SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Eiji Aonuma ser stærkt frem til Zelda Wii U

Skrevet af Lukas Skywalker - 27-08-2011 21:07

Under Nintendos konference ved E3 2011 kunne man se en prototype af, hvordan et Zelda-spil til Wii U kunne se ud. I et nyt interview udtaler Eiji Aonuma sig om dette kommende Zelda-spil.

Det var i et interview med Nintendo Power, at Aonuma talte om hvor meget han så frem til at arbejde på det kommende Zelda. Bl.a. ser han frem til at arbejde med to skærme på Wii U, og han er opmærksom på at det bliver noget helt andet end med DS'en, da skærmene ikke her hænger sammen på samme måde.

"I really think [having two screens is] one of the most exciting features of the system. Unlike the Nintendo DS, there's distance between the television and you and your other screen. That really allows for some different interactions, some of which you saw [at E3]. For example, imagine having the contents of Link's satchel available to you on the screen of your controller, and using elements of the pouch to interact with gameplay on the television."


I det kommende Zelda-spil, The Legend of Zelda: Skyward Sword, er hele gameplayet bygget op omkring at man som spiller styrer Links sværd og skjold med henholdsvist Wii Remote og Nunchuk. Da dette selvsagt ikke kan gøres helt på samme måde med Wii Us specielle controller, nævner Aonuma at de nok vil lave et nyt våben, som vil passe til Wii U-controlleren.

"With The Legend of Zelda: Skyward Sword, we had the Nunchuck and Wii Remote sort of stand in for the sword and shield that Link carries. But in a game for the Wii U, I can definitely see something like the controller itself becoming the different items that Link is using, allowing you to interact with the game world and with the game items in a very different way."

- Eiji Aonuma


Det vides ikke præcist hvornår hverken Wii U eller det kommende Zelda Wii U-spil udkommer.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bota

Level: 20 (Moblin)

27-08-2011 21:49

Bare han nu ikke går i fuldstændig ekstase over de to skærme og laver det ene gimmick efter det andet, som egentlig ikke forbedrer gameplayet.
0
1ups givet

#2 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

27-08-2011 22:21

Jeg synes han burde lave en ny serie istedet for.
På den måde behøver han ikke at være nervøs for om gameplayet minder nok om det gamle Zelda og derfor kan han tilpasse det til de to skærme præcist som han ønsker det.
Desuden har Nintendo virkeligt brug for nogle nye maskotter.
Men der er nok så meget prestige i at lave Zelda, at han ikke har lyst til at gøre andet.

De burde også lave et top-down Zelda til 3DS'en. I stil med A Link to the Past eller Phantom Hourglasses, men i 3D og uden touch screen controls. Men det er en anden sag.

Måske Nintendo skulle overveje at lave et lille lav-budget spil med samme gameplay som det første Zelda-spil, give det nice pixel-grafik og så udgive det til WiiUware for en billig pris. På den måde kan de teste vandende og se om der kunne være efterspørgsel efter et fuldt spil med traditionelt Zelda-gameplay.
0
1ups givet

#3 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

28-08-2011 12:21

Jeg syntes ellers at Miyamoto sagde, at vi ikke ville få mere Zelda, hvis ikke SS blev kåret som det bedste af dem alle? Smiley Eller husker jeg forkert?

Men alligevel ville det da være fedt at spille Zelda i HQ. Alligevel syntes jeg ikke de burde snakke om den slags allerede nu. Lad nu lige SS udkomme før vi snakker mere om nye Zelda-spil. Smiley
0
1ups givet

#4 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

28-08-2011 16:11

SS er allerede det bedste af dem alle.

0
1ups givet