reggie Fils-Aime says the house of Mario is well aware of the desire amongst the community to see a proper new installment in the Metroid franchise.

“Look, we know that the fans want a straight Samus Aran game," Fils-Aime told Kotaku. "We also know that the best way to launch a game like that is to surprise and delight them, to give them a launch date, in an environment like this let them play it vs. what other companies do which is to announce a project that you may not see for five, six years.

"It’s just not the way we do things," he added. "We know the community wants to see a straight-up Metroid game. We know it."


0
1ups givet

#10 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

24-06-2015 09:11

^Det var da altid noget. Men har de så også forstået at vi gerne vil vide, at de arbejder på det? Han har selvfølgelig en pointe i at det er dumt at vise ting der er år fra udgivelse. Men præsentationen var så tynd i år, at det virkelig godt kunne have betalt sig lige at have 30-45 sekunder om et reelt Metroid-spil, fremfor de mange developer interviews -_-
0
1ups givet