LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King udgives d. 20. januar

Skrevet af KJ85 - 03-11-2016 20:42

I september måneds Nintendo Direct blev det nævnt, at 3DS-remaket af Dragon Quest VIII ville finde vej til Europa tidligt i 2017, og i dag har man så løftet sløret for den endelige udgivelsesdato. Det skete via Twitter i eftermiddags, hvor man først og fremmest fremhævede d. 20. januar som udgivelsesdato, og derudover henviste man til en pressemeddelelse med yderligere info.

I pressemeddelelsen fremhæves det, at det nye remake byder på to nye spilbare figurer, flere side-quests og selvfølgelig muligheden for at bekæmpe monstre på farten, men selve historien i spillet begynder, da en nar ved navn Dhoulmagus ankommer til slottet Trodain og stjæler kongens scepter. Med dets kræfter forvandler han kongen til en trold, prinsessen til en hest og slottets øvrige beboere til planter, men en slotsvagt undslipper angrebet, og det er nu op til ham, at redde det kongerige, som han har svoret at beskytte. Kun ved at rejse rundt i verdenen, rekruttere allierede og følge sporet af ødelæggelse, som Dhoulmagus efterlader på sin vej, vil helten være i stand til at skaffe scepteret tilbage og genoprette fred og orden i Trodain.



Spillere kan se frem til fuldt stemmeskuespil i alle spillets vigtige mellemsekvenser samt ekstra historie, der fortæller mere om spillets helt og dets skurk. Ja, der er sågar ekstra quests og flere dungeons at kaste sig over og tilmed en helt ny alternativ slutning at opnå. Andre nye funktioner inkluder muligheden for at gemme sit spil på ethvert tidspunkt og muligheden for at sætte tempoet op under kampene.

Ønsker man at tage minder med sig fra rejsen gennem spillet, så er det også muligt at tage billeder uden for kamp og mellemsekvenser, og det er tilmed muligt at tilpasse billederne. Man kan blandt andet lade helten og ens allierede posere på forskellig vis, tilføje klistermærker, filtre og billedrammer – alt sammen for at sætte et personligt præg på det hele. Et stykke inde i spillet vil det også blive muligt at opnå belønninger for at tage billeder af helt specifikke ting og situationer, og alle billeder kan gemmes på SD-kortet og deles med andre via StreetPass.

En europæisk trailer blev ikke udgivet til lejligheden, men det gjorde en amerikansk til gengæld, så den kan I se herunder.



Ser du frem til udgivelsen af Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King og spillets nye indhold?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-11-2016 20:54

Har tilføjet en trailer til nyheden Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

03-11-2016 21:29

Lækkert, at det blev samme dato som i USA!
0
1ups givet

#3 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

03-11-2016 22:30

Wow, jeg er imponeret over, at der er stemmeskuespil med, hvilket den japanske version ikke har! Smiley
0
1ups givet

#4 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

05-11-2016 14:25

Det er super at de umiddelbart er begyndt at satse lidt mere på DQ serien her på denne side af planeten så vi i vesten også kan nyde disse udgivelser Smiley

Jeg er enig med The ultimate beast om at det er imponerende med det arbejde der bliver gjort i stemmeskuespillet og jeg ser frem til den gimmic de har taget med at man kan gemme og dele minder/sjove billeder Smiley
0
1ups givet