Microsoft køber Activisi...

Pandemic ude nu – lance...

Næste Nintendo 64-spil t...

Kingdom Hearts-serien lan...

Pokémon Shining Pearl (...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Shadow Man Remastered få...

Dying Light 2: Stay Human...

Historie-trailer for Rune...

Endnu en trailer udsendt ...

Film med videospilsrefere...

Pokémon Legends: Arceus

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Mario Kart Tour

Pokémon-tråd

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Disney Magical World 2 kommer til Europa d. 14. oktober

Skrevet af JOEP - 22-06-2016 11:17

Alle nyheder her på siden kan naturligvis ikke omhandle de store spil, for der skal også være plads til de spil, som måske ikke rammer alle, men som nogle - måske i dette tilfælde især de med børn - interesserer sig for. En af disse nyheder er, at Disney Magical World 2 udkommer herhjemme til Nintendo 3DS, og nogle af jer kender måske til serien, da det første spil blev udgivet her i efteråret 2014.

Kort fortalt er spillet lidt á là Animal Crossing, men med Disney-figurer og masser af minispil. Allerede sidste år blev livssimulatoren udgivet i Japan, og i maj blev det annonceret, at det nye spil ville finde vej til USA nu til oktober. Nu viser det sig, at det samme gør sig gældende i Europa, for det blev for kort tid siden annonceret, at Disney Magical World 2 udgives på vore kanter d. 14. oktober.Disney Magical World 2 lader spilleren fornøje sig med adskillige nye eventyr i seks tematiske Disney-verdener, så du kan blandt andet udforske Frozen-universet, danse med Diseny-prinsesser eller svæve gennem magiske drømme-begivenheder. Spillere vil møde og interagere med velkendte figurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Fedtmule, Elsa, Anna, Olaf, Ariel, Anders And og Andersine. Der er endnu ikke publiceret en engelsksproget trailer for spillet, så må I nøjes med nedenstående fra Japan.Er det et spil, som du vil købe?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

22-06-2016 14:02

Jeg kommer nok ikke til at købe det på release dagen, men hvis det engang kommer på tilbud så samler jeg det op Smiley ser spændende ud med de nye Universer, specielt den lille havfrue og snehvide.
Har spillet det første spil en del dengang det udkom, men har ikke givet det særlig opmærksomhed det seneste år / halv andet.
0
1ups givet