Ny trailer for Disney Spe...

Se 10 minutters Tears of ...

N-club Streams: Uge 13

Se Super Mario Bros. Film...

LEGO 2K Drive annonceret ...

Lanceringstrailer for Sto...

Sonic Origins Plus annonc...

N-club Streams: Uge 12

N-cast #167: Skandale! Ze...

Nyt og gratis indhold til...

Nintendo Switch (OLED) - ...

Switch Online

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Legend of Zelda: Tears of...

Kirby's Return to Dreamla...

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Splatoon 3

Mario + Rabbids Sparks of...

Tilbudstråden

GBxCart eller lignende GB...

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Disney Infinity 3.0 annonceret via GameInformer – annonceringstrailer udsendt

Skrevet af KJ85 - 05-05-2015 19:58

GameInformer har her til eftermiddag afsløret coveret for juni-nummeret af deres magasin, og hermed er Disney Infinity 3.0 officielt annonceret. Måneden ud vil de, via blandt andet videointerviews, på magasinets hjemmeside bringe meget mere info om spillet, men dagens coverafsløring var selvfølgelig også akkompagneret af oplysninger, og her bringer vi det mest essentielle.

Før vi kommer i gang, så er her et kig på GameInformers cover til magasinet.Disney Infinity 3.0 har, som det allerede var lækket, stort fokus på Star Wars, og med Avalanche Software i spidsen er der flere forskellige udviklingshold tilknyttet opgaven at udvikle spillet. Hver især har de arbejdet på forskellige dele af det kommende spil, og der er selvfølgelig forskellige pakker at komme efter.

- Ninja Theory har stået for udviklingen af det Play Set, der følger med i startpakken, og dette sæt hedder Twilight of the Republic. Historien følger Anakin og Ahsoka efter hændelserne i Star Wars: Episode II, og man kan forvente kampscener på fast grund såvel som i rummet, men først og fremmest et stort fokus på nærkampe. Obi-Wan, Yoda og Darth Maul kan tiltræde eventyret gennem køb af ekstra figurer.

- Studio Gobo har udviklet et andet sæt kaldet Rise Against the Empire, og dette scenarie kan betragtes som en slags højdepunkter fra den klassiske Star Wars-trilogi (Episode IV-VI). Med til dette sæt følger Luke og Leia, der kommer til at kæmpe mod Darth Vader og hans hær i forskellige mindeværdige slag, og ekstra figurer tilknyttet sættet inkluderer Chewbacca, Han Solo og Darth Vader.

- Efter spillets lancering i efteråret kommer der til vinter endnu et Star Wars-relateret Play Set baseret på den kommende film, Episode VII: The Force Awakens, og alle Star Wars-figurer kan frit bruges i de tre Star Wars Play Sets.

- Der kommer også et Play Set baseret på Disney Pixars kommende animationsfilm, Inside Out, hvor de fem følelser Joy, Disgust, Anger, Fear og Sadness spiller hovedrollerne.

- United Front Games står for udviklingen af et nyt Marvel-relateret sæt - formentig baseret på Age of Ultron - hvori Hulkbuster Iron Man og Ultron indgår som karakterer sammen med flere andre Marvel-karakterer.


Foruden de ovenstående pakker, som altså alle lyder til at have Play Sets tilknyttet, så er Mickey og Minnie Mouse, Sam Flynn og Quorra fra Tron: Legacy, Mulan og ikke mindst Olaf fra Frozen officielt afsløret som nye karakterer til spillets Toy Box, og denne den af spillet har selvfølgelig også fået sig en opgradering. Blandt andet er der tilføjet en opdateret hub-verden, redskaber til nye spillere og eksperter og en form for farming-system. Sumo Digital har desuden stået for at finpudse køremekanikker, hvilket er ret essentielt i og med, at en kart racer gør sin entre som nyt spil i Infinitys Toy Box.

GameInformer afslører også at Power Discs til det kommende spil ikke vil blive solgt som blinde pakker, så nu kan du altså se, hvad det er du køber. Herunder kan du se en smule fra nogle af de interviews, der følgere senere på måneden.Disney har dog også deres egne videoer og efter den store afsløring fra GameInfomer har de nu udsendt en officiel annonceringstrailer, og en community-video, hvor vi får nogle af pakkerne at se. Begge videoer kan du se herunder.

Det er altså dette efterår, at Disney Infinity 3.0 rammer markedet, hvor det blandt andet udgives til Wii U, men hvad siger du til afsløringerne i GameInformers cover-historie? Er du interesseret i spillet og de forskellige Play Sets?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-05-2015 20:03

Så blev det altså Star Wars, Star Wars og mere Star Wars + lidt ekstra kunne det godt se ud til Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-05-2015 20:44

Har opdateret med den officielle trailer og opdater nyheden med lidt ekstra info om Play Sets Smiley
0
1ups givet

#3 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

05-05-2015 22:48

Ejer Disney Marvel nu?
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-05-2015 23:03

^Ja, det har de gjort i snart fem år tror jeg..
2
1ups givet

#5 - TheSonicolas

Level: 23 (Skree)

06-05-2015 00:05

^LOL, det vidste jeg ikke xD
0
1ups givet